Tv2 rajzpályázat – Nézd meg a győztes rajzokat

2
Kedvenc dalukat kellett lerajzolniuk azoknak a gyerekeknek, akik jelentkeztek Az ének iskolája rajpályázatra. A május 18-23. között, két korcsoport számára zajló versenyre közel 800 rajzot készítettek, melyekre a TV2 weboldalán szavazhatott a közönség, illetve Az ének iskolája tanáraiból és diákjaiból álló zsűri is értékelte őket. Egy hét alatt közel 38 ezer közönségszavazat érkezett. A legnagyobb kedvenc ByAlex és PSY volt, a legtöbb gyermek a Kedvesem és a Gangnam Style előadóit rajzolta le.

A nyerteseket a május 26-i, gyereknapi Naplóban hirdették ki: mindkét korcsoportban 3-3 győztest választottak a közönségszavazatok alapján, akik Az ének iskolája márkázott termékekből álló ajándékcsomagot nyertek. Emellett a zsűri döntése alapján 10-10 győztes családi belépőt nyert a Minicity Gyerekvárosba.

bezzeg_viktória_13_nádasdaldány_One_Direction_Little_Things eiler_dóra_14_soltvadkert_omega_ezüst_eső GémesVanda_9_Zaránk_Balkán_Fanatik_Repülj_Madár 001 gereczi_veronika_9_bp_oroszlánkirály_érzed_már_a_szív_szavát Illés_Dóra_14_Kaposvár_TaylorSwift_weareneverevergettingbacktogether kiss_dóra_12_nagykálló_holdviola_akkorszépazerdő KissFanni_14_Orosháza_RévészSándorÉsDemjénFerencVigyázzAMadárra koltai_máté_márk_12_lenti_republic_szálljelkismadár kosztel_amina_9_vásárosnamény_balkán_fanatik_repülj_madár kovács_eszter_7_jászberény_boglya_tetején_áll_egy_gólya kökény_kíra_8_cegléd_gryllus_vilmos_kémény_tetején lingurár_vivien_13_okány_mamakérlek lukács_anna_dorottya_8_lenti_wolfkativuk márai_anna_8_bácsalmás_byealex_kedvesem Medgyesi_Izabella_9_Budapest_Psy_GangnamStyle mészáros_barbara_szolnok_13_cario_csepp_a_tengerben nagy_dominik_debrecen_7_Alma_együttes_Ma_van_a_szülinapom Sándor_brigitta_linda_13_Tárkány_BrunoMars_Thelazysong_01 sándor_zsuzsi_14_bp_avril_lavigne_alice_in_wonderland SomogyiPatrícia_14_Körösladány_OneDirectionKissYou szalma_zsaklin_7_bp_demjén_ferenc_honfoglalás TánczosRegina_9_Kőszeg_Mókuslányok TemesiBlanka_12_Esztergom_VadFruttikPipacs varga_veronika_hövej_14_Republic_67es_úton zámbó_lili_petra_7_debrecen_vigyázz_a_madárra zsoldos_réka_9_szentendre_byealex_kedvesem

1479 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

Leave A Reply