Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Mistresses – A Pilot

Mistresses – A Pilot

3
Oszd meg!

Bevallom őszintén, hogy egész évben vártam a Mistresses megérkezését, de leginkább azért, mert sorra buktak meg az ABC drámái, és egyfajta luxusnak éreztem azt, hogy ezt a potencionálisan sikergyanús cuccot eldugták nyárra. Engem erősít meg a nézettség is, hiszen az első rész 1.2-es demója után a második epizód már 1.4-es demót hozott, így vélhetően bőven megállta volna a helyét a (fő)szezonban is. Mindegy, a lényeg az, hogy a Mistresses megérkezett, így már mi is megnézhetjük a sorozatot.

Alyssa Milano ismét visszatért a tévésorozatok világába, no nem mintha az egykori bűbájos boszorka valaha is el akarta volna hagyni azt. Egy csomó pilotját dobta vissza az ABC, egy sorozatát meg el is kaszálták, vajon a Mistresses lesz a következő? Ami magát a sorozatot illeti, a története pofonegyszerű. Ahogy a cím is árulkodik, ez bizony a szeretőkről szól, és arról a négy barátnőről, akik szeretőkké válnak, ha akarják, ha nem. Közöttük akad egy házaspár, ahol a férfi nem tud gyereket nemzeni. Van egy pszcihológusnő, aki lefeküdt a páciensével, aki meghalt. Adott egy ingatlankereskedőnő aki nem akar kitartott szerető lenni, plusz egy olyan nő, akinek meghalt a férje, de most pasizik. A történet pedig eme nágy grácia életét ötvözi.

alyssa milano mistresses

Teljesen telenovella-feelinget árasztott a pilot, erre utalt az is, ahogy állandó szexjelenetekkel töltötték meg a részeket, de nem sokat láttunk, sajnos még a pasikból sem (no nem mintha John Schneiderre kíváncsi lennék). A főszereplő hölgyek egyelőre egyszerűek, akár egy faék, és olyan problémákat mutattak be, mint a “nem akarok eltartott szerető lenni” vagy “nem akarok szerető lenni, de a férjem haragszik rám“. Gondolom idővel ráerősítenek majd, a pilot utolsó öt perce pedig annyira izgalmas lett, hogy benevezek a folytatásra. Kétségkívül nem a Mistresses váltja meg a világot, sőt, semmi különös nincs ebben a sorozatban, de mégis, áraszt egy olyan atmoszférát, ami valahogy beszippantott, pedig én még Alyssa Milano rajongó se voltam soha (Team Shannen Doherty). Ha valaki nyári-szappant keres, erősen ajánlott a Mistresses.

Értékelés: 5/10
Ez bizony erős középszer. Látom a hibáit, és higgyjétek el, akad benne bőven, mégis, ahogy írtam, van valami specifikus atmoszférája, ami miatt megkedveltem ezeket a szerencsétleneket, és kíváncsi vagyok a további sorsuk alakulására. Ősszel majd egyben bedarálom a részeket, feltéve, ha nem unok rá menetközben.

Mistresses 002

2001 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Én sokkal rosszabbra számítottam, szerencsére nézhető lett a pilot. A második részre pedig egészen beindult a sorozat.

  2. Én sem bírtam sokáig az első részt, az eredeti verzió sokkal, de sokkal jobb! És valahogy Alyssa alakítása sem győzött meg, így én hanyagolom. Ha valóban kíváncsiak vagytok a történetre, az eredetit keressétek meg.:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here