Főoldal Érdekességek Interjú Phoebe Tonkin Interjú – Fordította: Tamás

Phoebe Tonkin Interjú – Fordította: Tamás

1
Oszd meg!

Úgy látszik, hogy a The CW jól járt Phoebe Tonkinnal. Bár az ausztrál színésznő sorozata, a The Secret Circle egy évadot élt csak meg, Phoebe gyorsan munkát is talált utána a csatornánál, ugyanis az elmúlt évben ő alakította a The Vampire Diaries vérfarkasát, Hayley-t. És most, Tonkin állandó szereplője lesz a The Originals nevű sorozatnak, mely októberben debütál.

Az IGN nemrég elbeszélgetett Phoebe-vel új sorozatáról, többek között arról, mi vár Hayley-re, valamint hogyan is tudta meg, hogy gyermeket vár Klaustól.

Phoebe Tonkin The Originals

– A karaktered láthatólag nagy változásokon ment keresztül, mely az életét is megváltoztatja. Mit gondolsz, hogyan fog ezzel megbírkózni Hayley?
Ebben a pillanatban én úgy hiszem, hogy a karakterem a saját életét próbálja védeni, mert ha Klaus nem segít a boszorkányoknak, aki Hayleyre sok bonyodalom vár. A következő epizódban azt láthatjuk, hogyan bírkózik meg azzal a ténnyel, hogy terhes. Még nagyon fiatal, s egy gyermeket vár, de ő is szinte gyermek.

– A Vámpírnaplók szereplői nemrég érettségiztek le, viszont a The Originals szereplőgárdáját felnőttek alkotják. Számodra mókás ez a változás?
Igen, mindenképp az. Mindegyik sorozatban, az elmúlt 8 évben középiskolás karaktereket keltettem életre, szóval üdítő, hogy végre nem ilyen sorokat kapok: „Elnézést, órára kell mennem.”. Jó végre egy felnőttet játszani. Hosszú ideje 16 voltam. Ráadásul ez a terhesség, a váratlan terhesség egy nagyon a mindennapi életből merített ‘probléma’. Érdekes lesz látni, milyen hatással lesz ez a természetfeletti világban.

Phoebe Tonkin photoshoot

– Az epizód végén Klaus az örököséről beszélt, valamint arról, hogy ő akar a király lenni. Talán gondolt itt Hayley-re is, mint királynő, vagy szimplán arról van szó, hogy: „Csak megajándékozott a gyermekkel.”?
Én úgy hiszem, hogy csak a gyermek az, akit örököseként jelöl meg. Szerintem több figyelmet szentel majd a babának, mint a királynőjének. [nevet]

– Véleményed szerint Hayley törekedni fog arra, hogy megváltoztassa Klaus-t?
Úgy érzem, kettejük között ez csak egy egyéjszakás kaland volt. De most, hogy kénytelenek szemtől szembe nézni egymással, újra kell gondolniuk az egész kapcsolatukat.

Köszönet a fordításért Tamásnak!

2118 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here