Újabb magyar siker az “angol Csillag Születik”-ben

5

Az Attraction után egy újabb magyar tánc-csapat sikerétől hangos a brit Csillag Születik, azaz a Britain’s Got Talent. A Freelusion 3d hazai csapat 3d stílusú táncot adott elő a műsorban, Simon Cowell vezette zsűri pedig négy igennel tovább is engedte őket, és bekerültek a legjobb 45-be.

A csapat vezető tagja Papp Timi, aki többek között Ádok Zoli mellett táncolt a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon, de benne van Anda László a Bad Boyz-ból, valamint Túri Lajos és Simon Viktor is. Gratulálok az újabb sikernek, remélem az élő showk-ra is eljut a két hazai csapat!

Off: Az amúgy megvolt már nektek is, hogy tavaly egy táncoló kutya nyerte meg a műsort? Ez aztán a WTF kategória :D

1107 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.5 hozzászólás

  1. Gratulálok neki. Remélem a másik magyar csapattal együtt ők is sokáig fognak menetelni.

    • Bevallom őszintén nekem az Attraction jobban tetszett, de kétségkívül ők sem rosszak.

  2. Simon Cowell mikor alszik??? Komolyan kérdezem, ez a manus mindenhol ott van, ahol a nagyobb licencei élnek. Sok sikert Real Action-nek! Nekem csömöröm van a tehetségkutatókból, öt évente engednék egyet, egy igazán minőségit. Ami kint, de legfőképp hazai szinten megy, az egy agyrém.

    • Hát, ha azt nézed, neki “csak” annyi a dolga, hogy repkedjen és kritizáljon :) Oké, biztos részt vesz a háttérfolyamatokban is, de nem hiszem, hogy napi 8-10 óránál ő is sokkal többet dolgozna :)

Leave A Reply