Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Selena Gomez visszatér

Sajtóközlemény: Selena Gomez visszatér

5
Oszd meg!

Selena Gomez és A Varázslók a Waverly helyből csapata újra összeáll, és elkóborolt varázslóink csodával határos módon visszatérnek egy speciális epizód erejéig a Disney Csatornára! Május 25-én, szombaton, 11:00 órakor adásba kerül a régóta várt premier epizód, A VARÁZSLÓK VISSZATÉRNEK: ALEX KONTRA ALEX.

BEAU MIRCHOFF, SELENA GOMEZ

Most, hogy újra együtt a csapat, megtudjuk, mi lett Alex-szel: a felnőttkor küszöbén álló ifjú hölgynek nincs könnyű dolga, hiszen ő lett a Russo család fővarázslója, és mindkét szerepben meg kell találnia a helyét. Csakúgy, mint a Disney Csatornára visszatérő Selena Gomeznek, aki Alex szerepében két karaktert is megformálhatott.

Alex igyekszik bebizonyítani a családjának, hogy érett, felelősségteljes felnőtt, és segítségül hív egy varázslatot. A mágia azonban balul sül el, és megszületik jó és a rossz Alex.  Rossz Alexet hatalmába keríti egy gonosz varázsló, aki át akarja venni az uralmat a világ felett, így egy mindent eldöntő csatában Jó Alexnek egyszerre kell megmentenie a családját, az emberiséget, és végső soron önmagát is.

Ne hagyd ki a varázslók visszatérését és A VARÁZSLÓK VISSZATÉRNEK: ALEX KONTRA ALEX premierjét május 25-én, 11:00 órakor a Disney Csatornán!

JAKE T. AUSTIN, JENNIFER STONE, MARIA CANALS-BARRERA, DAVID DELUISE, SELENA GOMEZ, GREGG SULKIN

5 Hozzászólások

  1. Kösz az emlékeztetőt, ki is ment a fejemből, hogy lesz.
    Azért azt sajnálom, hogy David Henrie nem tért vissza, ő is azért kellett volna a történetbe főleg 4 évad + 1 film miatt is meg fura lesz így hogy nincs benne. Olvastam a nyilatkozatát, így azért könnyebb elengedni. :)
    Kiváncsi leszek milyen lesz, és ha már Gregg Sulkin, akkor: http://instagram.com/p/ZdYrdML0kE/ ;)

  2. én megnéztem és nem volt rossz. már csak azért is mert szerepelt benne Beau Mirchoff, a kínos Mattyje:) de azért tényleg hiányzott belőle David Henrie.

  3. Megnéztem én is ma :)
    Az első filmet nem tudja überelni, de szórakoztató volt (kár, hogy csak 59 perc), Selena aranyos volt nagyon benne, Gregg Sulkin übercuki, Beau Mirchoff és jól hozta a szerepet. De nagyon feltünő volt David Henrie hiánya, kicsit rá is nyomta a bélyeget, főleg, hogy végig néztem 4 évad + 1 filmet és ott volt, itt meg nem. :( Na de fő, hogy az “utolsó” film is jó lett, csak Justinnal még jobb lett volna. ;)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here