Az Attraction megnyerte az angol Csillag Születiket!

8

Ma este döntöttek a britek, méghozzá igencsak jól, hiszen a Britain’s Got Talent műsort a magyar Attraction csapat nyerte meg, a főnyeremény pedig 87 millió forintnak megfelelő font és egy nemzetközi karrier lehetősége. A csapat csont nélkül győzött, kétségkívül ők voltak az énekesekkel teli mezőny legjobbjai. Az utolsó előadásukra is beleadtak apait-anyait, a videóban pedig a britek előtt tisztelgett a hazai csapat. Gratuláljunk hát az Attractiönnek, és szégyellje magát a magyar Csillag Születik, amiért anno még a válogatókon sem jutott tovább az Attraction. Íme, a csapat utolsó élő showja:

UPDATE: Rákerestem, hogy mégis mivel rukkolt elő az Attraction pár éve a Csillag Születikben. Most már emlékszem a produkcióra, ez nem tetszett akkor sem, és most sem. Úgy tűnik az eltelt évek alatt egyre jobbá vált a csapat, ma már teljes mértékben megérdemelték a győzelmet.

656 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.8 hozzászólás

  1. Szilárd on

    Hát igen meglátszik hogy,mi a Magyar színt és mi az Amerikai szint.Hatalmas gratuláció Attractionak,nagyon megérdemlik a győzelmet!

    • Oké, ne haragudj, ez talán fel fog idegesíteni, de ez most nekem fájt. Ehhez semmi köze nincs Amerikának, mert ez “Britain’s Got Talent”, tehát ez Britannia. :D

  2. ohó, ezen most kellemesen meglepődtem. persze eddig is tudtam, h szuper a csapat, csak hát nem bíztam, h kint akár meg is nyerhetik. de hatalmas gratula nekik :))))

  3. Nagyon örültem a sikerüknek, ez a produkció igazán lebilincselőre sikerült. :) Hát igen, ez az Európai Amerika…ja, mégsem. :D :D :D

  4. Én ismerek belőle jónéhány táncost, ugyanis a nővéremmel együtt néptáncoltak és jóban voltak, ezáltal én is ismertem őket. Már akkor is nagyon ügyesek voltak, most pedig büszke vagyok rájuk….:)

Leave A Reply