Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Baby Daddy – Poszter a második évadhoz

Baby Daddy – Poszter a második évadhoz

3
Oszd meg!

Tavaly nagyon megszerettem az ABC Family újonc komédiáját, a Baby Daddy volt számomra egyértelműen a nyár legjobb komédia-sorozata. Éppen ezért már tülkön ülve várom a második évad premierjét, ami 2013 május 29-én lesz. A tíz epizódos évadban feltűnik majd Matt Dallas, egy Riley iránt érdeklődő srácot játszva, aminek külön nagyon örülök.

Az ABC Family pedig már be is rendelte a Baby Daddy harmadik évadát is, így tuti sokáig megmarad nekünk ez a remek sorozat, ami persze a csatornának is jó, hiszen a Melissa & Joey volt eddig az egyetlen vígjátéksorozatuk, ami nem bukott meg. A minap megjelent a sorozathoz egy mókás poszter, amit HQ méretben feltöltöttem nektek. Íme:

Baby Daddy poster

3 Hozzászólások

  1. Ez az évad is csak 10 részes lesz? Oh kár :( Egy 15-re bővíthették volna. Pár hete daráltam le és nagyon tetszett :)

    • Valószínűleg csak tíz részre lehet számolni, viszont berendelték már a harmadik évadot, ami valszeg akár kaphat egy húsz-harminc epizódos évadot is, feltéve ha bejön nézettségben a második évad :)

  2. Már nagyon várom a második évadot. Pár hete néztem meg az első évadot és nagyon tetszett. Remélem azért a 3. évadot kibővítik majd pár résszel. Ha jól tudom a Kínosnak is az első két évada 10 részes volt és a harmadikat kibővítették… Bár lehet, hogy tévedek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here