Főoldal Hírek How I Met Your Mother: Bemutatták “anyut”

How I Met Your Mother: Bemutatták “anyut”

4
Oszd meg!

Már párszor megírtam nektek, hogy én az Így jártam anyátokkal című sorozatot magyar szinkronnal követem figyelemmel, ezért mindig egy évad lemaradásban vagyok, éppen emiatt nincsenek is mostanában kritikák a sorozatról. Azonban, a kreátorok elárulták azt, hogy a nyolcadik évad végén végre bemutatják nekünk anyut, ami meg is történt, a nagy premierről íme, egy videó:

A színésznő neve Cristin Milioti, aki nem túl ismert, sokak szerint meg nem is szép, de azt hiszem bunkóság a külsőségeken lovagolni, hiszen hiába volt szebb Rachel Bilson vagy Sarah Chalke, a külső attól még nem minden :) Így első blikkre nekem amúgy “anyu” szimpatikus, remélem nektek is.

A kreátorok megosztottak ám még egy spoiler az utolsó, kilencedik évaddal kapcsolatban, méghozzá azt, hogy a teljes utolsó szezon 48 órából fog majd állni, és teljesen Barney és Robin esküvője körül forog majd. Ennek apropója pedig az, hogy Ted igazán részletesen elmesélhesse a gyerekeinek, “Hogy is találkoztam anyátokkal“… Amikor az ötletet először meghallottam lestem egy kicsit, de azt hiszem így lesz önazonos az egész, mármint, az eredeti cím nem az “Így jártam anyátokkal“, hanem “Így találkoztam anyátokkal“. Persze, én is kíváncsi lettem volna arra, milyen lesz a kapcsolatuk, hogyan csiszolódnak össze, dehát, erre meg ott a bizonyíték, méghozzá a két gyerek, meg az együtt, boldogan eltöltött sok évtized. Kell ennél több?

How i met your mother the mother

1076 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Az a baj, hogy nyolc évad után túl nagyok az ember elvárásai. Első blikkre nekem sem tetszik a választott, bár van egy érzésem, hogy lesz itt még csavar.
    Nagy aggályom, hogy a készítők majd igyekeznek őt “tökéletesre” megírni, értem ezt úgy, hogy Ted eddigi összes elvárásának eleget akarnak majd tenni és ezt jól a képünkbe is vágják. Számomra erőltetett húzás lenne. Ráadásul 24 rész áll a rendelkezésünkre, hogy megkedveljük őt, és ha jól értesültem, mindössze egyetlen epizód, hogy elfogadjuk Ted mellett, míg a többiek nyolc hosszú éve a szívünkhöz vannak nőve. Magasra tették a lecet, de várom, hogyan oldják meg az utolsó évadot. Mindenesetre választhattak volna egy Alyson Hanniganre kevésbé hajazó színésznőt a szerepre…

  2. Én is kíváncsian várom hogy mit csinálnak. Biztos vicces és megható lesz nem fog a részekből hiányozni a barney féle bölcsességek sem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here