Főoldal Hírek La Mariposa: Kolumbiai telenovella az RTL csoportnál | UPDATE: Premier július 16-án

La Mariposa: Kolumbiai telenovella az RTL csoportnál | UPDATE: Premier július 16-án

33
Oszd meg!

La-Mariposa-rtlAz RTL Csoport vásárolta meg a kolumbiai La Mariposa c. telenovellát, ami magyar keresztségben a “Pillangó – Az alvilág úrnője” címet kapta. A meglehetősen rövidnek számító, 60 részes kolumbiai telenovella főszereplője Alicia Benitez (Maria Adelaida Puerta), akit mindenki a Pillangóként ismer, és ő a felelős a pénzmosásért az Egyesült Államok és Kolumbia között. Manuel Martinez (Michell Brown) a D4 különleges ügynöke, aki beszivárog a pénzmosó intézetbe, hogy elkaphassa a pillangót. Az ügynök azonban beleszeret Alíciába, ez pedig bonyodalmakhoz vezet…

A Pillangó – Az alvilág úrnője szinkronja már készül, de azt még nem tudni, hogy az RTL csoport mikortól vetíti. Íme, a főbb szereplők magyarhangjai:

– Alicia Benítez “A Pillangó” – (María Adelaida Puerta) – Bogdányi Titanilla
– Manuel (Amaury) Martínez – (Michel Brown) – Pál Tamás
– Cinthya Laurens – (Ana Wills) – Szabó Zselyke
– Richard Leguízamo – (Lincoln Palomeque) – Moser Károly
– Bill Smith – (Salvador Zerboni) – Renácz Zoltán
– Mercedes – (Gloria Zapata) – Szórádi Erika

Arról egyelőre nincs információm, hogy mikor tűzi műsorára az RTL Csoport ezt a telenovellát, de nem lennék meglepve, ha ez váltaná az RTL 2 csatornán a nemsokára véget érő Több, mint testőrt. A La Maripósát pedig szívből ajánlom mindenkinek megtekintésre, hiszen a telenovellák szokásos minőségéhez képest itt sokkal intenzívebb történetvezetést láthatunk, lévén csak 60 részes az egész. Találunk ám benne több ismerőst is, Michel Brownt A szenvedélyek lángjaiból, míg Salvador Zerbonit a Bűnös vágyakban láthattuk.

La Mariposa telenovela

UPDATE: Kiderült, hogy a La Mariposa váltja majd a Corazon Valientét az RTL II műsorán. Tehát: Pillangó – Az alvilág úrnője premier 2013 július 16-án, 16:00-tól az RTL II csatornán.

33 Hozzászólások

  • Az fix, hogy ez alatt nem fogsz unatkozni. Ennek a novellának én is esélyt adok majd, láttam belőle részleteket, az alapján egész jó :)

  • Nem örülnék, ha beleélnétek magatokat, így szólok, hogy a másik premier hír, amiről én tudok, az nem a La tempestad :)

 1. Jónak ígérkezik. Azt hittem a La tempestad lesz a premier hír. Pénteken olvastam wikipédián, hogy megvette az RTL és még idén nyáron elkezdik. Legalább is 2013 nyara van írva a premier dátumhoz. Akkor így vagy meg van az a két sorozat ami váltja a Több mint testőrt és a Talizmánt, vagy még plussz két sorozatot kapunk az RTL-től. A másodiknak jobban örülnék, mert akkor még van esély a La Patronára is és annak nagyon örülnék! A La tempestad meg mehetne mondjuk a Sortilegia helyére annak úgy is pont nyár vége felé lesz majd vége, a La mariposa meg mehetne a Coolra, azon úgyis rég volt már premier novella.

  • Hamar eljön az :) Egyébként csak egy premier hírt oszthatok meg, az meg nem hiszem, hogy nagy meglepetés lesz. De holnap este eldől :)

    • Kettőről tudok, de csak egy olyan van, amit megírhatok. A másikat majd megírom akkor, ha szabad lesz :)

     • Legalább annyit írj meg, hogy melyik gyártótól van a másik amiről tudsz.

     • Megmondtam, amikor szabad lesz infókat elárulnom, akkor megteszem. Úgyis annyi telenovella fut itthon, bőven van választék.

      Ismétlem, amint szabad lesz, megírom, és szólok róla a Telenovella Rajongók Magyar Fórumán is.

  • Ha a magyar szöveges hozzászólásra gondolsz, azt én is láttam viszont azóta azt a hozzászólást már törölték és azóta sincs semmi hír róla :(
   Így meg csak bizakodni lehet, hogy a Több mint testőr után lesz.

 2. Én is láttam bár részletet a novelláról,szerintem én is adok esélyt neki.Szeretem az olyan novellákat ami eltérnek a szokásos történettől.Én a dél királynőjét is imádtam,ahogy sejtem hasonló lesz.Ha nem vagyok túl indiszkrét,ezeket az információkat honnan szerzett?

 3. A Wikipedián írtakat én nem venném készpénznek, mivel oda bárki beírhat, ha úgy tartja kedve, így a La tempestad oldalára is…:D

 4. Húúha Tibi! Nagyon örülök a Latin napoknak!!! Köszönet az összes telenovella rajongó nevében!!! Várom már a holnapi exkluzív híreket. Remélem a másik premier hír a PESE lesz:)))) Nagyon reménykedek (még mindig), hogy azt is leadják!!!

 5. “Hamar eljön az :) Egyébként csak egy premier hírt oszthatok meg, az meg nem hiszem, hogy nagy meglepetés lesz. De holnap este eldől :)”

  Na így még kíváncsibb lettem.:D Mi az amire a többség számít? :D
  La patrona,La tempestad kilőve ezeket már elárultad,hogy nem. Talán ami még magától értetődő lenne,az a siker,az ismert arcok és egyéb tényezők miatt az Amores Verdaderos lenne.

 6. Tovább gondolkoztam, egy Que bonito amor is több mint valószínű , a Story csatornák nagyrészt 19:00-es sávban futó/futott novellákat vesznek , vagy 16:00-s sávút így pedig még a Corazón indomable is játszik.

 7. Ez az!!Pont ilyen telenovellára gondoltam habár szerintem egy sem olyan szuper mint a Corazon Valiente!!!Még a La Reina del Sur sem!!!

 8. Jó telenovella! de én anyira szeretném már látni itthon a Prisionera ( A fogoly) című sorozatot Gaby Spanic főszereplésével:d

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here