Teen Wolf 3×04 – Unleashed

  7
  Oszd meg!

  Á, én komolyan kezdem azt hinni, hogy Jeff Davis szivat minket, de legalább sikerült ezt a részt is megkoronázni: volt Danny és iker, méghozzá egy röpke jelenet, amit megérte háromszor visszatekerni. Igazából semmi extra, de akkor is, azt látni kellett újra és újra. Mikor lesz már több? Plusz jó lenne tudni melyik a meleg iker, és melyik a heteró, és így nevekkel is lehetne hivatkozni :) Ami a sztorit illeti, úgy érzem ez egy lassú évad lesz, minden bizonnyal rányomja a bélyegét az, hogy huszonnégy részben lőhetik el azt, amit eddig tizenkettőben. Az infókat nagyon lassan adagolják, és még mindig azt érzem, hogy a folytatást alapozzák. Ettől függetlenül nekem tetszett ez a rész, és kíváncsian várom a folytatást. Spoileresen folytatom.

  Adelaide Kane Teen Wolf

  Tudom, ezerszer leírtam már, de Stiles-ért még mindig oda meg vissza vagyok. A srác Lydiával együtt nagyon jól működik, és igen, örülnék ha utóbbi kapcsán kiderülne már egy-két lényegi infó. A Derek vs. Jennifer tanárnő röpke jelenet megdobogtatta a szívemet, annyira aranyosak voltak együtt. Cora is egyre többet látható, ezek alapján Adelaide Kane egész jó és hiteles színésznőnek tűnik, szóval még jobban várós a Reign. Ebben a részben egyre jobban mélyítették a misztikumot, hisz az évadban már két fura lény is felbukkant. Először is az ikrek összeolvadnak, aztán kiderült, a vak ember a démonfarkas, és mikor erről papolt jöttek a villámok, amik ugye mindig megtörténnek, szóval nagy hatalma lehet az öregnek, kíváncsi vagyok mekkora. Az alfa-csapat misztikumát is jól bemutatták, és tök durva az, hogy a falka tagjainak a megölésével nyerték el az erejüket.

  Teen Wolf Twins

  Ami viszont nem tetszik, hogy egy csomó dolog mintha felesleges lenne. Például, arról beszéltek korábban, hogy Scott később nagy fenyegetést fog jelenteni, mert hatalmas vezető lehet. Erre ebben a részben az ikrek simán kinyírhatták volna Scottot, de nem tehették meg a vak alfa miatt. Azt nem értem, hogy ennek mi értelme, és az ilyet sose fogtam el. Bennem még mindig az van, hogy a Terminátorok visszautaznak az időben, és még azelőtt megpróbálják megölni John Connort, hogy az lesz, aki. Annyira evidens ez nekem, ha van egy nagy fenyegetés, akkor azelőtt vetek neki véget, hogy valóban azzá válna. Erre a vak alfa ott köröz Scott körül, de minek? Talán azt akarja, hogy Derek megölje Scottot, és belé szálljon Scott ereje? Ez annyira snassznak tűnne, mert így is elég erős a falkája, szóval nem értem mi szüksége van Derekre. Ezért is mondom azt, hogy még mindig ezerrel építkezik a sorozat, pedig már négy rész eltelt a harmadik évadból…

  Értékelés: 7/10
  Igazából ugyanolyan, mint a harmadik évad eddig. Nem annyira intenzíven jó, mint a korábbi szezonok, de annyira aranyosan csinálják a szerelmi dolgokat, Danny és az iker cukik voltak, sőt, most kaptunk egy csomó ikres jelenetet, a motoros csínyen nagyon röhögtem. Mit is mondhatnék, várom a jövőheti folytatást :)

  Teen Wolf smile

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here