Főoldal Hírek Hajdú Péter Facebookon alázza Kocsis Korinnát – UPDATE: Hajdúék beperelnek két lányt...

Hajdú Péter Facebookon alázza Kocsis Korinnát – UPDATE: Hajdúék beperelnek két lányt is

12
Oszd meg!

Bizonyára ti is hallottátok már azt, hogy mi történt a szombati szépségkirálynő választáson, ahol Kocsis Korinna visszautasította a koronát. A lány írt egy közleményt, ami akkor került fel a Facebook oldalára, amikor még javában ment a verseny, aminek a levezényléséért Hajdú Péter volt a felelős. Az eseményeket a frizbi koronázatlan királya sem tűrhette el szó nélkül, Facebookon be is szólt Korinnának. Hajdú szerint minek jelentkezett egyáltalán a lány a versenyre? Ez a kérdéskör sok helyen felmerült, de szerintem elég evidens, az első két hely egyikére pályázott, de azt nem kapta meg, harmadik meg nem akart lenni.

Hajdu Peter szepsegkiralyno

Aki kíváncsi, elolvashatja a Hajdú Péter által írt nyílt levelet. Egyetértetek vele?

Tegnap megválasztották Magyarország legszebb lányait, a Miss World Hungaryt, a Miss Universe Hungaryt és a Miss Intercontinental Hungaryt. A szépségkirálynő választás történetében először fordult elő, hogy egy versenyező nem fogadta el a koronát. De, akkor miért jelentkezett?? Nagyon egyszerű; ő akarta elvinni a showt!

Kifejtem, bővebben is: Kocsis Korinna saját bevallása szerint 3 éves kora óta jár szépségversenyekre. Több tucat megméretésen indult már, a vas megye szépetől a Miss beachgirl versenyig, gyakorlatilag évente próbál, próbált szerencsét a 22 éves kozmetikus lány. Pár évvel ezelőtt az RTL klub Királynő című műsorában is próbálkozott, ahol harmadik lett, vagyis a Miss Earth Hungary. Ennek ellenére két éve szintén jelentkezett – már a TV2-n futó – Szépségkirálynő című produkcióba. A név más volt, de a produkció ugyanaz. Ott is a Miss World, Miss Universe és a Miss Earth Hungary királynőit választották meg. Erről a versenyről kizárták, (ebben nekem is szerepem volt) ugyanis ugyanazt a címet senki sem nyerheti meg kétszer. Nem lenne igazságos a többi indulóval szemben, ha már megválasztott szépségkirálynők versenyeznének.

Idén viszont már a Miss Earth licencét nem vásárolta meg a Magyarország Szépe Kft., helyette a Miss Intercontinental nemzetközi verseny jogtulajdonosával állapodtak meg a Miss World és a Miss Universe mellett. Így a zsűri engedélyezte, hogy Kocsis Korinna elinduljon a sokadik szépségversenyén. Most már tudom, hogy miért!

Korinna készült erre az akcióra. Előre eldöntötte (ez a Facebook bejegyzésének időpontjából látszik, mert a poszt időpontjában Korinna a színpadon volt), hogy ha nem lesz első akkor “botrányt” csinál; nem fogadja el a koronát.

Ennyi próbálkozás után derogál másodiknak vagy harmadiknak lenni?? Vagy annyira lenézte versenyzőtársait, hogy azt gondolta, hogy ezek között a lányok között ciki, ha nem ő az első. Igen, ez is benne van, de az elsődleges motiváció egész biztosan az öncélú PR volt. Azt akarta, hogy a hírek róla szóljanak, s ne a szépségkirálynőről. Nem tiszteli sem versenyzőtársait, sem a zsűrit, neki csak egy dolog számít; írjanak róla! Most már világos, nem azért indult, hogy hazánkat büszkén képviselje egy világversenyen. Nem akarta ő a fárasztó és hosszas felkészülést, dehogy is! Ő egész egyszerűen szerepelni akart, azt akarta, hogy róla szóljanak a hírek. 15 perc hírnév Kocsis Korinnának is jár!

De ettől ő még nem lesz Magyarország szépe! Magyarország szépe ugyanis 2013-ban Rákosi Annamária egyetemi hallgató, aki molekuláris biológiát tanul, a Miss Universe Hungary Kárpáti Rebeka lett, és boldogan készül a Miss Intercontinental világversenyre Tímár Brigitta! A hírek mostantól róluk szóljanak. Erről a három gyönyörű lányról, akik büszkén képviselik majd hazánkat a világ legrangosabb versenyein!

