Főoldal Oldal Blog Júniusban megújulunk & húzós lesz ez a hét

Júniusban megújulunk & húzós lesz ez a hét

0
Oszd meg!

Már rég volt külön poszt a bloggal kapcsolatban, de most van pár fontosabb bejelenteni valóm nektek, így ezeket egyszerre “le is zavarom“.  A mondandóm pedig két nagyobb részre szedtem. Íme:

AZ ÚJ DESIGNNAL KAPCSOLATBAN:

– Először is. Június 1-én külsőleg meg fog újulni az oldal. A nagyobb változás a színekben lesz, és a fenti fejlécben, szeretném kicsit modernebbé tenni, plusz jól látható helyre illeszteni a blog tartozékait, a Facebook és az Ask.Fm elérhetőségeket.

– Még nagyon gondolkodom rajta, de azt hiszem visszatér a blog a régi szerkezethez. Időigényes minden poszthoz külön képet megszerkeszteni Photoshopban, és bevallom őszintén, már unom a macerát. Csak hát  ellentétes oldalon viszont annyira jól néz így ki, és tudom mennyivel átláthatóbb így a blog. Mindenesetre a lustaság vélhetően erőt fog venni rajtam, de még meggondolom :)

– Valószínűleg Május utolsó két napján nem lesz elérhető a blog az átalakítások miatt, de majd megnézem mennyi időre lesz szükségem, igyekszem csak egy napra eltűnni, azaz csak Május 31-én. Addig viszont zavartalanul folyik tovább a frissítés, napi 3-4 poszttal!

– Illetve, még az átalakítással kapcsolatban, kicsit interaktívabbá akarom tenni az oldalt, ergo valahogy beállítom majd a lájkolási lehetőséget a cikkek kapcsán, meg egy-két dolognak még utána kell néznem a pluginok és bővítmények terén.

MIÉRT LESZ HÚZÓS EZ A HÉT?

– Mit mondhatnék, ez a hét minden tévés bloggernek egy édes-rémálom az Upfronts miatt, hiszen az amerikai országos csatornák ilyenkor jelentik be az új sorozataikat, ezerrel záporoznak a hírek. Az én életem pedig azért lesz még komplikáltabb, mert ezen a héten lesz az Eurovíziós Dalfesztivál, amiről természetesen lesz élő-blog az oldalon. Szóval, húzós lesz ez a hét, ugye!

– Szombaton csináltam egy külön posztot a FOX új sorozatairól, de az legalább másfél órába telt, ilyennel már nem fogok szórakozni. A Sorozatjunkie minden szériához készített egy tökjó adatlapot, azokat fogom linkelni, és röviden írok majd a véleményeimről, elvárásaimról az újonc sorozatok kapcsán – bízom benne, hogy ez így nektek is megfelel :)

– A finálé-kritikákkal kapcsolatban, a héten írni fogok egy nyári dara-listát, ott feljegyzem majd mivel hol tartok, aztán lesznek majd kritikák szépen az általam is nézett sorozatok idei évadáról. De vannak ám olyan játékosok is, amikről csak sokára lesz kritika, mert nemigazán készülnek hozzájuk a feliratok, első blikkre a Hart of Dixie, The Mindy Project és a Happy Endings az, amik ebbe a kategóriába tartoznak. De minden részletesen leírok majd az összesítő posztba, ami nekem is jól fog majd jönni, mert pontosan tudom mivel hogy állok.

Eurovíziós Dalfesztivál: délután bepötyögök erről még egy posztot, mert most találtam egy király promót, ami megérdemli a figyelmet. Röviden viszont annyit tudok elmondani, hogy lesz két élő blog, az elődöntőről ahol ByeAlex fel fog lépni (csütörtök – 21:00) illetve attól függetlenül, hogy ByeAlex bejut-e a szombati döntőbe, élő-blog mindenképp lesz (szombat: 21:00-tól).

Azt hiszem/remélem minden leírtam, amit fontosnak tartottam :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here