Fault In Our Stars: Ansel Elgort a férfi főszerepben

4

Pár hete derült ki, hogy John Green “The Fault In Our Stars” c. szívszorító könyvét megfilmesítik, a női főszerepet pedig elég hamar meg is kapta Shailene Woodley. A férfi főszerepre pedig nemrég castingolták a jóképű Ansel Elgortot, akivel Woodley jelenleg is forgat, igaz, egy másik könyvfeldolgozásban, A divergent-ben, ahol épp testvéreket játszanak. Josh Boone, a “The Fault in Our Stars” rendezője elismerősen nyilatkozott Anselről: “Ansel Elgort a megtestesítője a fiúnak, aki John Green könyvében olyan élénken él, és valóban megtestesíti azokat a jellemvonásokat, amik miatt annyira Gus-nak nézzük őt. A humora, érzékenysége, az őszintesége és a bizalma megszelídít minket. Amikor együtt láttam őt, és Shailene-t a film kapcsán úgy láttam hihetetlenül jók együtt. Nem lehetnék ettől is izgatottabb, megtaláltam Gus-t” – mondta a rendező.

Ansel Elgort

A regény feldolgozása tehát már sínen van, a forgatásoknak is elkezdődnek majd. Csillagjainkban van a hiba pedig nemrég jelent meg Magyarországon is a Cicero jóvoltából. Íme, a rövid történet: A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét… Egy biztos, nekem előbb-utóbb hozzá kell jutnom ehhez a könyvhöz, a filmverziót pedig szeretettel várom.

shailene woodley

1269 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.4 hozzászólás

    • A kettő nem ugyanaz? Mintha a Gabó a Ciceró leányvállalata lenne. Bár, lehet, hogy tévedek.

  1. Imádtam a könvyet, zokogatam is rajta jó nagyot, aztán megvettem angolul is. Egyik kedvenc könyvem lett az biztos. A kapcsolatuk, a párbeszéd, gondolataik a világról és mindenről nagyon jól le van írva.

    Nem tudom miért, de amikor a könyvet olvastam nekem valahogy mindig Carrie Sebastien Kyddje ugrott be. Ez a fiú nekem nagyon fura, nem tudom milyen Augustus lesz….. mikor olvastam arra gondoltam, hogy nehogy film legyen, hát pár napra kiderült, hogy lesz…

    Remélem jól fognak játszani, bár a kapcsolatukat szerintem a film nem fogja átadni de azért kíváncsi leszek rá….

    • Hű, alig várom már a könyv elolvasását, bár, mire ez meglesz a könyvtárban… Austin Butler pedig tényleg jól mutatna Shai mellett, de én Anselt is megkedveltem :)

Leave A Reply