Főoldal Multimédia Video Íme “The Voice” Henderson Dávid első dala

Íme “The Voice” Henderson Dávid első dala

4
Oszd meg!

Henderson Dávid volt az utolsó, aki bekerült a The Voice tehetségkutatón a legjobbak közé. Már akkor isteni fénynek és egyéb marhaságnak nevezte őt többek között a mentora, Caramel is, de valljuk be, ki is érdemelte a jelzőket. A srác hétről-hétre egyre jobb előadásokat produkált, de végül idő előtt kényszerült a távozásra. Viszont sikerült annyi rajongót szereznie, hogy kapott egy lemezszerződést, az első dala, 1000 Years címmel pedig tegnap debütált. Dávid erről így írt Facebookon:

Aki még esetleg tegnap nem látta annak sok szeretettel küldöm, hogy kész a dalom és a klipem! Ezt is valahol egy biztatásnak szánom, hogy ne adjuk fel az almainkért való küzdést. Én egy évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy ez valójában megtörténhet! Nagyon köszönöm azoknak, akik eljönnek a koncertjeimre, likeolják amit kiírok, biztatnak, támogatnak! Köszi, hogy vagytok, remélem tetszeni fog majd a dal;)
Szuper napot mindenkinek!

Szeretem a pop dalokat, nem elvárásom az, hogy valami nagyon eredeti legyen. Úgy érzem az 1000 Years egy szerethető, ám nagyon egyszerű dal, ennek ellenére nincs vele semmi baj, sőt. Biztos meg fogom még párszor hallgatni a nyár folyamán, mert olyan jó kis nyári hangulata van. Annak pluszban örülök, hogy angol nyelvű, mert úgy érzem Dávidnak nem feltétlenül passzolna a magyar. Ó, és a videoklip: jópofa, bulizós, fiatalos. Szeressétek a klipet is, meg a dalt is :)

Henderson David

4 Hozzászólások

  1. Nem néztem a magyar The Voice-t, mert nekem túl színvonaltalannak tűnt, szóval róla se tudok sokat, ahogyan a többi versenyzőről sem. Mégis azt kell, hogy mondjam, hogy kellett már egy ilyen figura a magyar zeneiparba. Ez a szám tök jó, pedig én nem hallgatok magyarokat, illetve elég keveset, mert szerintem itthon nincsenek olyan sokan jó énekesek. :D

  2. Hát, hogy stílusos legyek, ez a dal csak egy az ezerből.
    Én is szurkoltam Dávidnak, de ez nekem nagyon semmilyen. Persze a srác vidámságát, lazaságát öröm látni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here