Főoldal Érdekességek Bulvár Kocsis Korinna újra Facebookon reagált a vádakra

Kocsis Korinna újra Facebookon reagált a vádakra

9
Oszd meg!

Tovább gyűrűzik a Kocsis Korinna vs. Hajdú Péter botrány. A tévés továbbra is minden platformon támadja a lázadó szépségkirálynőt, két napja például az Aktívban kapott egy lejárató riportot az egykori Miss Earth Hungary, ahol megmutattak egy modellügynökséget is, akik állítólag fekete listára tették korábban a lányt. De nem csak Hajdú Péter, hanem felesége, Sarka Kata is úton-útfélen rossz szájízzel nyilatkozik Korinnáról. A Velvet egész szépen összefoglalta az eddigi információkat a botrány kapcsán. Ami viszont érdekesebb, hogy Korinna ismét írt egy nyilvános üzenetet a Facebook oldalára, amiben meglehetősen diplomatikusan, sokkal tiszteletreméltóbban reagált a vádakra, mint Hajdúék. Íme, az üzenet.

Kocsis-Korinna-botranyKedves Barátaim és Ismerőseim!

Nagyon szépen köszönöm azt a hihetetlen mértékű szimpátiát és támogató hozzászólást, melyet a Miss Intercontinental Hungary szépségkirálynői címről történő lemondásommal kapcsolatban nyilvánítottatok ki felém. Nagyon jól esik, hogy ilyen sokan értettétek meg és támogatjátok döntésemet azzal, hogy mellém álltok! Külön köszönetemet szeretném kifejezni azoknak a tv nézőknek, akik sms szavazataikkal hozzásegítettek ahhoz, hogy a Szépségkirálynő 2013 Közönségdíját én nyerjem. Ez a díj minden esetben sokat kell jelentsen, de most különösen nagy értéke van ebben a helyzetben! NAGYON KÖSZÖNÖM!
A magam részéről a szombati szépségkirálynő választással kapcsolatban a versenyen tett lemondásommal és annak indoklásával lezártnak tekintettem az ügyet, de a versenyt szervező cég több fórumon és médiában is perrel fenyegetett, ezért ez most úgy tűnik nem így lesz. Arra viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szervező cég kijelentése, miszerint szerződésszegést követtem el nem tény, hanem csupán az ő állításuk, aminek megalapozottságát és jogosságát kizárólag a Bíróság hivatott eldönteni.
Viszont ahogy eddig sem tudtam, úgy a jövőben sem áll módomban ebben a kérdésben a média részére a szerződéses kötelezettségeim miatt nyilatkozni, miközben ők folyamatosan velem kapcsolatban minden eszközt megragadnak, hogy állításaikat bizonygassák. Így az általuk tett újság és tv nyilatkozatok lejáratásomra irányuló kijelentéseinek stílusával és valóságtartalmával kapcsolatban sem áll módomban a véleményemet a szerződés lejártáig elmondani.
Ezért is kérem, hogy az érintettek ne keressenek engem, hanem foglalkozzanak a győztesekkel, mert ha van mondanivalóm a velem kapcsolatos dolgokról, ahogy azt eddig is tettem, ezután is a privát facebook oldalamon fogom csak barátaimmal és ismerőseimmel megosztani.
Sok sikert kívánok a nemzetközi versenyeken hazánkat képviselő három szépségkirálynőnek, Rákosi Ancsi, Miss World Hungary-nek, Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungary-nek és Tímár Brigi Miss Intercontinental Hungary-nek!

Hajrá Lányok!
Kocsis Korinna

Bevallom őszintén, nekem egyre szimpatikusabb Kocsis Korinna hozzáállása ehhez az egész botrányhoz, ami A szépségkirálynő c. műsor miatt kialakult. Ő csendesen nem mond semmit, nem nyilatkozik, még úgy sem, hogy eközben Hajdú Péter és becses neje a kacsalábon forgó palotájukból össznépi támadást indítottak a lázadó szépség ellen, amiben felvonultatták a lehető legtöbb eszközt, amit bevethettek. Már Korinna ellen beszélnek a szépségversenyben részt vett lányok is, az Aktívon és a nyomtatott és online médián túl pedig rengeteg felületen támadják a lányt, aki nem kért a harmadik helyből.

Igazából azzal, hogy ennyire elszántan védik az igazukat Hajdúék, szerintem pont az ellenkezőjét érik el. Amíg Korinna csendesen meglapul, addig Sarka Katáéknak “habzik a szája”, és már ennyiből le lehet szűrni azt, hogy igazából kinek van takargatnivalója, és kinek nincs – nekem legalábbis ez a véleményem. Hajrá Korinna, Hajrá Lázadó Szépség!

Kocsis Korinna facebook

Fotók: Tv2

10362 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. Én őszintén nem értem ennek az egész “botránynak” az alapját, ha visszaadta, hát visszaadta. Logikus érveket hozott fel ez a lány, senkire egy rossz szót nem szólt és mégis úgy támadják, mintha valami bűnt követett volna el. Vicc az egész.

  • Ha jól vettem ki a nyilatkozatokat, nem az a legfőbb bajuk, hogy visszaadta a koronát, hanem az, hogy kiírta Facebookra azt az üzenetet, amiből azt lehet sejteni, csalás volt az egész verseny.

 2. Szimpatikus ez a nyilatkozat. Remélem hamarosan vége ennek a botrány de nem ez az első ilyen a Fókuszba volt riport a Szépségkirálynő választások botrányairól. Hajdúéknál még nem volt botrány de a régebbi szervezőknél volt.

 3. Megmondom őszintén, hogy szerintem Korinna ott hibázott, hogy élő műsorban mondott, le a koronát azt megfoghatta volna. Hajdúék azért csinálják, mert ebből is sok pénzük lesz, meg melyik szerződés az ahol meg lenne tíltva a korona lemondása.

  • De hülye szerződés az, ahol nem mondhatsz nemet egy olyan díjra, ami nem érdekel. Most például ott van az Aranymosás Irodalmi Pályázat, ahol e-book megjelenést is felkínálhat a kiadó. Most ha valaki nem akar e-könyvet, mert papír könyv a célja, akkor a kiadó perelje be, mert nem fogadta el az ajánlatot?

   Bár, kellett nekik szépségkirálynőnek menniük :D

   • Hát hülye szerződések vannak, de hát tudod ez a magyar piac. Meg én egyetértek vele, hogy ha már ő volt harmadik akkor miért legyen még egyszer harmadik. Attól, hogy más a cím, attól még a hely harmadik… Szerintem az, hogy élő műsorban vállalta, hogy lemond a koronáról az dicséretes…

 4. Igazság szerint én még ott vagyok megakadva, hogy Sarka Kata a “Magyarország Szépe Kft ügyvezető igazgatója”. Nevetséges :DDD

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here