Főoldal Multimédia Video Retró: Medveczky Ilona felejthetetlen “tánca”

Retró: Medveczky Ilona felejthetetlen “tánca”

9
Oszd meg!

Eredetileg a Top10 Celebes botrányos sorozatban akartam ellőni egy Medveczky Ilona cikket, de úgy gondoltam, a művésznőt inkább nem teszem bele a gyűjteménybe, pedig lett volna miért, anno elég nagy port kavart, ahogy a Szombat Esti Láz harmadik évadából kirúgták, és rohant is a Tv2-re a Megasztár 4-et nézni.

De … ami miatt most írok, az Medveczky Ilona utolsó tánca. Nem tudom láttátok-e, ha igen, akkor nézzétek meg újra, mert én ezen mindig jót tudok nevetni. Persze, azt elismerem, hogy még mindig bombasztikus az alakja, de könyörgöm, ebben a korban aki már nem tud táncolni, az ne tegye, csak a nyugdíjas esteken.

12665 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

  1. Azóta is volt még egy tánca a Story díjátadón táncolt extra magassarkú cipőbe amibe végül el is esett.

  2. Én láttam anno, volt is vita média berkekben, ugyanis előre felvett tánc volt, egy élő műsor keretében és a tánc alatt nem vették le az élő feliratot. Szóval gondolhatjátok, hogy nem merték szegényt élőben mutatni, inkább a biztosra mentek. Jól tették, mert én végig attól féltem, hogy kitöri a nyakát. Méltósággal kéne megöregedni..

  3. Úristen, pedig már sikerült ezt a “táncot” elfelejtenem…. hát az alakja az még mindig nagyon jó, ezt el kell ismernem, ha én így néznék ki 60 évesen, akkor máris boldog lennék. (Bár kétlem, hogy én így fogok). Így megértem, hogy mutogatja magát, még mindig büszke az alakjára, de abban igazad van, hogy azért a tánc és ének “tudására” nem lennék büszke az ő helyében.
    Nem is táncolt, csak mutogatta magát, meg emelgette a lábát, meg pózokba vágta magát, ez nem tánc, az énekhangja meg…. hát inkább hagyjuk, az nyilvánvaló, hogy angolul nem nagyon tud, hisz a kiejtése valami borzalmas volt, és nem is lehetett volna egyértelműbb, hogy playback az egész…. de biztos szép kis summát kapott érte, ha bevállalta ezt a nyilvános megaláztatást. :)

    • Szerintem ő nem is érezte nyilvános megaláztatásnak. Mármint, gondoljunk bele, egykor ünnepelt díva volt, aztán eltelt pár évtized, és naná, hogy örül ha “‘táncolhat”, ha megtapsolják, ha valamelyest visszatér a régi “dicsőség”. Ennek ellenére azért rájöhetne arra, csak magát járatja le :/

  4. Ez a Medveczky Ilona egy kurva(már bocsánat) egy 70 éven felüli nő hogy mer melltartóban kiállni és táncolni:s

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here