Főoldal Érdekességek Szavazás In Memoriam 2012/13: Body of Proof vs. Private Practice

In Memoriam 2012/13: Body of Proof vs. Private Practice

0
Oszd meg!

Idén nem csak az NBC, hanem az ABC is sok sorozatot elkaszált, ráadásul olyanokat is, amik már régebbóta futnak. Azonban a Body of Proof és a Private Practice lába alatt is jócskán rezgett a léc, az idei évadokat is csak kegyelemből kapták meg, amivel sajnos nem tudtak élni.

body of proof

A Body of Proof sorsa amúgy is keserédes volt a csatornán. Az első évadából négy részt egyenesen áttoltak a második évadra, ami viszont nem hozta a megfelelő számokat. A harmadik évadra megjött a teljes reboot, átalakítottak amit csak lehetett. Kedd esténként a nézettsége még az elfogadható kategória volt, a felvezetése adatait viszonylag jól megtartotta, de az ABC valahol jogosan kaszált, önmagában nem volt életképes a show.

private practice

A Grace Klinika spinoffja, a Private Practice megélt hat évadot, ami egész szép teljesítmény a tévésorozatok világában. Azt hiszem mondhatjuk azt is, hogy pont jókor kaszálták el, hiszen a főszereplő, Kate Walsh távozni akart, nélküle pedig érdekes lett volna a magyar cím is, ami ugyebár Doktor Addison. Szerencsére a kreátor Shonda Rhimes időben megtudta a kaszát, szóval volt idejük lezárást írni, ami elvileg kielégítette a rajongók vágyait. A kérdés már csak az, hogy Addison feltűnhet-e még a Grace Klinikában. Ja, és arra is kíváncsi leszek, hogy végül Dana Delany vagy Kate Walsh sorozata győz a mai selejtezőn.

Body of Proof vs. Private Practice

  • Private Practice (74%, 46 Votes)
  • Body of Proof (26%, 16 Votes)

Total Voters: 62

Loading ... Loading ...

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here