Főoldal Multimédia Video Agárdi Szilvia és Pál Dénes is új dallal nyomul

Agárdi Szilvia és Pál Dénes is új dallal nyomul

11
Oszd meg!

A The Voice győztesén, Pál Dénesen kívül kétségkívül a majdnem vak, ám igencsak tehetséges Agárdi Szilvia lettek a tehetségmutató műsor legnagyobb nyertese. Pár héten belül mindketten kijöttek az első önálló, szóló dalukkal. Szilvia a “Boldogságod megtalál” nevezetű szerzeményt énekli vígan a haknikon, Pál Dénes “A széltől is óvsz” c. újdonsága pedig vélhetően a rádiókban is nagyobb sikereket arathat majd.

Szerény véleményem szerint Szilvia dala elég bénácska, nem érzem, hogy olyan különleges lenne, amilyet a lány megérdemel, viszont Agárdi hangja továbbra is elvarázsol, mert annyira szép. Pál Dénes dalát többszöri hallgatás után megszerettem, de hatalmas luxusnak érzem Dénestől azt, hogy csak az első perctől indul be igazán a dala. Ettől függetlenül úgy érzem egy sláger született, de majd az idő beigazol (vagy mégsem).

Nektek melyik dal tetszik jobban? Kiben láttok több lehetőséget, Dénesben vagy Szilviában?

11 Hozzászólások

 1. Nekem Dénes dala tetszik jobban de Szilvié se rossz. Mindkettőjükbe megvan a lehetőség, de Dénessel nagyobb dolgokat lehet csinálni. Dénes jobban eladható én szívesen látnám színházban is. Szilvi tere sajnos elég behatárolt de neki is esélye van arra hogy befusson.

  • Na igen, Dénesnek ott vannak a szemei, Szilvia szegénykém meg alig lát, így tényleg nehezebb, de én pont ezért drukkolok jobban Agárdinak. Sajnos ezzel a dallal nem sikerült neki a bravúr, de hátha ősszel előrukkol egy jobbal. Örülnék, ha szólóban megpróbálná “A Dal 2014”-et :)

 2. Hát, bevallom, én nagyon nagyot csalódtam. Mindkettőjükben, de leginkább Dénesben. Egyrészt én nehezen tudom megbocsátani neki, hogy így “lepattintotta” Szilvit, másrészt azt, amilyen hamisan énekelt(ek) a Dalban, harmadrészt meg ez a haknizás. Ez szánalmas. Nyilván nem sok más lehetősége van egy fiatal énekesnek, hogy befusson, de a haknizás az a tehetség (már amennyiben ilyesmiről beszélhetünk esetükben egyáltalán) elpocsékolása. Még akkor is, ha tudom, hogy náluk sokkal nagyobb “hírességek” is hakniznak.

  A számok közül meg mindkettő középszerű szerintem, ugyanakkor mindkettőjük hangja klassz. Persze Dénesében különösen van valami, ami miatt nehezen tudom kivonni magam a hatása alól.

  • Szerintem a haknik miatt ma már ne haragudjunk senkire. Egy énekesnek nincs más módja arra, hogy pénzt keressen, azt meg nem várhatjuk el, hogy menjenek el a gyárba és onnan a színpadra.

   CD-t nem nagyon vesz már senki, a dalokat sem a legális, fizetős módon töltik le, szóval nem igazán van más lehetőség, mint a hakni, ami kábé koncert.

   • Na, pont itt a lényeg.
    Egy színházba szívesen beülök egy jobb koncert miatt, de hogy valaki bevásárlóközpontokban meg diszkókban énekeljen, azért én annyira nem tudok rajongani.

    De nyilván nehéz pénzt keresni, érvényesülni. Ezzel egyetértünk… De ennek jó módja lehetett volna megtanulni elénekelni azt az egy dalt, és esetlen a közönségigény miatt egy párost alkotni – szakmailag gondolom, természetesen – mert erre lett volna közönségigény. Egy Eurovíziós szereplés pedig igazi hazai és külföldi ismertséget jelentett volna. Mégha korai is lett volna ez nekik.

    Amúgy nagyjából egyetértek lentebb Emillel is :)

    • Én nem szeretem ha egy tehetségkutatóst beraknak a színházba, különösen akkor, ha nincs is rá képesítése. Ott a sok jól képzett, profi színész, és akkor hogy jön oda Megasztár “egy slágeres” Adri? De ez saját vélemény.

