Főoldal Hírek Halott a Body of Proof, még élhet a Happy Endings

Halott a Body of Proof, még élhet a Happy Endings

0
Oszd meg!

Az ABC májusban elkaszálta a Body of Proof (A hidegsebész) és a Happy Endings (Fuss el véle) c. sorozataikat, azonban idáig élt a remény, hogy valamelyik másik csatornán folytatódhatnak. A Body of Proof esetében a tárgyalások véget értek, és a TNT csatorna sem volt vevő Dana Delany sorozatára, így A hidegsebész három évad után véglegesen lehúzta a rolót.

Body of.proof

Pár hónappal ezelőtt az USA csatorna élénken érdeklődött a Happy Endings iránt, hiszen úgy döntöttek, a drámák mellett a komédia sorozatoknak is teret engednek majd. Megvásárolták a Modern Family ismétlésének a jogait, és úgy gondolták annak farvizén a Happy Endings tökéletesen megélhetne. A tárgyalások azonban a csatornával itt is véget értek, az USA nem kérte végül a sorozatot. Annak ellenére, hogy a vezetőségnek tetszik a széria, megrettentek attól, hogy az ABC-n milyen gyenge nézettséget hozott, a marketingre és a promócióra szánt összegeket pedig inkább a két vadonatúj komédiákra költik el majd.

A Happy Endingset gyártó Sony Studio azonban nem adja fel, és mindent megtesznek azért, hogy visszahozzák a halálból az általuk készített sorozataikat. Idén a Drop Dead Diva, tavalyelőtt az Unforgettable, előtte pedig a Breaking In esetében sikerült a bravúr, és idén remélhetőleg a Happy Endings is beállhat majd a sorba. A kicsi, de fanatikus rajongói bázis pedig továbbra is bizakodhat, hiszen a Sony jelenleg a Netflix és az Amazon képviselőivel tárgyal, így talán nem a tévében, hanem online stream-en folytatódhat a Happy Endings. Amint lesz újabb hír, megírom, addig is él a remény.

Happy Endings

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here