Főoldal Érdekességek Érdekességek Downton Abbey: Eredetileg Thomasra gyors halál várt

Downton Abbey: Eredetileg Thomasra gyors halál várt

6
Oszd meg!

Kétségkívül a Downton Abbey egyik legizgalmasabb karaktere Thomas Barrow, a meleg komornyik, aki negatív szereplőként folyamatosan keveri a bonyodalmakat. Az őt alakító harminchat éves színész, Rob James-Collier nyilatkozott arról, hogy miért vállalta el a karakter megformálását, és kiderült az is, Thomas csak egy évadon át maradt volna Downtonban: “Az ügynököm azt mondta: ‘Figyelj, megkaptad azt a szerepet, amit mindenki akar a városban. Ő egy gazember, egy kiváló szerep, az egyetlen rossz dolog az egészben, hogy meghal az első évad végén’. Száztíz százalékot beleadtam az első epizódok során, mire Liz, a producer odajött hozzám, és azt mondta, ‘Szeretnénk, ha maradnál még’. Mire én? Fuck Yeah!

A sorozat harmadik évadában Thomas kapott egy komolyabb meleg-szálat, amiről a színész e-képpen nyilatkozott: “Ebben a szezonban igazán meg kell bírkózniuk Thomas szexualitásával, és a hatással, amit kifejt az, ha valaki meleg az Edwardi időkben. Szerencsére megcsináltuk, és én annyira büszke vagyok, hogy színészként elmesélhettem ezt a történetet“.

A Downton Abbey-t nemrég a Story 4 vetítette, a második évad leadása után pedig pihenőre küldte a szériát. A folytatást őszre ígérek, addig is érdemes szintre hozni magatokat.

Robert James Collier

4141 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Nagyon szeretni akartam ezt a sorozatot, de annyira fakó és unalmas, hogy az valami kegyetlen. A főszereplő nőci elég ronda( aki köré épülne az egész történet), a többiről ne is beszéljünk. Számomra hatalmas csalódás az egész!

  • Ízlések és pofonok, de én tényleg nagyon megszerettem ezt a sorozatot, hiába lassú. Sőt, még az angol kimért lassúság is elvarázsolt :)

 2. Bár nem kedvencem Thomas, de a karakter fontos szerepet játszik a sorozat szín palettáján. Mondjuk az utóbbi időben egyre gyakoriak a meleg karakterek, de itt annyi különbség van, hogy száz évvel ezelőtt játszódik, és ez add egy kis újdonságot.
  Szóval jó, hogy nem nyírták ki.

  • Gyakoriak, de azért még így sincs olyan sok, de tényleg egyre többször nyúlnak ehhez a témához az alkotók.

   A Downton kapcsán viszont úgy éreztem, hogy az adott korhoz képest talán kevésbé volt hiteles a szereplők reakciója :/

 3. imáááádom a sorozatot:D<3 én egy percig nem unatkoztam,sőőt,nem bírtam ki,hogy ne kattintsak a következő részre és nézzek meg még egyet,aztán mégegyet:D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here