Főoldal Érdekességek Bulvár Szepesi Nikoletté az Év botránykönyve

Szepesi Nikoletté az Év botránykönyve

13
Oszd meg!

Az utóbbi hetekben a bulvársajtó másról sem harsog, mint Szepesi Nikolett, egykori úszónő botránykönyvéről, ami “Én, a szexmániás” címmel jelent meg az Ulpius Ház gondozásában. A könyvében Nikolett részletesen leírja, hogyan és mikor szeretkezett, a leírások alapján a bulvár pár nevet be is azonosított, közöttük Kucsera Gáborét is. Ami viszont igazán érdekes vetülete az ügynek, az úszást, mint sportot illetik. A könyvben Szepesi részletesen leírja, amint a masszőre illetlen helyen fogdosta tizenhároméves korában, amit jelentettek az edzőnek, aki nem tett ellene semmit. Ezen felül beszámol a sport brutális részleteiről is, többek között arról is, ahogy az edzők bántalmazták tanítványaikat. Utóbbi két ügy a könyv hatására kivizsgálásra kerül. Szepesi több társa jelezte, hogy igazak a lány által leírtak, mármint ami a szexuális zaklatásokat illeti.

Szepesi Nikolett - En, a szexmanias - 004

Szepesi könyve beláthatatlan károkat okoz” – harsogta az [origo], arra a nyílt levélre alapozva, amit huszonkét sportoló írt alá, többek között nemzeti olimpikonunk és büszkeségünk, Cseh László is. Ebben a huszonkét úszó tagadja annak hitelességét, amit Szepesi leírt. Akárhogyis, ez a könyv vélhetően hosszú időre beszennyezheti az úszást, mint sportot. Apropó, károk. Az Én, a szexmániás nem csak könyveladásban hódít, hanem a Warezen is nagyon népszerű. Az Ncore torrent oldalon június 9 óta elérhető PDF verziót több, mint 6.000 alkalommal töltötték le, a mobilra konvertált verziót pedig több, mint 3.000-szer. Egy tehát biztos, az olvasókat érdekli a könyv, és bevallom ezzel én is így vagyok. Az egyik ismerősöm megvette a könyvet és hétvégére kölcsönadja, így jövőhéten várható kritika az oldalra.

Szepesi Nikolett - En, a szexmanias - 005

13 Hozzászólások

 1. Az a baj, hogy erre a szennyre én is kíváncsi vagyok a felhajtás miatt, csak pénzt sajnálok kiadni érte, ezért majd letöltöm

   • Elmondanám, nem voltam rá kíváncsi. Fújj, mondom. De lakótársamnak a kérésére beszereztem, oh ha már a kezemben van, akkor beleolvasok, mi ebben a szenzáció. Csak a bevezetőt olvastam el, kellett nekem!!!! Most már az egészet elfogom. És előtte, folyamatosan “fújjoltam”! Van ez így!

 2. A mocskos szája nem zavar, az azonban, hogy rém buta nő annál jobban. Nézzetek meg vele egy interjút, 10 másodpercenként belevihog a beszélgetőpartner arcába. Nem csoda, hogy mindenkinek csak hátulról kellett…nincs az a libidó, ami ezt kibírja. :D A nagy szexmánia közben némi intelligenciát is gyűjthetett volna…hátha nem saját magát alázná le ország világ előtt. Leírta a dolgait, kb úgy, mint egy taj paraszt és mikor felteszik a kérdést egyes szexpartnerekkel kapcsolatban, vagy az anyagiakkal kapcsolatban, megsértődik. :D Semmi gond nincs azzal, hogy szeret szaporodást kezdeményezni, csak nem tudom, hogy mekkora szegénységi bizonyítvány büszkének lenni arra, hogy kutyába se vették. Fikázza a férfit, aki nős férfi lévén őt reszelte, nem azért, de a megcsaláshoz két ember kell. Melyik férfi ne tolná azt, amiért nem kell tenni? Ez a zaklatásos ügy is álságos, mert hasonló helyzetben hányingerem lenne, ha a saját molesztálásom vagy a volt párom öngyilkosságának elmeséléséből pénzt keresnék… Ahogy olvastam a napi sajtót ingyen karkötő is jár ehhez az igazán fenomenális olvasmányhoz, szerintem több, mint vicces. :D Az tuti, hogy én egy büdös forintot nem adok a könyvért, bőven elég, amit a bulvár lehoz, kb annyi is a lényeg valószínűleg. Azt pedig, hogy a korosztálya erkölcsi szintjét jól bemutatja a könyv( több helyen ezt írták) kikérem magamnak. Semmilyen közösséget nem vállalok ezzel a nővel, inkább csak szánom.

