Kritika a Baby Daddy második évados kezdéséről

  6
  Oszd meg!

  You are not about to dethrone the king of cool. (Nem taszítod le a trónról a lazák királyát!)”

  Gondolom páran még emlékeztek erre a postra, ahol leírtam, 2012-ben a Baby Daddy volt a kedvenc új komédia sorozatom. Gondolom ha más nem is, hát ez bizonyítja, hogy mennyire szerettem a Baby Daddy első évadát. Még véletlenül sem volt egy világmegváltó széria, de a maga nemes egyszerűségében hódított, és nem csak én, hanem sokan szerettünk bele. Viszont, már akkor tudtam, hogy a második évad nem feltétlenül lesz jó. Önmagamtól idézek: “Már csak csendben “imádkozom” azért, hogy ne jusson az Awkward – Kínos című széria sorsára, ami a szerethető első évad után borzalmas másodikat hozott…” – hát, imádkozhattam volna ügyesebben is. Hol van az a sorozat, amibe beleszerettem?

  Fogalmam sem volt, hogy mi volt pontosan a második évad első része. Mintha teljes reboot történt volna, mert eltűnt az a báj, ami a sorozatot jellemezte. Korábban Emma volt a lényeg, az, ahogy a kisbabát felneveli az a sok eszetlen. És most? Mindenki szerelmet keresi, Riley szívéért már hárman versengenek (Hello, Matt Dallas <3), anyuci is pasizik, és még az a nyomorék Tucker is (róla később), a kisbaba meg csak dísz, nemhogy aktív szereplője lenne a történteknek. Sokkal jobban örülnék, ha a sorozat még mindig olyan szerethetően cuki lenne, mint volt, mert ez a szerelmi sokszög nem elviselhető, ha olyan kevés a főszereplő, mint ott.

  baby-daddy-01

  Ami miatt viszont a legjobban ki vagyok akadva, az Tucker. Eddig se csíptem a fazont, de amit a 2×01-ben leművelt, hát az nagyon durva volt. A fenti idézet is tőle származik, és amikor kimondta, kedvem lett volna lekapcsolni ezt az epizódot. Nem is tudom van-e még egy ennyire irritáló sorozat-karakter, mint Tucker. Eddig azonban Tahj Mowry genny játékát ellenőrizte a többi szereplő, de most ők is gyengélkedtek. Ismétlem, csak a 2×01-et láttam, és ismét csak reménykedni tudok abban, hogy a folytatás jobb lesz majd.

  Értékelés: 4/10
  Azt hiszem még ez a négy pont is sok. Így múlik el a világ dicsősége? Tavaly az Awkward második évad, idén meg a Baby Daddy második évada okozott csalódást, így azt hiszem jobb lesz, ha idén egy újonc nyári komédia-sorozatot sem kedvelek meg túlságosan. Mindenesetre tényleg nagyon bízom abban, hogy a folytatás már jobb lesz, mert innen csak felfelé vezet(het) az út.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here