Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Barney Stinson tanácsai

Sajtóközlemény: Barney Stinson tanácsai

2
Oszd meg!

Barney Stinson nem cicózik, ha a gyengébbik nem becserkészéséről van szó. Az Így jártam anyátokkal sztárja immáron hetedik évada magyarázza a Comedy Central képernyőjén, hogyan kell megdönteni a hölgyeket. A nyár és a szabadtéri bulik közeledtével közreadjuk Barney Stinson aranyszabályait, amelyek közül az elsőt talán már ismételni sem kell: öltözz ki! Egy pólós-farmeres lemming soha nem szed fel 90-60-90-es csajokat.

barney3_0

Légy magabiztos!: „Egy kis biztatás! Meg tudod csinálni, de hogy pontosabb legyek, nem. Mégsem tudod. Rég kiestél már a gyakorlatból, a csaj pedig túl dögös hozzád. Ne felejtsd el, nem az a lényeg, hogy megdöntsd! A történet arról szól, hogy elhidd, meg tudod. Bár valószínűleg nem tudod. De azért kapd el őket, tigris!”

Csigázd három napig… : „De komolyan. Jézus kezdte ezt az egész, “várj három napot” dolgot. Három napot várt a feltámadással, és jól tette. Hogyha csak egy napot várt volna, sokan még azt sem tudták volna, hogy meghalt. És szombaton sem támadhatott még fel, aznap sok a munka; a házban, a fonóban, a borbélynál. Nem. Annyi napot várt, amennyit várnia kellett. Vasárnap volt! A templomok tele voltak, az emberek azt mondják, hogy “Jaj, neee, Jézus halott!”. És akkor kivágódik a hátsó ajtó, átfut a padsorok között, mindenki le van döbbenve. Ja, egyébként ekkor találta ki a pacsit. Három nap. Három napot várunk, mielőtt felhívunk egy nőt, mert Jézus azt akarja, hogy pontosan ennyit várjunk. Szent igaz.”

…de a szexszel ne várj!: „Egyetlen eset van, amikor érdemes egy hónapot várni a szexszel: ha a csaj épp 17 éves és 11 hónapos!”

Sose kavarj az exszel!: „Egyetlen okot látok arra, hogy újra felkeresd a régi nőidet: ez pedig az új mellimplantátum!”

Csak gátlástalanul!: „Sose számít megcsalásnak, ha kettőtök közül nem te vagy az, aki házas. Akkor pedig végképp nem, ha másik irányítószám alatt lakik!”

És végül az alapok a találkozáshoz:: „Emlékezz, három tippem van kezdőknek csajozáshoz: „szólítsd a nevén, távolítsd el a barátnői közül, aztán pedig finoman döntsd le a lábáról!”

További műhelytitkokért, figyelje Barney Stinson ámokfutását a Comedy Centralon!

barney2

2 Hozzászólások

  1. Jaj, de imádom én Barney-t (és persze NPH-t is)! Ezek a csajozós ötletek igazán viccesek, bár ha a valóságot nézzük, akkor a legtöbb lánynál/nőnél nem jönnének be. Nálam legalábbis semmiképp, mert annyira lehet érezni a pasi viselkedésén, hogy teper/mesterkedik és akkor meg azzal lesz ellenszenves. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here