Főoldal Hírek De que te quiero, te quiero – Lívia Brito főszerepben

De que te quiero, te quiero – Lívia Brito főszerepben

6
Oszd meg!

Július 1-jén debütál a mexikói Canal de las estrallas csatornán a Televisa legújabb telenovellája, a De que te quiero, te quiero. A novella kreátora az a Lucero Suárez lesz, aki az utóbbi évek legminőségibb mexikói produktumáért, a Kedves ellenségért is felelős, így természetesen az én figyelmem is felkeltette. A forgatások április 23-án kezdődtek meg, de már előtte lehetett tudni, hogy a főszerepeket két olyan színészre bízzák, akik még nem kerültek ennyire rivaldafénybe. Lívia Brito már kétszer bizonyított, A szerelem diadalában és a Bűnös vágyakban nyújtott szerepe után várható volt az első főszerep. “Nagyon büszke vagyok arra, hogy együtt dolgozhatom Luceróval, aki megadta nekem azt a lehetőséget” – nyilatkozta a színésznő.

De que te quiero, te quiero 03

Lívia partnere, a huszonhat éves Juan Diego Covarrubias mögött azonban kevésbé fontos karakterek állnak, de tavaly megnyerte a Premios Tv y Novelas díjátadón az év felfedezettjének járó elismerést, így a főszerep számára is garantált volt. “Van két karakterem, akik ikrek. Diego a főszereplő, aki egy jóindulatú srác, és Rodrigo, a másik oldal. A történet nagyon jól megírt és realista a szülők része is. Biztos vagyok abban, hogy az emberek szeretni fogják a sorozatot” – nyilatkozta Juan Diego a forgatások megkezdésekor.

De que te quiero, te quiero 01

A telenovella a venezuelai Carita Pintada feldolgozása lesz, azonban valamilyen szinten eredetinek számít, hiszen Valentina Párraga fogja adoptálni a mexikói verziót. A történet röviden annyi, hogy a csinos Natalia (Lívia Brito) és a jóképű Diego (Juan Diego Covarrubias) találkozik a veracruzi Tuxpanban, ahol a lányt szépségkirálynővé koronázzák. Natalia egész életében a családjával élt, akik örökbefogadták őt. Diegónak van egy féltékeny ikertestvére, Rodrigo, aki amint megtudja, hogy a testvére szerelmes lett, gondolkodás nélkül cselekszik. Kiadja magát a testvérének, és megpróbálja magáévá tenni a szűz lányt. Natalia barátja, Andrés időben közbeavatkozik, de dulakodik Rodrigóval, aki szerencsétlenül elesik, és kómába kerül. Abban a hitben, hogy a férfi halott, Andrés és Natalia elmenekülnek a kisvársoból, egyenesen Mexikóvárosba, ahol Juancho él, a lány vér szerinti apja. Diego eközben azt hiszi, hogy Natalia csak játszott vele, és elment Andréssal, ezért ő is a fővárosba utazik. Két évvel később Natalia és Diego újra találkozik, de addigra Diego már nős, a felesége pedig az álnok Diana.

De que te quiero, te quiero 02

A nemrég megrendezett prezentáción levetítettek egy majdnem tizenkét perces trailert is. Kikerült a teljes főcímvideó is, ami szerintem egész jó lett, a főszereplők nevein átfutó színes kockák nagyon tetszettek. Habár a történet elsőre nem túl bizalomgerjesztő, a mellékalakok történetszála erősnek tűnik, gondolok itt elsősorban Marisol del Olmo és Cynthia Klithbo karakterére. A prezentáción előadták a főcímdalt is élőben, Yuri és Mijares “Amor, Amor” c. dala máris belopta magát a szívembe. A trailert és a főcímdalt az alábbi videókon nézheted meg, de a minőségük hagy kivetnivalót maguk után.

5816 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Főszereplő páros jól mutat együtt de nekem szimpatikus Cynthia Klithbo és Marcelo Cordoba és Carlos Ferro és Marisol del Olmo páros is. A főcím dal is nagyon jó. A történet meg egyenlőre nem annyira tűnik érdekesnek de biztos izgalmas lesz.

  2. Én Marisol miatt várom ezt a sorozatot!!! Már az EDC-ban is nagyot alakított, kíváncsi leszek milyenek lesznek Carlossal! Marisolnak is jó lenne már egy főszerep!!
    Jól láttam, Cynthia az entradaban Lisardóval is volt??

  3. Tele lesz félreértésekkel,hát magyarul lehet belenéznék de spanyolul nem. Cynthia Klithbo és Marcelo Cordoba nem illenek egymáshoz. Jól láttam, hogy Carlos Ferro benne lesz?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here