close
Hírek

Hajdú Péter Facebookon alázza Kocsis Korinnát – UPDATE: Hajdúék beperelnek két lányt is

Bizonyára ti is hallottátok már azt, hogy mi történt a szombati szépségkirálynő választáson, ahol Kocsis Korinna visszautasította a koronát. A lány írt egy közleményt, ami akkor került fel a Facebook oldalára, amikor még javában ment a verseny, aminek a levezényléséért Hajdú Péter volt a felelős. Az eseményeket a frizbi koronázatlan királya sem tűrhette el szó nélkül, Facebookon be is szólt Korinnának. Hajdú szerint minek jelentkezett egyáltalán a lány a versenyre? Ez a kérdéskör sok helyen felmerült, de szerintem elég evidens, az első két hely egyikére pályázott, de azt nem kapta meg, harmadik meg nem akart lenni.

Hajdu Peter szepsegkiralyno

Aki kíváncsi, elolvashatja a Hajdú Péter által írt nyílt levelet. Egyetértetek vele?

Tegnap megválasztották Magyarország legszebb lányait, a Miss World Hungaryt, a Miss Universe Hungaryt és a Miss Intercontinental Hungaryt. A szépségkirálynő választás történetében először fordult elő, hogy egy versenyező nem fogadta el a koronát. De, akkor miért jelentkezett?? Nagyon egyszerű; ő akarta elvinni a showt!

Kifejtem, bővebben is: Kocsis Korinna saját bevallása szerint 3 éves kora óta jár szépségversenyekre. Több tucat megméretésen indult már, a vas megye szépetől a Miss beachgirl versenyig, gyakorlatilag évente próbál, próbált szerencsét a 22 éves kozmetikus lány. Pár évvel ezelőtt az RTL klub Királynő című műsorában is próbálkozott, ahol harmadik lett, vagyis a Miss Earth Hungary. Ennek ellenére két éve szintén jelentkezett – már a TV2-n futó – Szépségkirálynő című produkcióba. A név más volt, de a produkció ugyanaz. Ott is a Miss World, Miss Universe és a Miss Earth Hungary királynőit választották meg. Erről a versenyről kizárták, (ebben nekem is szerepem volt) ugyanis ugyanazt a címet senki sem nyerheti meg kétszer. Nem lenne igazságos a többi indulóval szemben, ha már megválasztott szépségkirálynők versenyeznének.

Idén viszont már a Miss Earth licencét nem vásárolta meg a Magyarország Szépe Kft., helyette a Miss Intercontinental nemzetközi verseny jogtulajdonosával állapodtak meg a Miss World és a Miss Universe mellett. Így a zsűri engedélyezte, hogy Kocsis Korinna elinduljon a sokadik szépségversenyén. Most már tudom, hogy miért!

Korinna készült erre az akcióra. Előre eldöntötte (ez a Facebook bejegyzésének időpontjából látszik, mert a poszt időpontjában Korinna a színpadon volt), hogy ha nem lesz első akkor “botrányt” csinál; nem fogadja el a koronát.

Ennyi próbálkozás után derogál másodiknak vagy harmadiknak lenni?? Vagy annyira lenézte versenyzőtársait, hogy azt gondolta, hogy ezek között a lányok között ciki, ha nem ő az első. Igen, ez is benne van, de az elsődleges motiváció egész biztosan az öncélú PR volt. Azt akarta, hogy a hírek róla szóljanak, s ne a szépségkirálynőről. Nem tiszteli sem versenyzőtársait, sem a zsűrit, neki csak egy dolog számít; írjanak róla! Most már világos, nem azért indult, hogy hazánkat büszkén képviselje egy világversenyen. Nem akarta ő a fárasztó és hosszas felkészülést, dehogy is! Ő egész egyszerűen szerepelni akart, azt akarta, hogy róla szóljanak a hírek. 15 perc hírnév Kocsis Korinnának is jár!

De ettől ő még nem lesz Magyarország szépe! Magyarország szépe ugyanis 2013-ban Rákosi Annamária egyetemi hallgató, aki molekuláris biológiát tanul, a Miss Universe Hungary Kárpáti Rebeka lett, és boldogan készül a Miss Intercontinental világversenyre Tímár Brigitta! A hírek mostantól róluk szóljanak. Erről a három gyönyörű lányról, akik büszkén képviselik majd hazánkat a világ legrangosabb versenyein!

Hajdu Peter musorvezeto

UPDATE: Tovább gyűrűzik A szépségkirálynő által okozott botrány, de úgy vélem nem érdemel külön posztot. Az egyik résztvevő, Vígh Diána is írt egy Facebook üzenetet, amiben leleplezte azt, hogy a zsűri üres papírokkal kooperált, és a győzteseket már jó előre kiválogatták. Így szól a lány Facebook üzenete: “A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott

Hajdú Péter persze erre is reagált, szerinte Vígh Dia vádjai nevetségesek, és: “Senki sem gondolhatja komolyan, hogy a több évtizedes szakmai referenciával rendelkező zsûritagok nevüket adnák bármilyen csaláshoz.“. Nos srácok, komolyan gondolhatjuk? Természetesen a dolgot a Hajdú-házaspár nem hagyja annyiban, Sarka Kata pedig pert fontolgat: “Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint “.

