Főoldal Érdekességek Érdekességek MuchMusic Video Awards – A Vörös szőnyegen

MuchMusic Video Awards – A Vörös szőnyegen

4
Oszd meg!

A MuchMusic Video Awards-on ismét megjelentek a vörös szőnyegen a zenei élet sztárjai, mellettük pedig több híresség is tiszteletét tette. Szerintem a legjobban Demi Lovato mutatott abban az elegáns fekete ruhájában, de Ti úgyis jobban értetek a divathoz, mint én, szóval majd megmondjátok a frankót. Ó, azt pedig nem is tudtam, hogy Brittany Snow és Tyler Hoechlin egy pár – pedig olyan cukin mutatnak egymás mellett. Íme, néhány kép a vörös szőnyegről, amik klikkre nőnek. A fotók forrása a Just Jared JR.

745 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Én egyedül Brittany Snow ruhájának pöttyös alját vágnám le, habár ha megteszük akkor egy bárhol kapható ruhácskát kapunk, de akkor is így olyan gyászos. Egyébként kivételesen tudtak öltözködni… :D

  2. Nekem Lucy Hale ruhája tetszik a legjobban. Nagyon szép benne, meg hát eleve az. Shay meg gyönyörű.

  3. Hát, szeretem Demit, de az öltözködési stílusától egyre többször kapok frászt az elmúlt évben, Lucy ruhája szép volt, Shay-é egzotikusan stílusos, Taylor Loubountin-jàt imàdom, általában Naya-t is szeretem a vörös szőnyegen, de a ruha alól kivillanó nagymama/alak formáló bugyi amire amúgy nincs szüksége felesleges lenne egy réteggel több anyaggal…és értem én, hogy “dúl a love” de azóta, hogy felvállalták, hogy járnak non-stop falják egymást az ilyen eseményeken. Brittany Snow mint mindig most is gyönyörű nyaktól felfelé, de ez esetben a ruha inkább egy PLL temetési jelenetre emlékeztet…Na, ez kicsit hosszú lett…:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here