Taylor Swift ft. Ed Sheeran – Everything Has Changed

2

Párszor már ömlengtem nektek arról, hogy mennyire odavagyok Taylor Swift videoklipjeitől. Bátran kijelenthetem azt, hogy a country hercegnőjének a legjobbak a zenés videói, és ha ezt mondom, szerintem nem is lövök bakot. Nemrég debütált az Everything Has Changed dalhoz készült videoklip, ami hű. Olyan szépen bemutatja a két kisgyerek szerelmének a kialakulását, erre mondom azt, hogy megacuki.

Ami a dalt illeti, nekem bejön, mert alapból szeretem Switft dalait is. Feltűnt, hogy mostanában mennyire nyomatják Ed Sheerant is, aki megmondom őszintén, most először hallok énekelni. Egész jó és kellemes hangszíne van, azt hiszem beszerzem valamelyik albumát. Addig is, megnézem újra ezt a cuki videoklipet :)

Taylor Swift  ft. Ed Sheeran

1240 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

  1. Veled ellentétben én inkább Ed Sheerant részesítem előnyben ebből a kettősből, de tény ami tény, hogy jól szólnak együtt, és valami elképesztően édes ez a klip. Amellett, hogy cuki nagyon jól ötvözi a kettejük világát. :)

    Azzal viszont nem értek egyet, hogy Ed-et “nyomatnák”, ő abszolút nem az a fajta előadó, aki attól válik híressé (és unalmassá), hogy a csapból is ő folyik…
    Mellesleg egy albuma van, ‘+’ címmel. :)

    • Nekem azért tűnik úgy, hogy “nyomatják” Sheerant, mert mostanában egyre több weboldalon találkozom a nevével. Persze ez arra is utalhat, hogy egyre jobban elismerik a zenéjét :)

Leave A Reply