Főoldal Hírek Új sorozatok és új évadok a hazai tévéken

Új sorozatok és új évadok a hazai tévéken

6
Oszd meg!

Rég nem látott sorozatok folytatódnak a napokban a kereskedelmi és közszolgálati csatornákon, íme, egy rövid összesítés a várható újdonságokról:

– Május 27-től minden hétköznap az RTL II műsorán új részekkel lesz képernyőn a Gossip Girl, a várva-várt negyedik évad pedig reggel 07:00-től lesz majd látható. Ezáltal már “csak” három évados lesz a lemaradás a 2012 telén elbúcsúztatott szériához képest. Előbb-utóbb csak beérjük Amerikát.

Gossip Girl season 4

– Pár hete kezdte el adni az HBO Comedy a Péntek esti vacsora c. angol sorozatot, május 22-én pedig már a második évad debütál a csatornán.

– Nagy meglepetésre a Balfékek (Community) a lehetetlen premier időpontjai ellenére egész jó adatokkal fut a Fem3 csatornán, így május 24-től már a második évadával lesz látható a sorozat. Öröm az ürömben az időpont, az új részek ugyanis 10:55-től lesznek képernyőn.

– Sajnos az utóbbi hónapokban elmaradoztak a Melissa és Joey magyar feliratai, éppen ezért szolgál nagy örömömre az, hogy a közszolgálati televízió m2-es csatornája május 27-től kezdve minden hétköznap este 20:35-től új részeket ad. A Melissa és Joey második évada tizenöt epizódos, így három hét alatt vége is lesz – jöhet majd egy intenzív dara :)

Melissa and Joey

– Mivel véget ért a Mentalista negyedik évada, ezért a helyén az RTL Klub kedd esténként a Jo, a profi c. európai koprodukcióban készült sorozatot fogja vetíteni. A széria főszereplője Jean Reno.

Szívdobbanás címmel egy új német romantikus sorozatot tűz műsorára a SuperTv2. A széria eredeti címe Hand auf’s Herz, a történet főhőse Bea Vogel, az énektanár, aki hamar az intrikák kereszttüzébe kerül, és kiderül, hogy az új diák, egy befolyásos bankelnök fiának Bea a szeretője. A Szívdobbanás premierje június 3-án lesz, az új részek minden hétköznap 09:20-tól lesznek láthatóak.

– A Viasat 3 csoport kicsit eltolta a sorozatai premier dátumait. A Falling Skies (Éghasadás) június 5-én, az American Horror Story pedig egy nappal később, azaz június 6-án debütál Magyarországon.

american horror story season 1

6 Hozzászólások

 1. Gossip Girl 4. évadnak és a Melissa & Joey 2. évadnak is örülök nagyon. :) Már csak a PLL-t várom, hogy elinduljon végre szinkronosan.

  • Ez nem egyedi eset, több csatorna eljátszotta már ezt. Például tisztán emlékszem, hogy a Viasat 3-on anno az Ally Mcbeal öt évada (amiből négy hazai premier volt), reggel 7kor futott, az Ugly Betty premier negyedik évada meg asszem 5:55-kor.

   Igazából nem tudom mi jár ilyenkor a programalkotók fejében, de ők tudják. Végül is, kell a tv2 Mokkájának is ellenfél, mert egyeduralkodó abban a sávban.

 2. Hát nem tudom hogy az RTLII-őn az agyon ismételt vacsoracsata milyen nézettséget hozz nekik,de pl a Gossip Girl 4évadád leadhatnák abba az időpontban,biztos hogy hozna annyi nézettséget mint a vacsoracsata ismétlése,vagy várták volna meg hogy a szeress most véget érjen és majd az helyére tették volna be.De lehet hogy igazad van Tibi és a Mokka gyengítése miatt hoztak ilyen döntést.

 3. A Falling Skiesnak nagyon örülök, már vártam mikor hozza be egy hazai adó. :)
  Egyik kedvenc nyári sorozatom a Teen Wolf mellett.

 4. Én sajnálom a Gossip girlt hogy ilyen korán adják :s de szerintem nem fogja megverni a Mokkát,mert a Gossip girl-t inkább a fiatalok nézik,akik reggel 7-kor suliba készülnek….
  Amúgy a TV2 csoport is csinált ilyen korai ídőpontos sorozatokat…Mind pl: a Szerelmes Anna amit a Fem3 reggel 04:50-től kezdték vetíteni,vagy éppen az Elisa nyomában azt is szintén a Fem3 vetítette 2011-ben reggel 6:50-kor de volt amikor 7:20-vagy 7:50-kor adták.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here