Főoldal Érdekességek Címlapsztárok Egyszer volt, hol nem volt: Josh Dallas

Egyszer volt, hol nem volt: Josh Dallas

2
Oszd meg!

A harmincegy éves Josh Dallas lett a Bello Magazin júniusi címlapsztárja, a cikkben pedig a színész mesélt a középiskolás élményeiről, és arról is, hogy megpróbál részt venni a régi középiskolájának az életében. Kifejtette, hogy szerinte az állami iskolarendszer nem formál elég figyelmet a művészetekre, amibe beletartozik ugye a rajz és a színjátszás is, ezen próbál javítani az alma máterében.

Josh Dallas - Bello Magazin 01

Az interjban természetesen szóba került Prince Charming is, azaz David karaktere a Once Upon a Time c. sorozatban, ami elhozta számára a világhírnevet, és persze az ezzel járó kissé kellemetlenebb érzéseket is: “Észrevettem az arcukon, hogy engem bámulnak. Megfordultam, és azt gondoltam: ‘oké, ez fura’, mivel sosem tapasztaltam még korábban ilyet. Aztán hirtelen mindenki rám mutatott, és megszólaltak: ‘Prince Charming, Prince charming’ és így hívtak, de azt hiszem rosszabbul is hívhattak volna. Valószínűleg. Szóval, később realizáltam, hogy ‘oh, az emberek tényleg engem néznek’. Valahol egy jó dolog, hiszen elismerek a sorozatot, és az emberek nagyon szeretik” – nyilatkozta a színész a magazinnak.

A Once Upon a Time harmadik évada ősszel tér vissza az ABC képernyőjére. Ami a hazai vetítést illeti, az m1 már leszinkronizálta a második évadot, de nem tudni még, hogy mikor kezdődik meg a sugárzása.

Fotók: Just Jared | Bello Magazin

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here