Főoldal Hírek Érkezik a The Big Bang Theory ötödik évada

Érkezik a The Big Bang Theory ötödik évada

3
Oszd meg!

Június 25-én mutatja be az RTL II a The Big Bang Theory ötödik évadát, ami minden hétköznap este, 23:30 környékén lesz majd a képernyőn. Az ötödik évad összesen 24 epizódos, így egy hónap alatt a végére érünk, az RTL-csoport pedig lassan beéri az Egyesült Államokat is, ahol ősszel kezdődik a hetedik szezon.

Napjainkra a The Big Bang Theory a legsikeresebb sorozat a tengerentúlon, egyedül a The Walking Dead egyes epizódjai vehették fel vele a versenyt, de azon túl nem talált legyőzőre a geekek. Ilyenfokú sikertörténet elérésére az első évadban nem sokan láttak reményt, lévén akkor nem volt túl előkelő a nézettség. Akárhogyis, aki magyar szinkronnal szeretné követni a sorozatot, az június 25-től megteheti. Jómagam már kétszer kaszáltam a sorozatot, a zseniális első évad után nem tudtam letömni a torkomon a folytatást.

The Big Bang Theory

1162 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Engem ez a sorozat nem szippantott úgy be, mint mondjuk a Friends annak idején. Szerintem gagyi, de nagyon. Kapja sorra a díjakat, csak pillázok, hogy vajon ezek mit néznek? :D Nekiálltam , mert akkora volt a hype körülötte, de a mai napig nem sikerült még egy teljes évadot sem végig néznem. Napjaink legjobb vígjáték sitcomja számomra a Modern Family és a How I meet your mother, de ezeknél is bőven lehetne jobbat készíteni.

    • Az első évad (szerintem) zseniális volt, de ha az nem tetszett, akkor érthető, ha a többi se jött be :)

      Ha pedig napjaink legjobb komédiáját keresed, lesd meg a Raising Hope (Nevelésből elégséges) c. sorozatot. Perpillanat az a legjobb (szerintem) :)

  2. Nagyon vártam már az 5. évadot nekem tetszik a sorozat, de ugye kinek mi az ízlése… A legjobb vígjátéksorozataim Jóbarátok, Joey és az Agymenők sorrend nincsen mivel ha lehet egyenlően kedvencem mind a három.
    Remélem a 6. évad is a megszokott ütemben jön majd magyar szinkronnal.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here