Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Mentir para vivir – Promóciós Fotók

Mentir para vivir – Promóciós Fotók

13
Oszd meg!

A múlt héten debütált Mexikóban David Zepeda (Kettős játszma) új telenovellája, a Mentir para vivir, Rosy Ocampo producernő műve, amit María Zarattini írt, méghozzá eredeti történetként. A novella nem sokkal a premierje után már pozitív kritikákat kapott, dícsérik azt, hogy végre nem feldolgozással rukkolt elő a Televisa, továbbá elismerően szólnak Laisha Wilkins játékáról is. Sőt, David Zepeda végre nem csak a külleme, hanem a tehetsége révén is pozitív kritikákat kapott. Különösen dícsérik továbbá a gyönyörű sonorai tájat, és María Zarattini írónőt, aki úgy tűnik ismét zseniálisat alkotott.

A történet főszerepében Oriana (Mayrin Villanueva), aki boldog házasságban él férjével, José Luissal (Diego Olivera), egészen addig, míg a férfiről ki nem derül, hogy csempész. Oriana végül a lányával Mexikóba menekül, ahol találkozik a sikeres mérnökkel, Ricardóval (David Zepeda), aki egy tinédzser fiút nevel (Alejandro Speitzer). Oriana a fővárosban is bajba kerül egy pisztolylövés miatt, ráadásul a férje, José Luis is a nyomában van. A szerelem mindent kibír?

Mivel Mexikóban az első öt rész jó adatokat hozott, ráadásul a történet is egész jó, ezért nagy valószínűséggel itthon is bemutatják majd a telenovellát. Addig is ráhangolódásképpen íme, néhány promóciós fotó.

Mentir para a vivir - telenovela - David Zepeda - 001

4799 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

13 Hozzászólások

 1. Egész jó kis sorozat. Nekem legalábbis az első 5 rész alapján elnyerte a tetszésemet. Remélem a Story tv megtartja jó szokását és ezt is megvásárolja, lévén ez is a fél8-as sávban megy kinn és az LFDD óta minden novellát megvettek ebből a sávból. Remélem a Que bonito amort kihagyják a sorból és az AB végeztével ez kerül majd terítékre.
  Viszont ha nem haragszol egy kicsit kijavítanálak, ugyanis nem fél epizódokkal megy kinn a novella, hanem teljes részekkel. :)

  • Hahaha!

   Nem te vagy az első, akitől azt hallom, hogy kimaradhatna a QBA. Vannak még így egy páran, s engem sem érdekel a Mejia féle szemvakítós, éneklős-vonyítós giccsparádé.
   Amúgy már az LFDD előtt is ebből a sávból jött a CME és az MDA is, bár utóbbi ki is maradhatott volna. Azzal a novellával is szerintem csak eggyel több van, de más célt nem szolgált. :P

  • Szerintem a Que Bonitót nem hozzák el, a Story4 azért figyeli azt, mi jött be a népnek, és mi nem :)

   • Kiindulva abból, hogy eddig is sorba jöttek a fél8-as sávból a sorozatok szerintem biztosra vehető hogy az AB végeztével a QBA fog jönni a sorban. Kivéve ha nem kezdik el a LQNPA ismétlése után. Szerintem az sem lenne meglepő, hisz abba is Jorge Salinas a főszereplő, mint a QBA-ban.

    Suxel: Te véletlenül nem töltöd a MPV részeit? Csak azért kérdem, mert már a CI részei sem érhetők el, pedig az eddig leadottak mind fel voltak töltve egy Dailymotionos csatornára és tegnap amikor megszerettem volna nézni a péntekit láttam, hogy a legtöbb már nem elérhető köztük természetesen a péntekit is. :(

    • Olyan nehéz átszokni arra, hogy fél nyolcas sáv, bennem még mindig a “hét órás telenovellák” élnek. Azt ne felejtsük el, hogy a Story4 is hagyott már ki 7-es telenovellát, ha jól rémlik a Mi Pecado volt az. Én valahogy nem hiszem, hogy a QBA esélyes lenne itthon, elsősorban az erős mexikói (nép)motívum miatt.

     • A Mar de amorral kezdődött tudtommal a sor, s azóta minden megérkezett. A Mi Pecado kronológiát tekintve az MDA előtt volt.

    • Hát….mákod van! Nem sok telenovellát töltök, nem szoktam őket, de vannak kivételek, mint pl az MPV. Itt van a gépemen mind az 5 rész, s nem óhajtom egyhamar letörölni még. :)
     Amúgy én darkilleren szoktam nézni, itt a link.
     http://www.darkiller.com/2013/06/ver-mentir-para-vivir-telenovela.html
     és az opcion 2 az a Mozillának a kiegészítőjével tölthető (download helper). Egy rész 200 mega alatt van letöltve, formátuma meg flv. Ha nem tetszik a formátum,(nekem mondjuk okés), bármelyik konvertáló megoldja, mondjuk a Format Factory.

