Főoldal Hírek Júliusban érkezik a The Selection a könyvesboltokba

Júliusban érkezik a The Selection a könyvesboltokba

6
Oszd meg!

The-Selection-konyvA The CW kétszer is megpróbált sorozatot készíteni Kiera Cass “The Selection” c. regénytrilógiájából, de egyszer sem jött össze a projekt. Ennek ellenére a figyelmemet felhívta a könyvre, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Örömömre szolgál elmondani nektek, hogy a Gabo kiadó gondozásában július elején megjelenik a regény, aminek az első része “A párválasztó” címet kapta. Pontos dárum még nem ismert, de ezen az oldalon már előrendelhető, sőt, ezen a linken le is tölthetitek az első tizenöt oldalt, így bele lehet olvasni a könyvbe. Mielőtt azt megtennétek, íme, a könyv története:

Harmincöt lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik.
A Párválasztóban részt vevő harmincöt lány számára ez életük legnagyobb esélye. Egy lehetőség arra, hogy kiszabaduljanak abból az életből, amibe beleszülettek. Hogy belépjenek egy világba, amiben csillogó ruhákat és felbecsülhetetlen értékű ékszereket hordanak. Hogy palotában lakjanak és a csodás Maxon herceg szívéért vetekedjenek egymással.
America Singer számára azonban kész rémálom Kiválasztottnak lenni. Azt jelenti ugyanis, hogy hátat kell fordítania titkos szerelmesének, Aspennek, aki egy alsóbbrendű kasztba tartozik. El kell hagynia az otthonát, hogy beszálljon az ádáz közdelembe egy koronáért, amire nem is vágyik. Egy palotában kell élnie, amit a lázadók erőszakos támadásai fenyegetnek állandóan.
Aztán America megismeri Maxon herceget. Lassan megkérdőjelezi addigi terveit, és rádöbben arra, hogy az élet, amiről mindig is álmodott, talán köszönő viszonyban sincs a jövővel, amit korábban még csak el sem képzelt volna.

Az utóbbi időkben nagyon megszerettem a YA (Young Adult) könyveket, a könyv hazai megjelenését pedig nagyon vártam már. Egy biztos, amint tudom meg is veszem magamnak, mert annyira érdekel a sztori, hogy az valami hihetetlen, pláne amióta elolvastam a kiadó oldalán fent lévő részletet. Az pedig külön hab a tortán, hogy megtartották az eredeti borítót, amit mindig is csodálni tudtam csak. Titeket is érdekelni fog a könyv?

6 Hozzászólások

  1. Nálam most a ‘Vastündérek’ kötetek vannak soron, de amint végeztem velük, megpróbálom majd ezt is beszerezni, mert érdekes a sztori! :) (Plusz a borító is csodaszép, tudom, hogy nem ez alapján kellene megítélni egy könyvet, de azért sokat számít ez is!)

    • Ne “ostorozd” magad, mindenki a borító alapján ítél meg egy könyvet elsőre. Ha az megtetszik, leemeled a polcról vagy megnyitod bookline-on, nincs ebben semmi rossz :)

  2. Nem azért, hogy belekössek, csak gondoltam szólok, hogy a második részben ugyanúgy America a narrátor, és ezt onnan tudom, hogy én már angolul olvastam mind a két megjelenő kötetet. És a két rész között megjelent egy novella (címe: “The Prince”), és abban Maxon a narrátor. (Ezt meg nem olvastam.:)

    Nem kötekedésből, csak gondoltam szólok, hogy tévesek az infóid…. :)

    • Ezt én is meg tudom erősíteni, ugyanis én mind a hármat olvastam. Bár érettségi miatt a The Prince-t felfüggesztettem (kb. felénél járok), de nyaralás után folytatom. :) Istenem mindjárt elsírom magam, magyarul olyan béna címe lett… :DD Amúgy ez volt az első könyv amit angolul olvastam, szóval nem csak azért emlékszek vissza rá mosolyogva, mert nagyon tetszett és az egyik kedvenc könyvem. Igazából nem hittem volna, hogy ennyire megszeretem, mert leírás alapján bénának tűnt, de csak belekezdtem és hát… jól jártam. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here