Főoldal Multimédia Video Haven – Magyar promóciós videó a harmadik évadhoz

Haven – Magyar promóciós videó a harmadik évadhoz

6
Oszd meg!

Június 25-én debütál az Universal Channel műsorán a Haven harmadik évada, a csatorna pedig bőszen hirdeti is. A Facebook oldaluk fejlécén például ez a jeles dátum szerepel, és itt van egy promóciós videó is az új epizódokhoz. Ami engem illet, nekem még nem volt szerencsém a sorozathoz, szóval rátok hagyatkozom: érdemes belenézni? Mivel Stephen King könyve alapján készült, ez egy hatalmas pluszpont lehet.

Haven harmadik evad - Universal Channel

haven.

6 Hozzászólások

  1. Jómagam szeretem a sorit, az első 2 évadot láttam, most kezdem lassan a harmadikat, jó kis Fringe-szerű pótlék. :)
    Van heti nyomozós (kb. mint a Grimm), de benne van az átívelő szál, szóval ha túlteszed magad az 1-1,5 évadnyi nyomozós után akkor már oké. ;)

    • Köszi az infókat (neked is Gellicsi. Mivel van benne nyomozás, így a részemről kizárt a próba is :)

      xoxoivett: Te sose írtál még el semmit? :) A jelzést azért köszönöm, javítottam.

  2. Szerintem az első pár részt mindenféleképpen nézd meg, mert csak úgy tudod biztosra, hogy tetszeni fog-e neked. De mivel nem szereted a nyomozós sorozatok, így nem hiszem, hogy neked való. :) Engem például teljesen magával ragadtak a karakterek és sokszínűségük és lehet, hogy veled is így lesz, ki tudja. ;)

  3. Ez nem egy “szimpla” nyomozós sorozat…főleg a 3. évadban nem az. Oké, hogy köré fűztek egy ilyen történetszálat, de én inkább a misztikus jelzőt használnám. A karakterek kiforrottak, érdemes adni neki egy esélyt. Én is tartózkodtam anno, aztán mikor belenéztem, teljesen magával ragadott!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here