Főoldal Érdekességek Érdekességek 90210: Akkor és Most

90210: Akkor és Most

6
Oszd meg!

A The CW készített egy “90210: Before and After” összeállítást, ami a főszereplőket ábrázolja, és bemutatja azt, miképpen változtak az álmaik, vágyaik és céljaik az öt évad alatt. Persze túl sok információt nem tartalmaz egyik kép sem, de a nosztalgia-faktor miatt nekem nagyon bejön az összes :)

90210 - Before and After - Ade and Navid

90210 - Before and After - Annie and Liam

90210 - Before and After - Naomi

90210 - Before and After - Silver and Dixon

6 Hozzászólások

  1. Ezt nagyon sajnáltam a 90210-ben hogy karrier téren nem igazán folytatták azt amit anno elkezdtek, holott mindenkinek volt vmi álma. PL Annie szinésznő akart lenni, de nem is igazán foglalkozott vele, vagy Adrianna, aki hol énekelt hol nem. Navid is lehetett volna újságíró de aztán már nem érdekelte, de Silvert sem a filmezés/szerkesztés.
    Liam meg nem is igazán tudta soha hogy mit akart, de miután eljátszott egy film szerepet, úgy kezelték mintha vmi Oscar díjas lett volna.

    • Abból a szempontból valahol hiteles, hogy sokan nem tudjuk mit akarunk 16 évesen, kitalálunk valamit, de az élet máshová terel minket. 16 évesen töritanár akartam lenni :) Viszont ahogy írtad, Annie esete problémás, mert ő nagyon komolyan gondolta a színészetet.

      • Azért akkor is fura hogy a tűz mindenkiből eltünt…fontosnak érezték magukat holott nem is csináltak semmi fontosat!

    • A finálé előtt néztem meg, úgy jobban ráizgultam. Nekem tetszett, csak azt a játékos izét tekertem át (Who’s Line It’s Anyway).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here