close
Hírek

La Mariposa: Kolumbiai telenovella az RTL csoportnál | UPDATE: Premier július 16-án

La-Mariposa-rtlAz RTL Csoport vásárolta meg a kolumbiai La Mariposa c. telenovellát, ami magyar keresztségben a “Pillangó – Az alvilág úrnője” címet kapta. A meglehetősen rövidnek számító, 60 részes kolumbiai telenovella főszereplője Alicia Benitez (Maria Adelaida Puerta), akit mindenki a Pillangóként ismer, és ő a felelős a pénzmosásért az Egyesült Államok és Kolumbia között. Manuel Martinez (Michell Brown) a D4 különleges ügynöke, aki beszivárog a pénzmosó intézetbe, hogy elkaphassa a pillangót. Az ügynök azonban beleszeret Alíciába, ez pedig bonyodalmakhoz vezet…

A Pillangó – Az alvilág úrnője szinkronja már készül, de azt még nem tudni, hogy az RTL csoport mikortól vetíti. Íme, a főbb szereplők magyarhangjai:

– Alicia Benítez “A Pillangó” – (María Adelaida Puerta) – Bogdányi Titanilla
– Manuel (Amaury) Martínez – (Michel Brown) – Pál Tamás
– Cinthya Laurens – (Ana Wills) – Szabó Zselyke
– Richard Leguízamo – (Lincoln Palomeque) – Moser Károly
– Bill Smith – (Salvador Zerboni) – Renácz Zoltán
– Mercedes – (Gloria Zapata) – Szórádi Erika

Arról egyelőre nincs információm, hogy mikor tűzi műsorára az RTL Csoport ezt a telenovellát, de nem lennék meglepve, ha ez váltaná az RTL 2 csatornán a nemsokára véget érő Több, mint testőrt. A La Maripósát pedig szívből ajánlom mindenkinek megtekintésre, hiszen a telenovellák szokásos minőségéhez képest itt sokkal intenzívebb történetvezetést láthatunk, lévén csak 60 részes az egész. Találunk ám benne több ismerőst is, Michel Brownt A szenvedélyek lángjaiból, míg Salvador Zerbonit a Bűnös vágyakban láthattuk.

La Mariposa telenovela

UPDATE: Kiderült, hogy a La Mariposa váltja majd a Corazon Valientét az RTL II műsorán. Tehát: Pillangó – Az alvilág úrnője premier 2013 július 16-án, 16:00-tól az RTL II csatornán.

4302 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Tags : La Mariposa

33 hozzászólás

 1. Szeretem az olyan telenovellákat ami tele van izgalommal és akcióval. Biztos belefogok nézni.

  1. Az fix, hogy ez alatt nem fogsz unatkozni. Ennek a novellának én is esélyt adok majd, láttam belőle részleteket, az alapján egész jó :)

  1. Nem örülnék, ha beleélnétek magatokat, így szólok, hogy a másik premier hír, amiről én tudok, az nem a La tempestad :)

   1. Annyit nem súgnál meg legalább, hogy ki a gyártó? :))))
    Olyan soká lesz még holnap :DDD

 2. Jónak ígérkezik. Azt hittem a La tempestad lesz a premier hír. Pénteken olvastam wikipédián, hogy megvette az RTL és még idén nyáron elkezdik. Legalább is 2013 nyara van írva a premier dátumhoz. Akkor így vagy meg van az a két sorozat ami váltja a Több mint testőrt és a Talizmánt, vagy még plussz két sorozatot kapunk az RTL-től. A másodiknak jobban örülnék, mert akkor még van esély a La Patronára is és annak nagyon örülnék! A La tempestad meg mehetne mondjuk a Sortilegia helyére annak úgy is pont nyár vége felé lesz majd vége, a La mariposa meg mehetne a Coolra, azon úgyis rég volt már premier novella.

  1. Hamar eljön az :) Egyébként csak egy premier hírt oszthatok meg, az meg nem hiszem, hogy nagy meglepetés lesz. De holnap este eldől :)

    1. Kettőről tudok, de csak egy olyan van, amit megírhatok. A másikat majd megírom akkor, ha szabad lesz :)

     1. Legalább annyit írj meg, hogy melyik gyártótól van a másik amiről tudsz.

     2. Megmondtam, amikor szabad lesz infókat elárulnom, akkor megteszem. Úgyis annyi telenovella fut itthon, bőven van választék.

      Ismétlem, amint szabad lesz, megírom, és szólok róla a Telenovella Rajongók Magyar Fórumán is.

 3. A La Patrona jó sorozat.A facebook-on olvastam hogy vmelyik magyar csatorna hamarosan leadja.

  1. Ha a magyar szöveges hozzászólásra gondolsz, azt én is láttam viszont azóta azt a hozzászólást már törölték és azóta sincs semmi hír róla :(
   Így meg csak bizakodni lehet, hogy a Több mint testőr után lesz.

 4. Én is láttam bár részletet a novelláról,szerintem én is adok esélyt neki.Szeretem az olyan novellákat ami eltérnek a szokásos történettől.Én a dél királynőjét is imádtam,ahogy sejtem hasonló lesz.Ha nem vagyok túl indiszkrét,ezeket az információkat honnan szerzett?

 5. A Wikipedián írtakat én nem venném készpénznek, mivel oda bárki beírhat, ha úgy tartja kedve, így a La tempestad oldalára is…:D

 6. Húúha Tibi! Nagyon örülök a Latin napoknak!!! Köszönet az összes telenovella rajongó nevében!!! Várom már a holnapi exkluzív híreket. Remélem a másik premier hír a PESE lesz:)))) Nagyon reménykedek (még mindig), hogy azt is leadják!!!

 7. “Hamar eljön az :) Egyébként csak egy premier hírt oszthatok meg, az meg nem hiszem, hogy nagy meglepetés lesz. De holnap este eldől :)”

  Na így még kíváncsibb lettem.:D Mi az amire a többség számít? :D
  La patrona,La tempestad kilőve ezeket már elárultad,hogy nem. Talán ami még magától értetődő lenne,az a siker,az ismert arcok és egyéb tényezők miatt az Amores Verdaderos lenne.

 8. Tovább gondolkoztam, egy Que bonito amor is több mint valószínű , a Story csatornák nagyrészt 19:00-es sávban futó/futott novellákat vesznek , vagy 16:00-s sávút így pedig még a Corazón indomable is játszik.

  1. Ma délben kiderül. Egyébként tényleg nem lesz meglepetés, én is csak tegnap délután tudtam meg.

 9. Ez az!!Pont ilyen telenovellára gondoltam habár szerintem egy sem olyan szuper mint a Corazon Valiente!!!Még a La Reina del Sur sem!!!

 10. Jó telenovella! de én anyira szeretném már látni itthon a Prisionera ( A fogoly) című sorozatot Gaby Spanic főszereplésével:d

Leave a Response