Főoldal Hírek Kelly Rowland & Paulina Rubio is mentorok lettek

Kelly Rowland & Paulina Rubio is mentorok lettek

8
Oszd meg!

Az amerikai X-Faktor két új mentorát ma jelentették be a nagyérdeműnek, a casting pedig máris kezdetét vette, a tehetségkutató ősszel lesz a FOX csatorna képernyőjén. Azt már eddig is tudtuk, hogy Simon Cowell mellett Demi Lovato is visszatér az új évadra, csupán két szék volt még kiadó. Az egyiket Kelly Rowland énekesnő, a Destiny’s Child zenekar volt tagja foglalta el. A negyedik mentor Paulina Rubio, mexikói énekesnő lett, aki nagyon népszerű az amerikai kontinensen. Utóbbi számára sem idegen a mentori szerep, hiszen a mexikói The Voice legutóbbi évadában láthatták őt a nézők. Egy biztos, Paulina Rubio miatt még több latin ajkú néző választja majd az Amerikai X-Faktort.

Kelly Rowland

Azt pedig tényleg ritkán fordul elő, hogy egy négytagú zsűriben három hölgy foglaljon helyet, kíváncsian várom milyen hajtépések lesznek. Az amerikai X-Faktor első két évadát figyelemmel követtem, a másodikról a blogon is gyakran írtam, és ez ősztől sem lesz másképp, ezt már most garantálom nektek. Ami Demi Lovatót illeti, örülök, hogy viszont láthatom őt, és csak reménykedem abban, hogy idén már ráérez erre a mentor-szerepre, mert tavaly látványosan felsült benne… Akárhogy is, én bizalmat szavazok az új mentoroknak (is), különösen azért, mert van jópár Paulina Rubio dal, amit szeretek.

Paulina Rubio x factor usa

8 Hozzászólások

 1. Meg van Paulina Rubio – Border Girl című cédéje jajj de szerettem régen. :) Kelly Rowland szegény nagyon erőlködik…. Talán már volt a brit X-Factorban is mentor, nem? Csinálgat dalokat,de azoknak az égvilágon semmi visszhangja sincs.
  Szombaton talán a daily mail-en olvastam,hogy Hilary Duff lesz az új mentor és szerintem jobb lett volna Kelly helyett.

  • Most kerestem rá, tényleg az angol Faktorban már volt mentor. Ami a dalait illeti, én csak egyet ismerek tőle, az is már tizenegy éves (http://youtu.be/8WYHDfJDPDc), az utóbbi években pedig fogalmam sincs mit adott ki, semmi se jutott el hozzám (rákerestem ám most arra is).

   Hilary Duff pletyit láttam én is, sajnálom, amiért nem őt választották Rowland helyett, hiányzik már az a lány a tévéből.

 2. Én ugyan a külföldi tehetségkutatóknak általában csak a válogatás részét nézem meg (ott is csak a jókat xD), meg aztán a kedvencek produkcióit külön, de ennyi alapján én bírtam Kellyt a brit X-faktorban. (Jó, Janet Devlin hajának vörösre festetése miatt kicsit haragudtam rá.) Szerintem sokkal jobb lesz, mint Britney. Mármint Britney mentornak biztos jobb volt, mint Demi (Carlyval majdnem meg is nyerte a showt), de amilyen erőltetetten mosolygott és grimaszolt a válogatók alatt… (Lehet, hogy személyes szoc. problémám, amiért így éreztem. xD) L. A. Reid viszont hiányozni fog. Fura lesz ez a három nő plusz Simon felállás.

  • Szerintem Britney egész jó mentor volt, de leginkább azért éreztem mert, súlya volt mindennek, amit mondott. Mármint, ő Britney, aki már legalább tíz éve a legsikeresebb énekesnő a földön. És persze, ott van Lady Gaga vagy a kortárs Christina Aguilera, no meg Beyoncé, de akkor is, a föld, a nap és minden Britney körül forog, és én éppen ezért éreztem azt, hogy amit Spears mond, na arra figyelek. Még akkor is, ha semmi érdemlegeset nem mondott. (Oké, nálad a pont :) )

   Egyébként én imádtam Britney fintorait. Amikor a Fifth Harmony bejutott a végső döntőbe hehe, az a pofa, hát haláli :D Nekem nagyon fog hiányozni jövőre, de L.A. Reid is.Ha rajtam múlik nem változtatják meg a mentorgárdát, szerintem úgy volt jó ahogy.

   ((Demire nagyon sokat és nagyon sokszor haragudtam, de mégiscsak ő Demi Lovato))

 3. Kelly Rowland jobban felsült a brit X Factorban, mint Demi az amerikaiban. Aranyos volt a válogatókon, de mint mentor nagyon gáz volt. Nem érdemel második esélyt :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here