Hajdu Peter musorvezeto

UPDATE: Tovább gyűrűzik A szépségkirálynő által okozott botrány, de úgy vélem nem érdemel külön posztot. Az egyik résztvevő, Vígh Diána is írt egy Facebook üzenetet, amiben leleplezte azt, hogy a zsűri üres papírokkal kooperált, és a győzteseket már jó előre kiválogatták. Így szól a lány Facebook üzenete: “A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott

Hajdú Péter persze erre is reagált, szerinte Vígh Dia vádjai nevetségesek, és: “Senki sem gondolhatja komolyan, hogy a több évtizedes szakmai referenciával rendelkező zsûritagok nevüket adnák bármilyen csaláshoz.“. Nos srácok, komolyan gondolhatjuk? Természetesen a dolgot a Hajdú-házaspár nem hagyja annyiban, Sarka Kata pedig pert fontolgat: “Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint “.

Vigh Dia Szepsegkiralyno

Azt pedig már csak érdekességképp teszem hozzá, hogy eléggé leszerepelt A szépségkirálynő nézettség tekintetében is szombaton, ugyanis míg egy hete 1,6 millióan nézték Az ének iskoláját, addig a szépségekre csak 550 ezer néző volt kíváncsi, és az RTL-es random film elverte a műsort a 18-49es korosztályban. a konkrét adatok:

– RTL Klub: Keresztes Hadjárat film: 495 ezer 14% SHR (18-49: 212 ezer 18% SHR)
– TV2: A szépségkirálynő: 550 ezer 16.3% SHR (18-49: 149 ezer 12.9% SHR)
– M1: Labdarúgás: 445 ezer 12.9% SHR (18-49: 116 ezer 8.8% SHR)

kocsis korinna nem fogadja el a koronat (6)

Fotók: Tv2 Sajtószoba

12 Hozzászólások

 1. Egyetértek Hajdú minden szavával. A többi versenyzővel és műsorvezetőkkel de főleg Brigittával szúrt ki aki nem élhette át élőbe a koronázást. Ennyi erővel a közönségdíjról is lemondhatott volna én a szervezők helyébe elvenné ezt a díjat tőle és oda adnám az ebben a szavazásban a második helyezettnek. Most már a szervezők biztos jobban fognak figyelni hogy ilyen ne forduljon elő többet.

  • Szerintem az egész vszonyítás kérdése. Ha elfogadja a koronát akkor szúr ki Brigittával, hiszen akkor utóbbi egyáltalán nem kap koronát. Ha így nézed, akkor jót tett a negyedik helyezettel, nem? :)

   A közönségdíjról pedig szerintem megfosztani őt nagyfokú szemétség lenne, mert azt meg a nézők szavazták meg (emelt díjas) sms-ben. A nézők döntöttek, és ők Korinnát látták a legszebbnek.

 2. Hajdú Péter és Sarka Kata még egy vacsora versenyben sem tud sportszerű lenni, amikor is a szakácsukkal készíttetik el a vacsorát, amit úgy tálalnak, mint ha ők készítették volna. Pedig az is csak egy játék, sőt az tényleg csak játék. Egy szépségkirálynő választáson hogyan lehetnének korrektek?

  • Teljesen jogos, ez bennem is felmerült. A Hal a tortánban is bizonygatták a vendégeknek, hogy ők főztek, holott mindent felvett a kamera…

 3. Utólag is áldom az eszem, h szombaton felkapcsoltam a tv-t az eredményhirdetésre. Tényleg nagyon vicces volt ez az egész. Egyrészt egyetértek Hajdúval, már akkor is tudtam, hogy arra megy ki a játék, lehessen a figyelem középpontjában, másrészt meg Korinna előre megírt FB-bejegyzése magáért beszél. Lehet egymásra mutogatni, de hogy Hajdú nem egy szent, az is biztos, szóval csessze meg ezt a szenteskedő posztját a magyar szépségekről, meg hogy Korinna nem olyan szép, h Mo. szépe lehessen (hahaha).

 4. Én nem néztem a műsort de nem is bánom, mert már cseppet sem olyan nívós mint annak idején nyert. Ki emlékszik az elmúlt 3-4 év szépségkirálynőire? mert szerintem nem sokan. ez a mostani botrány is magáért beszél…

  • Én sem emlékszem egyre sem. Rémlik valami Konkoly Ági, de nem ismerném fel az utcán. Az viszont biztos, hogy Kocsis Korinna nevét és arcát sose feledem :D

 5. Hajdú egy állat. A Hal a Tortánban is Regit végig bántotta meg minden.. annyira undorító!! Az RTL-en ment régen a Szépségkirálynő, sokkal jobb volt.. kár ,hogy átkerült a Tv2-höz!

 6. Én szerettem a szépségkirálynőt, míg az RTL-en ment, de most már nem. Elhatároztam szombat este, hogy a Szépségkirálynőt nézem. De mihelyt végignéztem az első bevonulást és láttam a lányokat, hogy milyen egyformák(megkülömbőztetni is nehezen lehetett őket) rögtön elkapcsoltam és inkább néztem az RTL-es filmet, vissza sem kapcsolva a TV2-re.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here