Főoldal Hírek Angyalok terápiája – Új magyar websorozat

Angyalok terápiája – Új magyar websorozat

5
Oszd meg!

Angyalok terápiája címmel készül egy új magyar websorozat. A projekt fiatal filmesek munkája, többek között Szirmai Gergely, a Hollywood Hírügynökség video-bloggere is a nevét adta hozzá. Sikerült pár ismert szereplőt is megszerezni a munkához, többek között Végh Judit, a Jóban Rosszban színésznője, és Stohl András is elvállalta a felkérést, ráadásul ingyen dolgoznak az Angyalok terápiáján. “Segítséget kértek tőlem a fiatal srácok, én pedig mentem, és segítettem. Bertalan Ági kolléganőm fia volt az egyik alkotó, így természetesen nem volt kérdés, hogy részt veszek a projektben. Ugyanolyan volt a forgatás, mint más esetben szokott, nem éreztem, hogy más lenne, mint a nagy filmeknél Rendesek voltak a fiatalok, de nem részesítettek kitüntetett figyelemben. A rendező instruál, nekem pedig végre kell hajtanom, amit kér. Nincs sztárkodás, munka van” – magyarázta a Blikknek Stohl András.

Az Angyalok terápiája első része minden május 30-ra várható, a rövid történet pedig a következő: A bukott angyalokat beidézik Frelzer és Heligel angyal-bírákhoz, hogy eldönthessék, méltók-e arra, hogy tovább szolgáljanak a Földön. A négy részes websorozatot írta és rendezte Egressy Tamás. A produkcióhoz készült egy trailer, azt érdemes megnézni, illetve itt van pár karakter-poszter is. Kezeket fel, ki fog esélyt adni ennek a websorozatnak? Szirmai Gergely és a Hollywood Hírügynökség miatt én tuti belenézek majd, még akkor is, ha szemmel láthatólag Szirmainak nem nagyon megy a színészkedés – de ez már a video-kritikái alatt feltűnt.

Angyalok terapiaja - Szirmai Gergely

5 Hozzászólások

  1. nemtudom,nekem nem tűnik rossznak szirmai gergely:D fura,mert várom mikor röhögi el magát,de bízom benne h majd átjön a dolog,és így mint ötlet nekem tetszik am a sorozat:)

    • Nekem annyira erőltetett, látom magam előtt, ahogy ráizgul – de talán ez a HH miatt van így, mert ott annyira őrült :)

  2. Úristen, ez most halálosan komoly? Hát ebbe nekem is bele kell néznem, kíváncsi vagyok Gergő mit “alakít”. :) Stohl meg csak az imidzsét akarja javítani, hogy ilyen dolgokat is elvállal, de legalább próbálkozik szegényke….

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here