Vigh Dia Szepsegkiralyno

Azt pedig már csak érdekességképp teszem hozzá, hogy eléggé leszerepelt A szépségkirálynő nézettség tekintetében is szombaton, ugyanis míg egy hete 1,6 millióan nézték Az ének iskoláját, addig a szépségekre csak 550 ezer néző volt kíváncsi, és az RTL-es random film elverte a műsort a 18-49es korosztályban. a konkrét adatok:

– RTL Klub: Keresztes Hadjárat film: 495 ezer 14% SHR (18-49: 212 ezer 18% SHR)
– TV2: A szépségkirálynő: 550 ezer 16.3% SHR (18-49: 149 ezer 12.9% SHR)
– M1: Labdarúgás: 445 ezer 12.9% SHR (18-49: 116 ezer 8.8% SHR)

kocsis korinna nem fogadja el a koronat (6)

Fotók: Tv2 Sajtószoba

2344 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Tags : Szépségkirálynő

12 hozzászólás

 1. Egyetértek Hajdú minden szavával. A többi versenyzővel és műsorvezetőkkel de főleg Brigittával szúrt ki aki nem élhette át élőbe a koronázást. Ennyi erővel a közönségdíjról is lemondhatott volna én a szervezők helyébe elvenné ezt a díjat tőle és oda adnám az ebben a szavazásban a második helyezettnek. Most már a szervezők biztos jobban fognak figyelni hogy ilyen ne forduljon elő többet.

  1. Szerintem az egész vszonyítás kérdése. Ha elfogadja a koronát akkor szúr ki Brigittával, hiszen akkor utóbbi egyáltalán nem kap koronát. Ha így nézed, akkor jót tett a negyedik helyezettel, nem? :)

   A közönségdíjról pedig szerintem megfosztani őt nagyfokú szemétség lenne, mert azt meg a nézők szavazták meg (emelt díjas) sms-ben. A nézők döntöttek, és ők Korinnát látták a legszebbnek.

 2. Hajdú Péter és Sarka Kata még egy vacsora versenyben sem tud sportszerű lenni, amikor is a szakácsukkal készíttetik el a vacsorát, amit úgy tálalnak, mint ha ők készítették volna. Pedig az is csak egy játék, sőt az tényleg csak játék. Egy szépségkirálynő választáson hogyan lehetnének korrektek?

  1. Teljesen jogos, ez bennem is felmerült. A Hal a tortánban is bizonygatták a vendégeknek, hogy ők főztek, holott mindent felvett a kamera…

 3. Utólag is áldom az eszem, h szombaton felkapcsoltam a tv-t az eredményhirdetésre. Tényleg nagyon vicces volt ez az egész. Egyrészt egyetértek Hajdúval, már akkor is tudtam, hogy arra megy ki a játék, lehessen a figyelem középpontjában, másrészt meg Korinna előre megírt FB-bejegyzése magáért beszél. Lehet egymásra mutogatni, de hogy Hajdú nem egy szent, az is biztos, szóval csessze meg ezt a szenteskedő posztját a magyar szépségekről, meg hogy Korinna nem olyan szép, h Mo. szépe lehessen (hahaha).

 4. Én nem néztem a műsort de nem is bánom, mert már cseppet sem olyan nívós mint annak idején nyert. Ki emlékszik az elmúlt 3-4 év szépségkirálynőire? mert szerintem nem sokan. ez a mostani botrány is magáért beszél…

  1. Én sem emlékszem egyre sem. Rémlik valami Konkoly Ági, de nem ismerném fel az utcán. Az viszont biztos, hogy Kocsis Korinna nevét és arcát sose feledem :D

 5. Hajdú egy állat. A Hal a Tortánban is Regit végig bántotta meg minden.. annyira undorító!! Az RTL-en ment régen a Szépségkirálynő, sokkal jobb volt.. kár ,hogy átkerült a Tv2-höz!

   1. Hát, ha már ennyire belemegyünk, szerintem oda se kellett volna bekerülnie. Meg máshová sem :D

 6. Én szerettem a szépségkirálynőt, míg az RTL-en ment, de most már nem. Elhatároztam szombat este, hogy a Szépségkirálynőt nézem. De mihelyt végignéztem az első bevonulást és láttam a lányokat, hogy milyen egyformák(megkülömbőztetni is nehezen lehetett őket) rögtön elkapcsoltam és inkább néztem az RTL-es filmet, vissza sem kapcsolva a TV2-re.

Leave a Response