Főoldal Hírek Eastwick – Július 6-tól az RTL Klub műsorán

Eastwick – Július 6-tól az RTL Klub műsorán

1
Oszd meg!

A Tv2-vel ellentétben az RTL Klub nem ismétlésekkel tölti a nyarat, hiszen több új sorozatot is elindít a forró hónapokra. Az egyikük lesz az ABC által négy évvel ezelőtt bemutatott Eastwick című sorozat. Annak idején nagy reményeket fűztünk ehhez a boszorkányos projekthez, különösen azért, mert nagyon kevés az a sorozat, ahol csak boszorkányok a főszereplők (jelenleg egy sincs), éppen ezért a téma kedvelőinek az Eastwick ideális szórakozás lehet.

Eastwicki Boszorkak RTL Klub

Pár évvel ezelőtt megnéztem a pilotot, amit nem találtam többnek, mint középszernek, ennek ellenére érdekel a folytatás, pár hónap pedig majd amint elkészül a magyar szinkron, be is kebelezem majd az egészet. Addig is azoknak, akik nem ismerik a sorozatot, lejjebb megtalálják, az RTL Klub ismertetését. Ó, és mielőtt elfelejtem: Easwicki Boszorkák – Július 6-tól minden szombaton 13:55-től az RTL Klub műsorán.  A főszerepben Rebecca Romijn (Ugly Betty); Lindsay Price (Rúzs és New York) valamint Jaime Ray Newman (Vörös özvegy). Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy az ifjabb generációból olyan színészek is feltűnnek több részben, mint Ashley Benson (Pretty Little Liars), Matt Dallas (KyleXY) és az első jelentős szerepében bemutatkozó Darren Criss (Glee).

TÖRTÉNET: A New Englandben fekvő Eastwickről azt tartják, hogy valamikor régen boszorkányok lakták. Mikor három varázsos erővel bíró nő egyszerre kívánja, hogy valami változás történjen az életükben, hirtelen egymásra találnak. Roxie, a szobrász (Rebecca Romijn), Joanna, az újságíró (Lindsay Price) és Kat, az orvos (Jaime Ray Newman) barátnők lesznek. Boldogságukat egy arcátlanul magabiztos, ám mégis ellenállhatatlan és dúsgazdag férfi, Darryl Van Horne (Paul Gross) bolygatja meg. Darryl megjelenése után a három barátnőnek nyomban a feje tetejére áll az élete. Roxie álmai valóra válnak, Joanna képes lesz pusztán a tekintetével irányítani a férfiakat, Kat pedig a természet erejét tudja befolyásolni. Roxie álmában egy titokzatos idegent lát, aki halálosan megfenyegeti, majd egy nap a valóságban is megjelenik nála. Kat elhatározza, hogy elhagyja alkoholista férjét és beadja a válókeresetet. Joanna pedig megtudja, hogy Darryl nem az, akinek mondja magát, hiszen Darryl Van Horne már sok éve nincs az élők sorában.

Eastwick RTL Klub

1 hozzászólás

  1. Ez nagyon jó mert én csak 1 részt láttam nem volt kedvem tovább nézni de most lehet hogy fogom. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here