Főoldal Érdekességek Szavazás In Memoriam 2012/13: Fringe vs. Gossip Girl

In Memoriam 2012/13: Fringe vs. Gossip Girl

2
Oszd meg!

Elérkezett a június 01, a dátum, amire sokan vártatok. Kezdetét veszi tehát az In Memoriam 2012/13 játék, ráadásul két veterán sorozattal. Ne feledjétek, a friss szavazások minden nap éjfélkor kerül ki, és az adott napon 23:59-ig lehet szavazni. Tehát ma, azaz szombat 23:59-ig lehet leadni a voksokat.

gossip girl wallpaper

Mint írtam, két veterán került ma össze. Az egyik a Gossip Girl, ami hat évadot ért meg, és a The CW ikonikus sorozata volt. Nézettségben sosem brillírozott úgy, mint ahogy a csatorna elvárta volna, de a 18-34 éves korosztály körében sikerült jó adatokat produkálnia, ráadásul a popkultúra kegyei közé fogadta a manhattani elit fiatal tagjait. A sorozatból végül jelenség lett, de az egyre csökkenő nézettség miatt decemberben végleg elbúcsúzott a széria, de legalább kiderültek a legfőbb titkok, így Gossip Girl személyére is fény derült.

Fringe

A Gossip Girl ellenfele a hazánkban is sugárzott Fringe c. széria. Egykor sikeres volt és sokan nézték, de aztán ezek a számok egyre csökkenni kezdtek, végül pedig már csak a csoda tartotta életben. A FOX prózai okokból nem kaszált hamarabb, megvárták ugyanis míg meglesz a száz epizód, hogy eladhassák kábeles utósugárzásra a sorozatot. Ennek ellenére nagyon sokan szerettétek A rejtélyt, és megkapta a neki kijáró búcsút, ez pedig nagy dolog a sorozatok világában.

Ma tehát két nagyágyú csap össze, a kérdés pedig a következő: Gossip Girl vagy Fringe? Melyik sorozat fog jobban hiányozni a következő évadból?

Fringe vs. Gossip Girl

  • Gossip Girl (79%, 95 Votes)
  • Fringe (21%, 26 Votes)

Total Voters: 121

Loading ... Loading ...
1888 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

    • Esély mindig van. A GG rajongók akcióba kezdtek Facebookon, de a Fringe fanok úgy tűnik nem tudtak a szavazásról.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here