Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Samuel Larsen: Levágatta raszta haját a Glee sztárja

Samuel Larsen: Levágatta raszta haját a Glee sztárja

8
Oszd meg!

Általában hölgyek esetében fordul elő az, hogy egy hajvágás után olyan érzetünk lesz, mintha egy másik embert látnánk magunk előtt. Nos, utóbbi megtörtént Samurel Larsen esetében is, aki már a The Glee Project realityben is raszta hajjal hódított, és a Glee-ben is így szerepelt két évadon át. Nemrég azonban búcsút intett a hosszabbított tincseknek, a fodrász pedig kvázi egy új embert varázsolt a vagány rasztából. Azt hiszem nem mondok hülyeséget azzal, hogy a raszta tincsek eltűnése mennyivel helyesebbé tette a srácot. Ugye?

A képek forrása: Glee.Hu

8 Hozzászólások

 1. Hát igen.. de így nagyon hűhaaaaaaaa! :P Kár hogy a 4. évadba zéró szerepet nem kapott szegény.Más bezzeg túl sokat is. :(

  • Sokan reklamálnak amiatt is, mert elvileg Samuel győzött a TGP s01-ben, mégis Alex lett kvázi főszereplő.

   • Akkor már Damiant is megemlíthetjük, mert ő is társnyertes volt, mégis kidobták a 4. évadból. Jó, nem mondom, hogy olyan hű, de jól hozta a szerepet, de szerethető és cuki volt.
    Alexet én nem csípem. A TGP-t végig néztem, és nekem nagyon nem volt szimpi, és nem is értem, hogy miért kapott ilyen nagy jelentőséget. Oké, az ő ‘problémája’ megosztó, érdekes, és fontos foglalkozni vele, de akkor is.
    Én örülnék egy Samuel-szálnak a következő évadban. /ha benne lesz. mert azt hallottam, hogy pl. Blake megy… /
    u.i.: baromi helyes a csávó, eddig nem értettem, hogy miért kell a raszta hajat erőltetni. ;)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here