Főoldal Érdekességek Érdekességek Kevin Zegers: A gyereksztárokról | Fordította: Andris

Kevin Zegers: A gyereksztárokról | Fordította: Andris

0
Oszd meg!

*** A minap Twitteren Kevin Zegers, az egykori gyereksztár, – aki nyáron A végzet ereklyéi feldolgozásban lesz látható – érdekes gondolatokat írt Amanda Bynes, és a gyereksztárok kapcsán többek között. Andris, a ZoldIjasz.Hu szerkesztője volt olyan kedves, hogy lefordítsa Kevin gondolatait nektek. Érdemes elolvasni mindenkinek. ***

Kevin Zegers a Twitteren fejezte ki érzéseit Amanda Bynes ügye kapcsán vasárnap, június 2-án ” Ételt gondolatért cserébe.” – tweetelte a 28 éves színész. “Amanda Bynes. Mindenki Amanda Bynesról beszél.” – írta Kevin. “Azon vitatkoznak, hogy drogfüggő-e, őrült, vagy mindkettő. Különösen kényelmetlenül kezdtem érezni magam, ahogy az emberek sziszegnek körülöttem. Lehet, hogy ez sajnálat, megértés, bánat. Nem vagyok benne biztos. De felvilágosított számomra egy dolgot, aminek tudatában vagyok. A határ a csúcs és a mélység között olyan vékony, mint a borotva éle.

Kevin Zegers

Kevin Zegers hozzátette (a szöveg további része MIND Zegers üzenete): “Nem hiszem, hogy bárki is foglalkozik Bynes csillogó fényével. Vagy Lohanével. Vagy Spearsével. Ami leginkább érdekli az embereket, az az összeomlás. A szabadesés az imádatból a megvetésig. A kedveléstől a szarrá járatásig. A gödrös, csillagszemű kiskölyöktől, a borotváltfejű kóborló mániákusig. És az emberek imádják ezt. Csak úgy falják.”

“Nem állítom, hogy szenvedtem közel annyit a gyerekkori siker mennyiségétől, mint Bynes. Sem a figyelem mennyiségétől. De azon találom magam, hogy nézem, amint a személy magába zuhan, bizonyos szintű hasonlósággal. A fejem oldalrabillen, mialatt látom a történéseket. Ez nem egy pocskondiázás a gyerekkori színészekről. Nincs hozzá semmi kedvem, hogy várjak és magasröptű csevelyt folytassak arról, hogy milyen nehéz gyerekként híresnek lenni. Arról, hogy megpróbáltatásnak lenni, mert nem lehetsz normális, vagy arról, hogy az élet későbbi részére el kell döntened a személyiségedet, az gyerekkorban nem lehetett eldöntve.

Amanda Bynes drugs

Azt mondom, hogy a kavics egyre nehezedik a kezemben, miközben arról vitázom, hogy eldobnék egy követ. Az egyetlen előny abban, hogy egy egész sötét és avas helyre borultam be, az volt, hogy senki nem csatlakozott a halálfutamomhoz. De megtörtént velem is, ahogy “legtöbbünkkel” is megtörténik. Kicsi, aranyos gyerekekkel, akik egyszer elutasították, hogy az arcukat csipkedjék és gügyögjenek nekik, akik most Buffalóban keringve támolyognak hülye barátokkal. Ez manapság a szabályszerű, nem pedig a kivétel. Közülünk csak kevesen emelkednek fel a másik oldalról.

Talán erről szól ez a hülye bejegyzés. Nem kell mindenkinek sokkolva lennie, vagy megzavarodnia attól, ami most Amanda Bynesszal történik. Vagy legalább ne tettessük, hogy nem látok ezt előre kialakulni. Ne tegyük be a történetbe a mi darabunkat is. Az élesszemű megfigyelőt. Titokban reménykedem a mészárlásban. Igazából imádkozom érte. Azt a részünket mészárolják le, amely lelassít egy kocsi romjainál, hogy talán sikerüljön vért látnia. Kellemesen izgatóan és közönyösen. Ideje elfogadnunk, hogy csakúgy, mint minden kutya a mennybe megy, ezek a dolgok is megtörténhetnek akár olyan emberekkel, mint Amanda Bynes. Nem a mi hibánk, de talán nem is teljesen az övé.

Kevin Zegers”

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here