Főoldal Multimédia Video Király Viktor és a világszínvonal

Király Viktor és a világszínvonal

4
Oszd meg!

Az utóbbi hetekben egyre jobban rákattantam Király Viktor zenéjére, sőt, szerintem az ő esetében nem túlzás azt állítani, hogy amit produkál az világszínvonal. Tudjátok jól, ritkán nyilatkozom ennyire elismerően egy magyar előadóról, de úgy érzem, hogy Viktor megérdemli. A Megasztár alatt nem hittem volna róla, hogy ennyire jó és minőségi dalokkal tud előrukkolni. Viszont elhallgatva a legújabb produktumait, hát nekem az állam leesik. Nem is tudom melyik tetszik a legjobban, talán a Solo. Nem is nagyon tudnék hirtelen más olyan magyar előadót mondani, aki angolul énekel, és ennyire átjönne bejönne az, amit előad.

A napokban megjelent Viktor legújabb dalának (Fire) a videoklipje, és igazából ha nem tudnám, hogy ő egy magyar előadó, simán azt hinném, egy amerikai világsztár klipjét látom. Mármint, a dal annyira nemzetközi, a videó sem az a tipikus magyar minimál, pedig egy helyszínen játszódik, de akkor is. Nekem ez bejön, és kívánom Viktornak a legjobbakat.

Kiraly Viktor Fire

2318 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Ez az első száma, ami tetszik az énekesnek. Az előzőekből viszont egy sem jött be nekem, a Solot pedig kifejezetten rühellem. Az én szememben még nem sok olyat tett le, ami miatt világszínvonalt kiáltanék rá. Emberileg viszont jobban megkedveltem Az ének iskolája óta.

    • Nekem a zenéje alapján világszínvonal, mármint, tényleg ha nem tudnám, hogy ő magyar, akkor simán amerikai szupersztárnak nézném, és nekem ettől világszínvonal. Plusz imádom a dalait :)

      Emberileg egyébként Az ének iskolája óta én is egyre jobban bírom, nem hittem volna, hogy ennyire jól megoldja azt a feladatot a gyerkőcökkel.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here