Főoldal Multimédia Video Megjelent Maite Perroni, az “Árva angyal” új dala

Megjelent Maite Perroni, az “Árva angyal” új dala

8
Oszd meg!

Maite Perroni kijelentette, egy ideig elsősorban az énekesi karrierjével kíván foglalkozni, ami egy szóló album megjelentetését is magába foglalja. Senorita Perroni nem most kezdte a zenei ipart, korábban éveken át az RBD zenekar énekese volt, igaz, ott a legtöbb szólót kolleginái, Anahi és Dulce María kapták meg. Maite énekesnőként elsősorban a telenovelláiban énekelt dalok által vált.

Maite Perroni tu y yo

Az Árva angyalban három dalt is elénekelt, ezek közül a Contigo sokatok szívébe belopta magát. A Mi Pecado (Mi Pecado) és a Triunfo del Amor (A Partir de Hoy) főcímdalát már Perroni énekelte, a Reik zenekar és Marco Di Mauro énekessel kooperálva. Legutóbbi, Cachito de Cielo címet viselő telenovellájának dalát (Te Daré Mi Corazón) már önállóan adta elő.

A napokban pedig megjelent a Tú y Yo címet viselő dala, ami az idén debütáló nagylemezén lesz hallható, ami a Warner Music jóvoltából lesz elérhető. Szerény véleményem szerint nem sikerült túl jól ez az első kislemez, tud Perroni ettől jobbat is, de természetesen kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.

2837 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. Legutóbbi, Cachito del Cielo címet viselő telenovellájának a főcímdalát (Te Daré Mi Corazón) már önállóan adta elő –> Bár nem néztem a sorozatot, de én úgy tudom a CDC főcímdalát a férfi főhős Pedro Fernandez adta elő, mely azonos a novella címével, az szólt a képsorok alatt.

   • Igazán nincs mit! :) Mindenki hibázhat, és valóban a Wikipédia nem mindig jó barátunk, nekem a suliban is amikor az érettségire készültünk, a tanárok is azt mondták, hogy oda bárki felrakhat információkat, minden ellenőrzés nélkül, így ne igazán vegyük igénybe. Már velem is előfordult, hogy félre informáltak. :)

    • Alapjáraton megbízom a wikiben, nagyon ritka az, ha pontatlan információ szerepel rajta. Ahhoz már túl nagy a presztizse. De ahogy a fenti példa is mutatja, még mindig előfordulnak bakik :/

     • Telenovellák esetében szoktak érdekes infók lenni. Pl egy a sok közül: olyan szereplők, akiről szó sincs a történetben.

 2. Nekem nem annyira tetszik ez a dal de Maitenek jó hangja van. Az árva angyalba énekelt dalai nagyon tetszenek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here