Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Kritika a Baby Daddy második évados kezdéséről

Kritika a Baby Daddy második évados kezdéséről

6
Oszd meg!

You are not about to dethrone the king of cool. (Nem taszítod le a trónról a lazák királyát!)”

Gondolom páran még emlékeztek erre a postra, ahol leírtam, 2012-ben a Baby Daddy volt a kedvenc új komédia sorozatom. Gondolom ha más nem is, hát ez bizonyítja, hogy mennyire szerettem a Baby Daddy első évadát. Még véletlenül sem volt egy világmegváltó széria, de a maga nemes egyszerűségében hódított, és nem csak én, hanem sokan szerettünk bele. Viszont, már akkor tudtam, hogy a második évad nem feltétlenül lesz jó. Önmagamtól idézek: “Már csak csendben “imádkozom” azért, hogy ne jusson az Awkward – Kínos című széria sorsára, ami a szerethető első évad után borzalmas másodikat hozott…” – hát, imádkozhattam volna ügyesebben is. Hol van az a sorozat, amibe beleszerettem?

Fogalmam sem volt, hogy mi volt pontosan a második évad első része. Mintha teljes reboot történt volna, mert eltűnt az a báj, ami a sorozatot jellemezte. Korábban Emma volt a lényeg, az, ahogy a kisbabát felneveli az a sok eszetlen. És most? Mindenki szerelmet keresi, Riley szívéért már hárman versengenek (Hello, Matt Dallas <3), anyuci is pasizik, és még az a nyomorék Tucker is (róla később), a kisbaba meg csak dísz, nemhogy aktív szereplője lenne a történteknek. Sokkal jobban örülnék, ha a sorozat még mindig olyan szerethetően cuki lenne, mint volt, mert ez a szerelmi sokszög nem elviselhető, ha olyan kevés a főszereplő, mint ott.

baby-daddy-01

Ami miatt viszont a legjobban ki vagyok akadva, az Tucker. Eddig se csíptem a fazont, de amit a 2×01-ben leművelt, hát az nagyon durva volt. A fenti idézet is tőle származik, és amikor kimondta, kedvem lett volna lekapcsolni ezt az epizódot. Nem is tudom van-e még egy ennyire irritáló sorozat-karakter, mint Tucker. Eddig azonban Tahj Mowry genny játékát ellenőrizte a többi szereplő, de most ők is gyengélkedtek. Ismétlem, csak a 2×01-et láttam, és ismét csak reménykedni tudok abban, hogy a folytatás jobb lesz majd.

Értékelés: 4/10
Azt hiszem még ez a négy pont is sok. Így múlik el a világ dicsősége? Tavaly az Awkward második évad, idén meg a Baby Daddy második évada okozott csalódást, így azt hiszem jobb lesz, ha idén egy újonc nyári komédia-sorozatot sem kedvelek meg túlságosan. Mindenesetre tényleg nagyon bízom abban, hogy a folytatás már jobb lesz, mert innen csak felfelé vezet(het) az út.

6 Hozzászólások

  1. most már meg kell néznem az első évadot! :) Köszi a beszélgetést Tibi! :) EZEN A NÉVEN múködök itt

  2. Azt hittem neked is tetszeni fog, nekem bejött az évadnyitó… Amúgy akkor ennek is 20-al több része lesz, hogy duplán adják a részeket?

    • Sehol semmi infó arról, hogy hány részes lesz az új évad :/ A dupla részes leadás elvileg csak idieglenes, asszem nemsokára indul egy új reality a csatornán (bukjon meg az is xd)

  3. Az első évad 10 részét végignéztem, az nagyon bejött. Kíváncsi vagyok mit ronthattak el ennyire, de az is lehet, hogy nekem tetszeni fog. Mondjuk engem Tucker nem zavart benne sosem, az anyát meg kifejezettképp szeretem. :)

    • Anyut én is imádom, rajta jókat röhögtem. Ha viszont Tuckot szereted, akkor ezt a rész egyenesen imádni fogod :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here