     Egyébként szerintem azt a dalt azért se tudták normálisan elénekelni, mert már akkor úgy tűnt, hogy Dénes a háta közepére se kívánja Szilviát. Valaminek történnie kellett a háttérben, mert nagyon furák a nyilatkozataik, az a tipikus “udvarias hangnem, általános dolgokat mondok, pedig lenne miről beszélnem”-stílus. Az nekem se volt szimpi, ahogy Dénes dobta a lányt, az viszont király, hogy Szilvi megáll a saját lábán is, még akkor is, ha haknikon teszi azt.

     • A színházat én sem úgy gondoltam, csak úgy, hogy egy koncert helyszíne lehet egy színház :) Vagy éntőlem egy művház előadóterme is, de ezeket meg nem hirdetik rendesen, ezért nemigen van látogatottságuk.
      A többiben egyetértünk.

 3. Szerintem a Szilvi dala slágergyanúsabb, könnyebb és érthetőbb a szöveg. Sikeresebb, többet lehet hallani a médiában. Sokan drukkolunk mi fiatalok neki. Mindenesetre kár volt a Dénesnek lepattintani a Szilvit. Rá se figyeltek volna, ha nincs az első közös daluk. Dénesnél sokkal ügyesebb, talpraesettebb énekesek is voltak a Voicban. Talán talán közösen sokkal sikeresebbek lehetnének és nem kellene haknizni.

  • Én is Szilviát szerettem jobban, sőt, a párosuknál is végig azon voltam, hogy őt vigye magával Misi, és sajnáltam, amiért nem így történt. Abban viszont nem értek egyet, hogy nem figyeltek fel rá, mert már a válogatásán meg voltak halva a brummogásától, Szilviára pedig csak Misi fordult meg.

  • Teljesen igazad van szerintem is. Érdekes a mély hang, de Szilvinek sokkal jobb hangja van nagyobb terjedelmű szépen énekel, és a Voice óta rengeteget fejlődött a színpadi mozgása stabilitása igen tehetséges tartom. Nagyon remélem az élet legalább itt a tenyerén hordja majd, és lesznek akik felkarolják és segítik a karrierjét, hiszen vannak a világon nem látó világhírességek, szurkolok neki, a közönség szerintem szereti őt , igaz nem olyan hisztérikusan és nevetségesen mint PD.t a nők, aki emiatt szerintem kissé félre vezetődik már ami a tehetségét illeti. Én laikus vagyok de egyszer szeretnék hallani egy igazi zenészt a vájt fülű, és őszinte a tehetségekről. / mindkettőjükről/ mert az igaz, hogy Szilvire csak a Misi fordult meg akinek remek érzéke volt a duett összeállításhoz , a többiek a PD-re mozdultak rá de aztán szerették volna ki is ejteni csak hát a nők … / pedig én is az vagyok/ de bizony sem mozgásban sem hangban nem tartottam esélyesnek mert voltak nála sokkal de sokkal jobbak. De ez van. HAJRA SZILVIKE!!!

 4. Nekem Szilvi dala sokkal slágergyanúsabb, gyönyörű a hangja, tisztán szépen énekel. A dallam azonnal megragadt a fülemben.Szurkolok neki mert tudom az ő harca sokkal nehezebb mert lássuk be melyik menedzser kapkod egy majdnem vak kislány után aki hiába szép és tehetséges sokkal több munkát igényelne tőlük mint egy “normál” énekes. Dénesre haragszom az Eurovízíós fesztivál után tett nyilatkozata miatt, mikor azt mondta “fáradt mert eddig csak Szilvire kellett figyelnie” és nem is akar több duettet, amihez joga van, és természetesen az önálló karrierhez is de arról akit előtte a barátomnak nevezek azt nyilatkozni fáraszt több mint bunkóság volt. Én nem is tartom akkora rottyantásnak, Dénest mint énekest. Elég gyakran volt hamis és ha nem talál zeneszerzőt aki az ő”hangsávjában ” ír dalokat neki nem is lesz belőle semmi. A dala nem teszik mert első hallásra csak azt hallottam, hogy pöszén énekel, Mi az , hogy az ördögtől /szünet/ s megvéd vagy is meg véd / állati hülyén hangzik mért nem lehet folyamatában mondani az ördögtől is megvéd !!?. Hát nálam ez a szám csak egy gyenge hármas én sokkal de sokkal jobbat vártam a beharangozások után. Anyák napjára elmegy, de mint sláger????????????????????, .. sajnálom a sok behízelgő dicséret ellenére nekem ez a véleményem.
  Szóval szurkolok Szilvinek.
  Mary

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here