Főoldal Érdekességek Szavazás 2012/13 legjobb újonca: Arrow vs. Revolution

2012/13 legjobb újonca: Arrow vs. Revolution

0
Oszd meg!

Már tavaly nyáron sejteni lehetett, hogy a 2012/13-as tévés szezon vagy az Arrow, vagy a Revolution zajos sikeréről fog szólni. Szerencsére mindkettő dobbantott, az RTL Klub pedig be is mutatta őket.

Arrow

Az Arrow (A zöld íjász) történetét már ismerhettük a Smallville c. sorozatban, de leporolták a karaktert, és talán egy sokkal klasszabb formában mutatták meg nekünk. A Stephen Amell nevével fémjelzett széria a The CW csatorna utóbbi éveinek legsikeresebb újoncává avanzsált, és egész évadban remek adatokat szállított. Itthon is rengetegen szeretik, a második évadot is sokan várják.

Revolution

Sokáig a Revolution volt a legnézettebb újonc a 2012/13-as idényben, mígnem megérkezett a The Following a FOX műsorára. A rossznyelvek szerint az áram nélküli jövőben játszódó sorozatot csak a The Voice tehetségkutató tartotta életben. Nemsokára az állítás vagy megdől, vagy megerősödik, a második évadra ugyanis felvezetés nélkül marad a széria.

Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy ősszel a Revolution és az Arrow második évada is szerdán, nyolc órától lesz látható az Amerikai Egyesült Államokban.

Arrow vs. Revolution

  • Arrow (80%, 90 Votes)
  • Revolution (20%, 23 Votes)

Total Voters: 113

Loading ... Loading ...

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here