Főoldal Hírek Jövőhéten debütál a The Following az RTL-en

Jövőhéten debütál a The Following az RTL-en

2
Oszd meg!

A midseason leghangosabb sikere volt a The Following, aminek a FOX máris berendelte a második évadot. Kevin Bacon tévés debütálása tehát jól sikerült, a tizenöt epizódos első évadot a nézők is szerették. A hazai premier sem várat magára sokára, az első részt június 7-én, pénteken 22:20-tól láthatjuk, a felvezetése pedig A zöld íjász lesz. Kevin Bacon magyarhangja Kőszegi Ákos, James Purefoy-é pedig Kerekes József lesz.

Íme, a sorozat története röviden: Ryan Hardy, a megfáradt, egykori FBI-ügynök (Kevin Bacon) nehéz feladat előtt áll: el kell kapnia az egyszer már elítélt sorozatgyilkost, Joe Carrollt (James Purefoy), miután az megszökött a börtönből. Hardy hamarosan rádöbben, hogy a karizmatikus és megszállott Carroll maga köré gyűjtött egy csapat elkötelezett követőt, akikből fanatikus, gyilkos szektát alakított. A brutális cselekmények elkezdődnek, a hajsza megindul…

Gyilkos hajsza

2 Hozzászólások

  1. Én már “végigszenvedtem” feliratosan, és talán belenéznék a szinkronosba is, ha nem ilyen későn lenne. De hát a jó, vagy jobb sorozatoknak általában ez a sorsa. Az Odaát is éjfél körül lett leadva mindig. Tibi, te egyébként vetettél már rá egy pillantást?:)

    • Nem, és nem is fogok. Nem érdekelnek a sorozatgyilkosok, meg az FBI, hiszen nagyon nem az én világom :)

      Az Odaát egy órával későbbre volt kiírva, 23:00 körülre. Ha csak az Arrow végeztével nem egy film lesz a The Following előtt, akkor biztos tartani fogják a 22:20 körüli kezdést, legalábbis szerintem :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here