 3. “Fikázza a férfit, aki nős férfi lévén őt reszelte, nem azért, de a megcsaláshoz két ember kell. Melyik férfi ne tolná azt, amiért nem kell tenni?” jaja, ez is tipikus sztereotípia, h mindig csak a nő a hibás a megcsalásban, mert elcsábította, mintha a férfinek nem lenne józan esze, h visszautasítson egy nőt. mert ő ugye férfi, és le is van rendezve a dolog.
  meg azért arra is kíváncsi lennék, ha egy férfi írta volna ezt a könyvet a dugásairól, akkor ki lennének-e akadva. mert ugye férfinál az ilyen egy adonisznak számít

 4. Ági: Én nem vagyok pasi , már ha rám értetted. :D Ócsárolhatja a férfiakat, de attól ő még egy primitív, két mondatban értelmesen válaszolni sem tudó nő marad. Lesülne a bőr a képemről, ha egy ilyen vihogó, nyerítő, sunyin szemkontaktust kerülő barátnőm lenne…el kellett volna gondolkodnia, hogy vajon miért nem vállalják fel? Bár a gondolkodáshoz némi ész kell. Saját példát tudok felhozni arra, hogy nős férfinak igenis ellen lehet állni, pláne úgy, hogy tudod,hogy otthon várja a család. Plusz milyen megalázó helyzet az, mikor nyíltan ürítésre használnák az ember lányát…hol a büszkeség kérem szépen? Visszatérve a férfiakra én nem mentem fel őket, őket is szánom. Viszont azt, hogy mire kell neki az ember ki lehet szűrni, de vannak nők, akiknek édes mindegy, hogy mit csak hazudjanak ezek az adoniszok, őket nem sajnálom. Arra a buszra szállnak, ahová nem jár bérlet és után jön a hiszti és a kiborulás. Sok férfi barátom van, akik tiszteletben tartják azt, hogy nem vagyok mindenki biciklije és a pasijaimmal se kerültem még megalázó helyzetbe. A legtöbb nő, csak azért, mert egy férfi két szót szól hozzá, már az esküvőt tervezi és a rózsaszín ködben csücsülve mindenre igent mond, amit a férfi akar. Ez nem a férfi hibája, ha a nőnek nincs esze még szép, hogy kihasználja.

  • Sorry, tisztára azt hittem, hogy férfi vagy :D ezúton is elnézést kérek :DDD
   én nem védem Nikit, bár az tény, h tisztelem, amiért nőként felvállalta ezt a fajta életmódot, viszont azért a pasikat se kell védeni, mert őket sem kellett kétszer kérni egy jó kis dugásra. “nős férfinak igenis ellen lehet állni” nem az a lényeg, h ő nem tudott ellenállni (mert nyíltan írta is a könyvben, h őt ez nem érdekelte, csak hódítani akart), hanem a pasik miért nem tudtak Nikinek ellenállni, mikor otthon várta őket a gyönyörű feleségük. apropó, az meg a másik, hogy Niki amilyen nőietlen az izmos testével, a lapátszerű kezeivel, az arca sem helyes a retusálatlan képeken, hogy tudott mégis ennyi férfinak tetszeni… na, ez számomra a fura.

   • Devilrose = Ördögrózsa. :) Nem túl férfias nick név. :D Amúgy semmi gond, nem egy helyen pasinak gondoltak már az írásom alapján. Nem tudom, hogy ez bók vagy sértés. :D Talán, azért mert nyers vagyok és kevésbé naiv. :) Ezt én is akartam írni, amit te írtál, de aztán elvetettem ,nehogy esetleg az jöjjön le, hogy irigy vagyok és azért kritizálom a lány küllemét. Szerintem sem túl vonzó, paci fejű. Például a cikk első képe is valami iszonyatosan mentes a nőiességtől. Azt pedig, hogy miért nem tudtak ellenállni a férfiak? Visszautalnék az első kommentemben leírtakhoz: egy könnyű numeránál édes mindegy, hogy ki hogy néz ki, hogy mekkora K valaki. Viszik, mert azonnali, gyors kielégülést kaphatnak tőle, nem kell tisztelni, nem kell moziba vinni, nem kell a hivatalos köröket megtenni vele az ágyig. Az ösztön meg amúgy is nagy úr. Mindenesetre nagyon szomorú, hogy nem veszi észre, hogy nem másokat leplez le, hanem önmagát alázza. A legszomorúbb az, hogy azokat az órákat pótolta szex-szel, ami alatt az elméjét is fejleszthette volna. Engem nagyon zavarna, ha ilyen infantilis módon vihorásznék olyan komoly témák kapcsán, mint a molesztálás. Sajnos arról már lemaradt, hogy egy eszes nőként írja meg ugyanezt a könyvet, mert alapjáraton azzal nem lenne baj.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here