Főoldal Hírek Geography Club: Trailer & Poszter

Geography Club: Trailer & Poszter

6
Oszd meg!

Különböző filmfesztiválokon mutatták be nagy sikerrel a Geography Club című filmet, ami az azonos című LMBT regény film-feldolgozása. A kiszivárgott trailer alapján a sztori teljesen levehető. Egy gimnáziumban vagyunk, ahol a meleg diákok egy “Földrajz Klub”-nak álcázott LMBT-klubban beszélik ki a nehézségeiket. Hozzájuk csatlakozik a suli nagymenő focistája, aki rádöbben arra, hogy meleg. A sztori pofonegyszerű, vélhetően a film is az, de azt hiszem ez nem oszt, nem szoroz. Mármint, ha egyszerű a történet, attól még lehet nagyon jó a kivitelezése. Az alábbi trailert érdemes megnéznetek:

Gondolom mindannyian felfedeztetek ismerősöket. Igazi sztárparádé kapott helyet ebben a filmben, legalábbis számunkra, sorozatrajongóknak. Felsorolom kik szerepelnek benne, de páran úgyis kimaradnak majd: Meaghan Jette Martin (10 Things I Hate About You), Nikki Blonsky (Hairspray), Alex Newell (Glee), Justin Deeley (90210), Cameron Deane Stewart (Pitch Perfect), Allie Gonino (The Lying Game) és Grant Harvey (The Secret Life of the American Teenager). Aláírom, ezek a nevek leginkább az ABC Family sorozatait szeretők számára lehetnek érdekesek. Akárhogy is, az én érdeklődésemet felkeltette, alig várom, hogy megnézhessem a filmet, és persze a regényt is szívesen elolvasnám :)

Geophardy Club

GEOGRAPHY CLUB

6 Hozzászólások

 1. Jajj de jó itt is látni a filmet :) Nagyon örülök hogy írtál róla,és annak is hogy tetszik. Én tegnapelőtt elolvastam az első részt,valóban egyszerű kis könyv de nem rossz ,sőt nagyon aranyos úgyhogy a film is nagyon várós :) Remélem hamarosan kijön és már nézhetjük is :)

  • Reméljük legkésőbb ősszel kihozzák DVD-n :) A tippet pedig köszönöm szépen, nélküled nem találtam volna rá erre a filmre :)

 2. Játszik benne Alex? Mi a manó… Ez valahogy elkerülte a figyelmemet. De trailer alapján nem rossz a történet, úgyhogy már levadásztam a könyvet angolul. Ahogy nézem meglesz az esti olvasmányom.

  • Ismerjük Alex “színészi” eszköztárát, így nem sokat várok tőle ebben a filmben :D

   A könyv viszont engem is nagyon érdekel. Úgy irigyellek titeket, amiért profi angolosként el tudjátok olvasni. Sajnos hülye vagyok a nyelvekhez, de azért jó szórakozást kívánok :)

 3. Alextől én se várok sokat, csak meglepett, hogy forgatott egy filmet, és nem is tudtam róla. Jó mondjuk nem igazán bírom a srácot…

  Jót mosolyogtam a profi angolos mondatodon. Nem vagyok profi, sőt még nyelvvizsgám sincs. Egyszerűen csak rengeteget olvasok angolul – Klaine és Warblers fanfic minden mennyiségben lassan 3 éve – és rám ragadtak a szavak. Amikor kezdtem kb minden második szót szótáraztam, és innen fejlődtem fel addig, hogy ma már csak elvétve kell egy-egy szót kikeresnem. Jó dolog, főleg ha arra gondolok, hogy ennek köszönhetően nem okozott gondot Chris könyveinek elolvasása sem.
  És köszi, meglesz :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here