close
Érdekességek

Downton Abbey: Eredetileg Thomasra gyors halál várt

Kétségkívül a Downton Abbey egyik legizgalmasabb karaktere Thomas Barrow, a meleg komornyik, aki negatív szereplőként folyamatosan keveri a bonyodalmakat. Az őt alakító harminchat éves színész, Rob James-Collier nyilatkozott arról, hogy miért vállalta el a karakter megformálását, és kiderült az is, Thomas csak egy évadon át maradt volna Downtonban: “Az ügynököm azt mondta: ‘Figyelj, megkaptad azt a szerepet, amit mindenki akar a városban. Ő egy gazember, egy kiváló szerep, az egyetlen rossz dolog az egészben, hogy meghal az első évad végén’. Száztíz százalékot beleadtam az első epizódok során, mire Liz, a producer odajött hozzám, és azt mondta, ‘Szeretnénk, ha maradnál még’. Mire én? Fuck Yeah!

A sorozat harmadik évadában Thomas kapott egy komolyabb meleg-szálat, amiről a színész e-képpen nyilatkozott: “Ebben a szezonban igazán meg kell bírkózniuk Thomas szexualitásával, és a hatással, amit kifejt az, ha valaki meleg az Edwardi időkben. Szerencsére megcsináltuk, és én annyira büszke vagyok, hogy színészként elmesélhettem ezt a történetet“.

A Downton Abbey-t nemrég a Story 4 vetítette, a második évad leadása után pedig pihenőre küldte a szériát. A folytatást őszre ígérek, addig is érdemes szintre hozni magatokat.

Robert James Collier

3544 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Tags : Downton Abbey

6 hozzászólás

 1. Nagyon szeretni akartam ezt a sorozatot, de annyira fakó és unalmas, hogy az valami kegyetlen. A főszereplő nőci elég ronda( aki köré épülne az egész történet), a többiről ne is beszéljünk. Számomra hatalmas csalódás az egész!

  1. Ízlések és pofonok, de én tényleg nagyon megszerettem ezt a sorozatot, hiába lassú. Sőt, még az angol kimért lassúság is elvarázsolt :)

 2. Bár nem kedvencem Thomas, de a karakter fontos szerepet játszik a sorozat szín palettáján. Mondjuk az utóbbi időben egyre gyakoriak a meleg karakterek, de itt annyi különbség van, hogy száz évvel ezelőtt játszódik, és ez add egy kis újdonságot.
  Szóval jó, hogy nem nyírták ki.

  1. Gyakoriak, de azért még így sincs olyan sok, de tényleg egyre többször nyúlnak ehhez a témához az alkotók.

   A Downton kapcsán viszont úgy éreztem, hogy az adott korhoz képest talán kevésbé volt hiteles a szereplők reakciója :/

 3. imáááádom a sorozatot:D<3 én egy percig nem unatkoztam,sőőt,nem bírtam ki,hogy ne kattintsak a következő részre és nézzek meg még egyet,aztán mégegyet:D

Leave a Response