Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Máris megbukott William Levy új telenovellája

Máris megbukott William Levy új telenovellája

9
Oszd meg!

Hiába kapta meg William Levy a főszerepet a La Tempestad c. telenovellában, a nézők úgy tűnik még mindig nem barátkoztak meg száz százalékosan az Árva angyal szívtiprójával. Levy előző telenovellája, a hazánkban is sugárzott A szerelem diadala (Triunfo del amor) sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a nézettsége jócskán elmaradt a várttól. Ugyanígy járt a La Tempestad is. Az elődje, az Amores Verdaderos rendre hozta a 30 pont körüli adatokat Mexikóban, míg Levy csak 22 pont körüli adatok elérésére képes, ezzel pedig a 16:00-kor futó Marimar-remake, a Corazón Indomable is veri a nézettségi versenyben és a 20:00-kor vetített Amit a szív diktál (Porque el amor manda) is. Ráadásul Williamra rájár a rúd, nemrég megsérült a lába, így a forgatások még komorabb hangulatban telnek.

La Tesmpestad

A bukás okát sok mindenben lehet keresni, a női főszerepet például a tapasztalatlan Ximena Navarrate kapta meg, aki elnyerte ugyan a Miss Mexikó címet, de színészként még nem bizonyított. A főgonoszt alakító Iván Sánchez (A dél királynője) pedig eléggé ismeretlen a mexikói nézők számára, ráadásul a történet is hagy kívánnivalót maga után. Ezzel a producer, Salvador Mejía egy újabb bukást könyvelhet el, akárcsak William Levy. Azért elhoztam nektek a sorozat promóciós fotóit és posztereit, mert William miatt biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb a hazai képernyőkre is meg fog érkezni a telenovella.

9 Hozzászólások

 1. A negatív csúcs a múlt héten volt meg: :D :D 17 és 18 pont között szállított egy nap a sorozat! Azóta meg himbálódzik mint egy bárka a tengeren, de a szinthatár 25 pontot nem bírja elérni, akárhogy próbálkozik. :P
  Megemlíteném, hogy egy tapasztalatlan színésznőre rögtön egy ikerpár karaktereit dobta a producer, ez aztán a mély víz. Na meg amikor olyan csiripek jönnek-mennek a twitteren, hogy a páros kiválasztásánál nem a tehetség, hanem a testi adottságok domináltak. :D :D
  A promózása silány volt (egy kaptafára ment mind, nem tudtunk meg belőlük sokat a történetről, inkább csak a párharcok voltak szemléltetve), és a címhez (A vihar) egy tökre nem illő egy ezerszer átdolgozott gyönyörű, lassú melódiát választott. A karaktereket meg egysíkúnak leltem, hol marad Cesar Evora karaktere az Amor Bravio-beli Dionisiohoz.
  A mexikói bulvár meg arról is cikkezett, hogy Monica Miguel rendezőnő nem igazán bír Levyvel, viszont Ivan Sanchezzel nagyon könnyen megy a dolga forgatás szempontjából. + már elsütötték a dublőrös mókát is, mint a TDA-ban, amikor kivett egy szabadnapot magának, hivatalos verzió szerint az USA-ban is vannak kötelezettségei, s azokat ment intézni, kiszivárgott infó szerint a családját ment meglátogatni, mert régen nem látta őket. Mejianak meg kellett Levy mindenképpen, Hát igen, így zajlik egy Mejiás forgatás.
  Hétfőn már kezdődik is a Mentir para vivir, remélem az hozza majd a 19:00-s sávnak megfelelő számokat, az újságírók el voltak ragadtatva az első résztől.
  Megadtam az esélyt a La tempestadnak, de nálam kibukott a sok hülyeség már az első részben, tök érdektelen történet a számomra.

  • 17 és 18 pont között? Az már a Dos Hogares-szintű mélység. Manapság már tényleg nem lehet megfejteni azt, mi jöhet be a nézőknek és mi nem, mert azért ez a Levy-novella is lehetett volna siker.

