Főoldal Érdekességek Bulvár John Barrowman, az Arrow sztárja megházasodott

John Barrowman, az Arrow sztárja megházasodott

3
Oszd meg!

Nemrég Kaliforniában is kihirdették, hogy elfogadják a meleg házasságot, így az azonos nemű párok is egybekelhetnek, és a törvény előtt is egyenlőek lehettek.

Erre várt az Arrow és a Doctor Who sztárja, a negyvenhat éves John Barrowman és párja, Scott Gill. A skót származású Barrowman, és Gill, a brit építész 1991-ben találkoztak egymással, amikor Gill részt vett a színész egyik színházi előadásán. A srácok 2006ban már egy élettársi szerződést kötöttek Walesben, és most ezt hivatalosították egy esküvő keretein belül.

“Nem feltétlenül az elismerésről szól, de fontos, hogy normálisan lássák az egész helyzetet azok az emberek, akik nem fogadják el a meleg férfiak és nők házasságát. Megérdemeljük ezt a jogot csakúgy, mint bárki más” – nyilatkozta John Barrowman.

Barrowman az esküvő előtt még megköszönte a Legfelsőbb Bíróságnak, amiért legálissá tették Kalifornia államban az azonos nemű párok házasságát. Nagyon gratulálok John és Scott boldogságához.

John Barrowman married

John Barrowman Scott Gill

3 Hozzászólások

  1. Gratu nekik! Imádom ezt a pasit <3 főleg mióta Doctor Whot nézek, meg nemsokára fogom az ő soriját is nézni, a Torchwoodot. Ő most már nekem nem az Arrow-os pasi DW-ben, hanem Captain Jack az Arrow-ban : ) Mióta rájöttem h ő Arrow előtt már híressé vált DW-vel eleve :D Gratu még egyszer.

  2. A Torchwood nagyon jó! Csak ajánlani tudom. Igaz mai szemmel lehet kicsit (nagyon) szörnyűnek tűnhetnek az effektek, szörnyek, de ettől eltekintve imádom! Még mindig arra várok, hogy berendeljék az 5. évadot.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here