Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Neal Patrick Harris és az Emmy

Sajtóközlemény: Neal Patrick Harris és az Emmy

2
Oszd meg!

Neil Patrick Harris menő! Olyannyira, hogy az Így jártam anyátokkal szemtelenül csajozó, jól öltözött főszereplője 2009 után második alkalommal vezetheti a tévés Oscart, az Emmy-díjátadót. A szeptemberben esedékes gála a legjobb sorozatokat, színészeket és készítőket jutalmazza súlyos, de legalább fényes szobrocskákkal. És hogy mit garantál a Barney Stinson megszemélyesítéséről híres sztár? A féktelen szórakozás mellett táncot, kacagást és érces, de jól csengő dallamokat. Mert igen, kedvencünk dalolni is tud!

neil patrick harris emmy 02

Aki persze azt hiszi, hogy a történetnek itt vége, az nagyot téved! Neil ugyanis június 9-én a Tony-gálán, a Broadway darabok díjátadóján is főszerepet játszik majd, aminek a színész egyértelmű egyeduralkodója. Az elmúlt öt jelentős díjkiosztóból négyet a sztár vezényelt le, amikor pedig kiderült, hogy a 2013-as Emmy-t is ő vezeti majd, így nyilatkozott: „Hatalmas megtiszteltetés ez nekem! Nagyjából ugyanazt a forgatókönyvet kell majd követnem, mint a Tonyn, így nem lesz azért olyan nehéz dolgom” – nyilatkozta az Így jártam anyátokkal színésze.

Harris teljesítményével már két Emmy-díjat érdemelt ki magának, négy évvel ezelőtt pedig rekordnézettséget hozott az amerikai CBS csatornának akkor, amikor a gálát vezette. „Neil született műsorvezető. Szórakoztató, megkapó és igazi showman, ráadásul imádja a tévéipart!” – mondta el a tévétársaság elnöke.

A 65. Emmy gálát mindössze egy nappal az Így jártam anyátokkal utolsó évadának premierje előtt, szeptember 22-én rendezik, így a szitkom rajongóinak kötelező kedvcsináló lesz az ünnepség! Aki pedig addig is a sorozat korábbi részeivel nosztalgiázna, kapcsoljon a Comedy Centralra, hisz Ted még mindig bőszen keresi leendő jövendőbelijét, a sárga esernyős lányt! Barney pedig perverzebb, mint valaha.

neil patrick harris emmy 01

917 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Azon kevés meleg férfi közé tartozik, akit mindenki szeret. Köszönhető ez annak, hogy megőrizte férfias vonásait, ön azonos. Családapa, társával béranyától született ikerpárt nevelnek. Neki elhisszük, hogy egy sorozatban ő egy csajozógép. :) Ezek még csak a jellemvonásai voltak, ugyanis remek színész,énekes és zseniális bűvész is. Ritka sokoldalú ember. A sorozatot is nagy százalékban ő viszi a hátán, remélem a 9. befejező évad után sikerül neki dobbantani Barney karakterét elfeledtetve. :) Nagyon örülök, hogy sorra vezeti a tévés díjátadókat, titkon remélem, hogy egyszer Oscar is meglesz neki. :)

    • Egyetértek, Neil-t tényleg elfogadja a társadalom, és ez így van jól. Azt viszont kétlem, hogy valaha is le tudja majd magáról vetkőzni Barney szerepét. Erre akkor lenne esélye, ha elvállalna valami kőkemény drámát.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here