MuchMusic Video Awards – A Vörös szőnyegen

4

A MuchMusic Video Awards-on ismét megjelentek a vörös szőnyegen a zenei élet sztárjai, mellettük pedig több híresség is tiszteletét tette. Szerintem a legjobban Demi Lovato mutatott abban az elegáns fekete ruhájában, de Ti úgyis jobban értetek a divathoz, mint én, szóval majd megmondjátok a frankót. Ó, azt pedig nem is tudtam, hogy Brittany Snow és Tyler Hoechlin egy pár – pedig olyan cukin mutatnak egymás mellett. Íme, néhány kép a vörös szőnyegről, amik klikkre nőnek. A fotók forrása a Just Jared JR.

620 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.4 hozzászólás

  1. Én egyedül Brittany Snow ruhájának pöttyös alját vágnám le, habár ha megteszük akkor egy bárhol kapható ruhácskát kapunk, de akkor is így olyan gyászos. Egyébként kivételesen tudtak öltözködni… :D

  2. Nekem Lucy Hale ruhája tetszik a legjobban. Nagyon szép benne, meg hát eleve az. Shay meg gyönyörű.

  3. Hát, szeretem Demit, de az öltözködési stílusától egyre többször kapok frászt az elmúlt évben, Lucy ruhája szép volt, Shay-é egzotikusan stílusos, Taylor Loubountin-jàt imàdom, általában Naya-t is szeretem a vörös szőnyegen, de a ruha alól kivillanó nagymama/alak formáló bugyi amire amúgy nincs szüksége felesleges lenne egy réteggel több anyaggal…és értem én, hogy “dúl a love” de azóta, hogy felvállalták, hogy járnak non-stop falják egymást az ilyen eseményeken. Brittany Snow mint mindig most is gyönyörű nyaktól felfelé, de ez esetben a ruha inkább egy PLL temetési jelenetre emlékeztet…Na, ez kicsit hosszú lett…:)

Leave A Reply