   • Végülis nem lett rossz átlagnézettsége a QBA-nak: 18,1-el zárt, ami jobb, mint az Amor Bravio (18,0).
    Itt vannak a havi nézettségek, amik mutatják, hogy a végére zuhant meg a sorozat az erősebb kezdés ellenére.

    Octubre: 19.3
    Noviembre: 19.7
    Diciembre: 17.3 (Muy apróximado)
    Enero: 19.8
    Febrero: 19.4
    Marzo: 17.6
    Abril: 16.4
    Mayo: 16.9
    Mayo: 21.3 (final)

 2. Tibi, légyszi ne haragudj meg, de hadd javítsak, mint a telenovella főfanja!

  1, Cím: Mentir para vivir (“a” nem kell bele)
  2, Nem élt ő szomorú házasságban, boldogok voltak, csak a férfi aranycsempészetbe keveredett, s egy a nő nevére nyitott számlán helyezett el egy millió dollárt a piszkos üzletből. Mikor ezt elmondta a nőnek, menekülnie kell, és innentől kezdve a férje meghalt a számára, hogy ekkora veszélybe sodorta a kislányával.
  3, egész részek voltak, nem felek. Mind az öt több volt, mint 47 perc.
  Ennyire nem vagyok képben, de zárójelesen megjegyzem, bár lehet hülyeséget írok itt, de remélem nem, na akkor:
  [jún 24-27 lesz a Natpe Budapest tévés vásár, ahová a Televisa fő kínálatában a MPV-t és a La Tempestadot fogja hozni]

  Nézettséget tekintve én nem mondanám se jónak, se rossznak. Olyan közepes, elfogadható, de legalább eddig nem bukott meg, mint a La tempestad: 18,9, 19, 18,3 és 17,8 voltak az adatok, elfogadható, ha ezt a 18-19-es szintet tartja. Átlagnézettségben 19:25-ös idősávban a La que no podia amar vezet 19,6-tal, utána a Cuando me enamoro 18,9-el, majd harmadik helyen a La fuerza del destino 18,2-vel. Nézettségügyileg az is nehezíti a helyzetét, hogy előtte egy gyengén teljesítő novella van a La mujer del Vendaval, aminél ha a résznézettségeket figyeljük meg, akkor azt tapasztaljuk, hogy jól kezd és teljesen lezuhan a végére, s így ez meg a mélyről indít. Na majd meglássuk.

  Viszont szerintem ismét profi munkáról van szó, a negyedik rész után teljesen beleszerettem a történetbe. Azt tudom mondani, aki a La fuerza del destinót szerette, az szeretni fogja ezt is. Elég sok hasonlóság van, viszont tényleg gyorsan történnek az események, ahogy beharangozták, s ha jól sejtem az első 5 rész több, mint egy hónapot is felölelt, bár ez így nem volt érzékeltetve. S ahogy mondták, szinte minden részben eddig volt valami izgalom, feszültség. Volt néha napokkal később jelzés, valamint a napocska nagyon sürven jött fel és ment le a képernyőn.

  Zepedának ezek a karakterek valóak, és nem az ADP-féle Damianok. Nekivaló, korban illő és egy logikusan gondolkodó karakter ezidáig. :) Mayrint nem ismertem eddig, de teljesen elfogadható a játéka, és végre nem feltétlen bombázót raktak a képernyőre, hanem egy átlag nőt. Teljesen korrekt a játéka, kellemesen csalódtam benne. Altair Jarabo és Cecilia Gabriela szerintem egyenesen fantasztikusak, és még viccesek is. Laishanak örültem volna, ha több szerep jut egy epizódnál, de hatásos volt drogfüggő prostituáltként, aki a tengerbe veti magát. Akit én gyengének leltem az Diego Olivera volt, valahogy nem hittem el neki a jeleneteket. A kislány Ana Paola Martinez pedig nagyon édes, az Adriana Roeles jeleneteket meg imádom. Áh, már alig várom a mai részt, jön az első csókjelenet a főhősök között! :)

  • Dehogyis haragszom! A hibákat javítottam, a jelzést pedig köszönöm szépen. A tévés vásárokon mindig promózzák az új Televisa novellákat, szóval nem lepne meg, ha erre is nagy hangsúlyt fektetnének. Azt a pletykát amúgy láttad, hogy az Univisión főműsoridőbe az MPV-t akarja berakni? Nem lenne meglepő, az LFDD is úgy ment.

   Szerintem ez a “középszer” nagyon jónak számít, pláne ha Levy novelláját vesszük alapul :)

   Meghozad a kedvem a novellához, ha hozzájutok a DVD verzióhoz, azt biztos meg fogom nézni. Azon amúgy nagyon meglepődtem, hogy Zepeda bevállalta a “van egy tini fiam” karaktert, mikor először láttam, azt hittem félreértelmezek valamit. Végre, egy (majdnem) ’40-es férfi Televisa-sztár aki koráházo méltó főszerepet kap.

