Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Comedy Central Top10 sorozata

Sajtóközlemény: Comedy Central Top10 sorozata

2
Oszd meg!

Bármennyire pesszimistának is mondják hazánk fiait és lányait, mi is szeretünk nevetni! A Comedy Central a negyedik legnézettebb kábeltévé, a hetedik a legnézettebb tévéadók között, ez pedig egyértelműen jelzi, hogy a humorra bármikor kaphatóak vagyunk. A Hogy ne éld az életed egyike azoknak az újdonságoknak, amelyek az elmúlt hónapokban útjukra indultak a tévéadónál, a bemutató pedig komoly sikert hozott: első helyezettként olyan produkciókat előz meg nézettségben, mint a Jim szerint a világ, a Számkiszervezett, vagy az Így jártam anyátokkal. Úgy tűnik, sokan szeretnék megtudni, hogyan nem érdemes élni az életüket. Vagy ha már tudják, legalább jót derülni rajta.

113304_D_166

Figyelemreméltó a Jim szerint a világ című sorozat töretlen hazai sikere. A magyar nézők hosszú ideje bizalmat szavaznak a Jim Belushi által alakított lusta, külvárosi, pocakos, a maga egyszerűségében megkapó családapának és famíliája történetének.

Az élőszereplős sorozatok mellett az animáció is hódít a felnőttek körében. A trend azt mutatja, hogy a Family Guy és testvérsorozata, a Cleveland Show a 4-5. helyen folyamatos népszerűségnek örvendenek. A South Park elborult humora azonban a 13. helyével egy kissé elmaradt az élbolytól. Vajon nem vagyunk kíváncsiak az anarchista Jézus és a folyton nyavalygó Sátán párharcára? Úgy tűnik, a South Park túl van a csúcson, most a Family Guy-on a sor.

A fiatal női nézők egyszerűen odavannak a Barney Stinson és Peter Griffin által fémjelzett vígjátéksorozatokért, de a Comedy Central erőteljes és sikeres kampányának, a csajos szerdáknak köszönhető, hogy a Happy Endings – Fuss el véle! alig marad ki a TOP 10-ből, ezzel bizonyítva, hogy a párkapcsolati szitkomok a mai napig rengeteg nézőt csalogatnak a képernyők elé.

FAMILY GUY: (L-R) Brian, Lois, Peter, Chris, Meg and Stewie on FAMILY GUY on FOX.  ?©2005FAMILY GUY and TCFFC ALL RIGHTS RESERVED.  ?©2005FOX BROADCASTING  CR:FOX

A Comedy Central legnézettebb sorozatai:

1. Hogy ne éld az életed

2. Jim szerint a világ

3. Számkiszervezett

4. Family Guy

5. Cleveland Show

6. Firka villa

7. Így jártam anyátokkal

8. Comedy Light

9. Életem értelmei

10. Happy Endings – Fuss el véle!

6162 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Ohh én imádom a Comedy centralt! A top 10-ből szinte mindegyiket nézem, kivéve az elsőt, arról eddig nem is hallottam, pedig aztán nálam sokszor szól ez a csatorna, de még az előzetesére sem figyeltem fel. Na ennek jó lesz utána nézni! :) Számomra a Jim szerint a világ egy örök darab, minden egyes részén nagyokat tudok kacagni, és nem is elcsépeltek a poénok. A Happy Endinget meg annyian szidták, pedig szerintem nagyon jó sorozat, én imádom. kár, hogy elkaszálták.

  2. Sajnos az én kábelszolgáltatóm pár éve kivette ezt a csatornát a kinálatából, pedig szerettem a sorozatokat rajta. Én is imádom a vicces sorozatokat. A párkapcsolatos sorozatokból itt láttam a Darmha és Gereget azt, nagyon szerettem. A Will és Grace is ide tartozik gondolom az meg a Viasaton ment. Ha adnák valamelyik csatornán ami nekem is meg bíztos megnézném őket újra.
    És hát a felejthetetlen Rém rendes család, és a mostani kedvencem a Két padi meg egy kicsi.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here