   A plusz infókat köszönöm, ezekről nem is tudtam, azon pedig nagyon meglepődtem, hogy Mónica nem bír el Levyvel, hisz a Sortilegio alatt meg jól elvoltak. Ennyit nőtt volna az egója (pofája) Mr. Kockahasnak négy év alatt? Költői kérdés volt :)

   • Pontosan 17.4 volt a negatív csúcs eddig.
    A múlt hét adatai sem fényesek hétfőtől csütörtökig: 21.6, 23.1, 22.3, 21.8

    • Ez még szerencsére az elfogadható kategória, amíg tartja magát 20-21 felett, addig nem olyan vészes, igaz, nem is siker. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz 20:00-kor, lassan vége a Porque el amor mandának. Ha jól rémlik jön Larossa taxis hülyesége, szerintem bukni fog, mint a huzat. (Meg is érdemelné)

     • Igen, Larrosa jön. Olyat semmitmondó promói vannak eddig a taxis cuccnak, az egyetlen pozitívum, az egyik betétdal a sorozatból, na az tetszik.
      Majd jön Angelli Nesma megint Mejia után a Bodas de odio/Amor real remake-kel megerősítették, hogy ő lesz, és megint neki jut a megmentő szerep, mint az Dos Hogares – Abismo idején.
      Kíváncsi lennék mi megy otthon a Mejia házaspár között ilyenkor, hisz már nem első alkalom a 15 rész alatt, hogy felesége 16:00-s novellája nyer vele szemben. Sőt a negatív rekord estéjén a legnagyobb nézettséget a Marimar-remake szállította, leverve a PEAM-ot is.

 2. Belenéztem én is, kíváncsi voltam, hogy szuperál Ximena Navarrete meg Levy párosa. És egyébként én pozitívan csalódtam, Ximenán valóbán látszik, hogy kezdő, de nem játszik rosszul, talán azért is gondolom így, mert nincsenek még telenovellás manírjai meg túlzásai, én kifejezetten természetesnek érzem, nem bőg állandóan és kifejezetten hiteles a visszafogott, szolid karrierista nő szerepében nekem. Levy haja szörnyű, de van köztük kémia is. A történet annyira nem borzasztó, mint leírják, egyedül azért nem jön be a népnek szerintem, mert nincs benne cirkusz :D Egyébként vannak benne gyengébb szokásos Mejiás karakterek, de őket ellensúlyozzák a jobb színészek, mint Laura Carmine, Cesar Evora vagy Nora Salinas, aki most lépett be a történetbe és nagyon szimpatikus a karaktere, kiforrott.
  Ivan Sanchezből viszont nem tudják kihozni, amit lehetne, szörnyen túljátszatják, ő meg nincs ehhez hozzászokva, nem nagyon találja az egyensúlyt, pedg az ő karakterével lehetne mit kezdeni.

 3. Én nézem, de amilyen a formám mindig egy bukott telenovellába kezdek bele. Ezelőtt meg a TDA-t néztem. Mejia magához térhetne!!

 4. Szerintem Ximena helyett más színésznőt kellet volna keresni,aki már játszott telenovellákban és tapasztalt, ha ilyen húszon éves nőcskét akart a producer simán választhatta volna pl:Mariana Torres-t(Sarokba szorítva,Bűnös szerelem),Angelinque Boyer(Teresa,Bűnös vágyak) vagy akárki mást.

 5. Sztem olyan sorozatot kene összedobni mint a kettös Játszma
  Nem tudom miert de halálosan összeillik Jacqueline Bracamontes+William Levy
  Mert a kettös Jásztma egy istentelen jó sorozat volt :))) sztem oylan sorozat kéne ahol
  Jacqueline Bracamontes és William Levy!!! És megint a Szerelmes Párt!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here