   • Ocampo twitteren azt írta, hogy az MPV az ősszel érkezik meg az USA-ba, majd kiderül. De nem csodálkoznék rajta, ha beraknák a 9-es sávba, látván, hogy a La tempestad hogy teljesít Mexikóban. (pénteken már megint csak 19,6 volt a nézettsége). LFDD-nek sem voltak jobb számai Mexikóban, ugyanez a biztos középszer, az USA-ban meg döngetett, főleg a vége.

    Na most ezzel az 5 résszel úgy voltam, hogy nem nagyon vágtam volna ki semmit sem, mert szinte csak a lényeg volt benne. Elszökött a csaj az országból, megérkezett Mexikóba, belekeveredett a gyilkosságba, elszöktették megint, közben érkezett a hotelbe Laisha, aki öngyilkos lett. A hotel tulaja kitalálta a személycserét, a nő nagy nehezen berendezkedett Guaymasban, mire berendezkedett Laisha identitásával, akkorra meg felbukkant egy magánnyomozó, hogy ő lesz egy gazdag öreg néninek az unokája, s most elvitték oda, s megismerkedett Zepedával, s már tudja azt is, hogy valójában távol kellene lennie tőle, hiszen őt gyanúsítják Zepeda apjának a megölésével, de így hogyan. Izgi, és még a humort is szolgáltatják benne, főleg Altair és Cecilia.

    Ha már a koroknál tartunk azt azért hadd jegyezzem meg, hogy Mayrinnak a hamis útlevelében és papírjaiban 1985 a születési évszám, de a nőről süt, hogy 40-hez közelít, nemhogy 30 sincsen, amúgy valójában a nő túl is van a 40-en.

    Volt ismét fiatalkori arcok a történetben. S Rosy nagyon jól megválogatja őket, mint az LFDD idején, most Zepeda fiatalkori énje Erick Diaz lett, de Fabian Roblesé, és Alberto Agnesié is jól meg lett oldva.

    A Speitzer meg Zepeda közötti jeleneteket külön szeretem a történetben. Szemtelen egy kölyök, aki olyanokat mond a “testvérének/apjának”, hogy biztos vagyok benne, hogy hamarabb fogsz meghalni, mint én, s akkor megöröklöm a részedet. Vagy kérdezi Zepeda tőle, hogy szamár akarsz maradni egész életedben. A válasz: ühüm, szamár…, de sok pénzzel. Nincs úgy, hogy ne kössön bele, vagy közölte vele, hogy még ilyen korban nem házas, a barátai ezért melegnek gondolják, vagy pusztán flegma a nevelőjével, ahogy Zepeda nevezte magát.

    • Már az LFDD-ben is nagyon jól meg voltak írva a szövegek. Főleg Delia Casanova meg Rosa Maria Bianchi szövegei vitték a prímet. És ezt még szinkronizálva is vissza tudták adni. Úgy látszik Ocampo lesz az új Estrada. Nagyon remélem, hogy legközelebb már átrepítik a főműsoridőbe, mert már nagyon megérdemelné.
     Igaz ez kicsit off (bár annyiban idevág, hogy annak is Ocampo volt a producere), de nem tudnál nekem abban segíteni, hogy a Lety a csúnya lányt honnan tudnám letölteni? Régebben fenn volt az online-sorozatokon, de az ottani linkek már nem jók. A sorozatokneked meg ugye megszűnt, az új helyre meg nem töltötték vissza így már onnan se tudom letölteni. :(((

     • Nem fogják átrepíteni főműsoridőbe, mert Rosynak már megvan a következő darabja és nem is olyan sokára ő jön megint. Komédiát csinál, és ismét Jaime Camillal a főszerepben a Libre para amarte után, azaz 2014 elején. Nem sokat fog pihenni, hiszen MPV-nek októberben vége (ugye Zarattini nem dolgozik 100 rész fölött), és a Nuevo rico, nuevo pobre novellát dolgozza fel, ez egy 2007-es Caracol novella, melynek a lényege, hogy két gyereket születésükkor elcserélnek, s felnőtt korukban derül ez ki. Persze az egyik szegénységben, míg a másik full gazdagon, élte az életét. Mikor kiderül ez: megváltozik minden, s elfoglalja mindenki az őt megillető helyet, s ekkor indulnak be a gonoszok is, hogy behálózzák az újgazdag fiút a vállalata élén. Ennek a novellának egyébként már volt korábban egy Aztecás feldolgozása.

      Viszont, ami nem tetszik a novellában, amíg Zepeda korával jól dolgoztak, addig Mayrinnál már nem. A születési dátuma 1985.02.15, s teljesen véletlenül, akinek felveszi a személyiségét az is annyi. Ez teljesen felesleges, hiszen Laisha is 1976-ban született valójában.
      Főműsoridőben Angelli Nesma jön majd megint, s nagy valószínűséggel az Amor real remake-kel jelen környezetbe helyezve.

      Letyben nem tudok segíteni, azt nem is láttam.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here