Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Teen Wolf 3×02 – Chaos Rising

Teen Wolf 3×02 – Chaos Rising

10
Oszd meg!

Mondtam én, hogy a múltheti rész csak építkezés volt, és a java most fog eljönni. Voalá, meg is érkezett. Nagyon tetszett a 3×02, ami egy roppant szórakoztató epizód lett. Komolyan mondom srácok, többet nevetek egy Teen Wolf alatt, mint egy komédia sorozaton. Stiles ismét hozta a formáját, ahogy azzal az XXL kondommal elszórakozott, hát ott dőltem a röhögéstől. Nagyon tetszett a rész elején a beszélgetése Scottal is. A Sterek jelenet meg, vá, felrobbant a képernyő :)

Most nem csak poénok, hanem izgalmak is voltak. A harc a páncélteremben nagyon jól lett kivitelezve, és egyre jobban tetszik ez a misztikum is az alfák kapcsán, kíváncsian várom, hogy mit akarhat vajon a vak pasi. Mégis, a rész legjobb momentuma számomra az a pár másodperc volt a könyvtárban, tudjátok, amikor Danny és Lydia lecsapott a dögös ikrekre. “I want one. The straight one“. Ejj, legalább háromszor tekertem vissza Danny és az iker első összenézése miatt, alig várom, hogy elkezdődjön valami komolyabb is. Meg amúgyis, alig várom, hogy jobban megismerjük az új szereplőket :)

Teen Wolf - Isaac

Ami a sztorit illeti, egyre jobban haladunk előre, és olyan új dolgokat hoztak be, amiket eddig nem. Mint az a kő, ami elrejti a holdfényt, vagy azok a speckó módok, amikkel Isaac agyát vizsgálták. Megvolt a részben az izgalmi és a misztikum faktor, a történet pedig egyre jobban, és egyre szebben halad előre. Allison is kapott most egy nagy löketet, vélhetően megtudja majd az igazságot az anyjáról is. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mihez kezdenek ezentúl a lánnyal. A lehetőségek tárháza végtelen, és ez nagyon jó. Ó, és végre megjött Peter is, már nagyon hiányzott.

Értékelés: 10/10
Oké, ha ez a rész maximális pontszámot kap, akkor innen már nincs feljebb, de van olyan érzésem, hogy még mindig csak a jéghegy alját látjuk, a későbbiekben pedig még jobb részeket láthatunk majd. Alig várom a következő epizódot :)

Teen Wolf Scott and Stiles

10 Hozzászólások

 1. A részről úgy egészében nem mondanék semmit – többet pörgettem, mint az elsőnél -, viszont, amikor Stiles “barátnőjét” kihúzták az ablakon… szeretem azt képzelni, hogy Derek volt.:) Persze sajnálom is a lányt, hiszen ki tudja, mi lett vele. Danny meg a srác összenézése nekem is feltűnt, egyszer vissza is pörgettem, hogy jól láttam-e.:)

   • az a rossz ebbe, hogy abba a szobába vagy a lány volt ,vagy Erica. Itt kicsit vagy megszivat minket Gage és Jeff Davis és lesz még pár részben Erica, vagy tényleg így szállt ki a soriból. Ha viszont a másik lány volt ott,akkor “probléma” letudva. Nem volt valami egyértelmű, összekéne vetni a facebookra posztolt Erica képet és megnézni a bankos szobában lévőnek a ruháját.

 2. Nekem is nagyon tetszett a rész, a Danny és iker jelenet mindent vitt. :)
  Nem tudom észrevette-e más is, mikor Isaac a vízben volt és rájött a pánik, akkor nem Derek karját ragadta meg, hanem Scottét, úgy láttam ő is meglepődött rajta. Ha véletlen SPOILER: Scott alfa lesz SPOILER VÉGE azt hiszem egy falkatag már lenne Isaac személyében. :)
  Stiles ismét alakított, azért valahol örülök, hogy a csajt valaki “elvitte” , nem lett volna jó az ilyen egyéjszakás kaland, szerintem sokkal többet érdemel ő ennél. :)

  • Nahát, nekem ez fel se tűnt, de most, hogy mondod. Amúgy is pedzegették a “Scott, mint alfa” opciót a spoilerekben.

 3. TW-nél az a jó, hogy az ember azt hiszi, köv. héten nem jöhet jobb rész.. pedig DE! :D Baromi jó sorozat és hála az égnek 24 részes lesz, bár nyilván második felvonása tavasszal jön.

 4. Nekem valahogy a második rész most nem tetszett. A Stiles jelenet nagyon vicces volt:D Figyeltem közben vagy inkább néztem, hogy van -e kémia Derek és Stiles között.. hát én nem nagyon vettem észre.
  Már nagyon várom azért a következő részt. Remélem végre az új szereplők is megszólalnak :D

 5. A Dannys jelenet jó volt. Szurkolok nekik :) Jó, ha a természetfeletti mellet akadnak életszerű részletek is.
  Egyetlen kifogásom az iker-dolog. Vagyis ez így már kettő. Mindenki imádja őket. Szerintem nem úgy néznek ki, mintha alfák vagy egyáltalán farkasok lennének… inkább, mint a kölyök golden retrieverek.
  Szóval ahhoz képest, hogy az egész tucat tinisorozatnak indult – és lehet, hogy még most is sokan úgy tekintenek rá – egészen szép kis történet kerekedik az egészből. Egyre érdekesebb részek jönnek, és aminek külön örülök, hogy a humort sem hanyagolják. Stilest egyszerűen imádom :) Na, meg Dereket. Ja és őket együtt is :D

 6. Stilest imádom és jó, hogy van vicces rész is a sorozatban. Nekem még az is tetszett,mikor felhúzta a gumikesztyűt és Derek ránézett vagy mikor Peterrel beszélt. :D Allisont meg ideje felvilágosítani. Derek húgára nagyon kíváncsi vagyok.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here