Főoldal Multimédia Video Austin Mahone – What About Love

Austin Mahone – What About Love

8
Oszd meg!

Folyamatosan érkeznek az új tini-szenzációk az Egyesült Államokban és akadnak közöttük olyanok is, akikre akár hosszútávon is érdemes felfigyelni. Egyikük Austin Mahone, akinek két napja jelent meg a “What About Love” c. dalához a videoklipje, amit a Youtube VEVO-n már majdnem kétmillióan meg is néztek. Ami a klipet illeti, tökéletesen passzol Mahone stílusához. Semmi extra, nem egy Taylor-Swift-videoklip-féle varázslat, de talán ehhez a dalhoz nem is illett volna.

Egy azonban biztos, Austin Mahone nevét most már megjegyeztem, és szeretettel várom az idén megjelenő Junior Year c. debütáló albumát. Kíváncsi leszek, hogy hosszútávon mire visze majd ez a srác, mert azt valahol kétlem, hogy Justin Bieber-féle karriert befuthasson, de sose lehet tudni. Akárhogyis, várom az albumot.

UPDATE: Most meghallgattam Mahone előző dalát, ami a “Say You’re Just A Friend” címet viseli, és Flo Ridával adta elő. Most már biztos, nekem tetszik ez a stílus, még akkor is, ha semmi extra. Háttérzenének netezés közben számomra tökéletes :)

Austin Mahone

1209 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

    • Tényleg van egy BSB beütés is benne. Anno a srácok is hasonló recepttel dolgoztak. A lényeg mit sem változott a ’90es évek óta: vegyél egy viszonylag helyes srácot, adj rá a kor divatjában menő ruhát, táncoltasd meg és énekeltess vele nyálas dalt, a többi már jön magától :)

  1. Én most nem a külsőségekre értettem,hanem a dalra,a dallamvezetésre. :) Mintha egy régebbi Backstreet Boys sláger lenne,csak kissé modernebb zenei alapon. Ha ehhez hasonlót produkálna még a srác,arra vevő lennék,de amúgy a Justin Bieber-es tinipop stílus hidegen hagy.

  2. áááááááá kellett beadni ezt a számot, most állandóan ő megy :D
    Amúgy tetszik, jó hangja van, és tényleg hasonlít kicsit a Backstreet Boys-ra (nem baj, őket is szeretem). :)

  3. Én nem látom a chiho-ban a BSB-t, sem dallamban, sem külsőségekben. Ők nem járták sapkában a tengerparti mólót. :D Erősen kétlem, hogy ez a srác lesz az új JB, de tőlem lehet az is.:)

  4. :s Ez egy Justin Bieber remake…:s Majdnem minden közös bennük: 1.Mind a kettő faterja halott.2.Mindkettő csak nyíg a számjaikban.3.Ha meg látom őket,hánynom kell!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here